nekrata...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es redzēju kā brīvības piemineklis apgāzās, bet goda sardze to aši atstutēja atpakaļ
anonimikis rakstīja: es redzēju kā brīvības piemineklis apgāzās, bet goda sardze to aši atstutēja atpakaļ
žēl, ka nenofilmēji, dabūtu medaļu.
ūdens līmenis Daugavā ceļas, gan jau kādu pagrabu appludinās
Es lielā vēja dēļ atrāvos no Vairas un visām tām mirgojošajām ugunīm pa Vanšu tiltu. Vējš tieši pakaļā.
seaman rakstīja: ūdens līmenis Daugavā ceļas, gan jau kādu pagrabu appludinās
mangaljsalas dambis jau esot uudenii.
Yonas rakstīja: Šorīt lielais vājš apgāza manam suņam brokastu bļodiņu.
svolocjs
ursis rakstīja:
pāri vēl neiet, kāds metrs palicis
seaman rakstīja:
ursis rakstīja:
tiko zvaniija ka ir... nu tad nezinu kam ticeet.
ursis rakstīja:
seaman rakstīja:
ursis rakstīja:
tiko zvaniija ka ir... nu tad nezinu kam ticeet.
nu Mangaļsalas Molam jau sen iet pāri, a DAMBIM vēl nē, vēl autobusi kursē, tākā vari ar richuku atmīties un
zmest aci
Upē līmenis sāks kristies,
Rītdien krastā varēs p...... astaigāties
šodien ir īstais brīdis tām pakinajām reklāmmašīnītēm
ricjuks ieziemots un nav sezona...ehhh
Pirmais rakstīja: šodien ir īstais brīdis tām pakinajām reklāmmašīnītēm
Ursim pārgāja,šitam piemetās....
udenslimenis Mangalsalas dambim - cm 25 bet talak cela posms no dambja lidz molam vienaa vietaa limenis lidz ar asfaltu, juuraa vilnji - liidz kaapaam
Labs rakstīja: udenslimenis Mangalsalas dambim - cm 25 bet talak cela posms no dambja lidz molam vienaa vietaa limenis lidz ar asfaltu, juuraa vilnji - liidz kaapaam
super
Man laikam mājās kompis nosvilis dēļ elektrības pārrāvuma.
Graberis rakstīja: Man laikam mājās kompis nosvilis dēļ elektrības pārrāvuma.
pec kaa secini ka nosvilis ?
Sieva zvanīja - nestartējas (tālāk par boot netiek) un pēc tam izslēgt arī nevar
Graberis rakstīja: Sieva zvanīja - nestartējas (tālāk par boot netiek) un pēc tam izslēgt arī nevar
drizak pec softweriska gljuka izskatas - nevis pec dzelzhu! bet pa tel. va interneta nepateiksi zinu ka zibens var nosvilinat kompi un pat vairakus ja ir tikla !
Graberis rakstīja: Man laikam mājās kompis nosvilis dēļ elektrības pārrāvuma.
Pazemināts spriegums diez vai Tev nokūpinās kompi, bet ja paaugstināts bija, tad zvani piesaki bojājumu un pēctam sūdzību uz Latvenergo par bojātu elektroaparatūru. Nes uz darbnīcu kompi un saglabā čeku.....
Uz biķernieku ielas brangs koks bij tā pāri 2 joslām slīpi pārgāzies, pirms kādām 2 stundām. pie Amerikas auto.
Pazemināts spriegums diez vai Tev nokūpinās kompi, bet ja paaugstināts bija, tad zvani piesaki bojājumu un pēctam sūdzību uz Latvenergo par bojātu elektroaparatūru. Nes uz darbnīcu kompi un saglabā čeku.....
Arī īslaicīgi pārrāvumi var nosvilināt barošanas bloku... man tā gadījās kad elektriķi mājā laboja vadus un slēgaja iekšā ārā korķus
aiz t/c MOLS ir taa jaunaa rekonstrueetaa iela, laikam veejs patrauceeja Dodge Viper vadiitaajam un viens ienesaas tur esosaas banzniicas zogaa. Auto prieksa izniicinaata pilniibaa. Diemzeel neaptaajos un nenobildeeju, jo klaat bija dazi biezi auto, polcija un visi kaut ko tur ciitiigi peetiija un runaajas.
kā jamazgā mašīnai apakša, un vēl pāris bildes no mola
Vēja postījumi
Tā kā šodien vējš mazliet nopietnāks kā parasti, varbūt varam padalīties ar novērojumiem, kas izpostīts, salauzts, nogāztie koki uz ceļa utt.
Pats redzēju, ka busiņam piekabe apgāzuses uz Skanstes ielas, bet par laimi pārējai satiksmei netraucēja un virsū nevienam laikam nebija uzgāzusies.