nesilst motors

1 2 >
Tu neticēsi, bet negaidot ir atnākusi ziema un iestājies sals Ja neko nenočakarēsi cīnoties par siltumu, tad tava problēma atrisināsies pati no sevis pavasarī. A ja gribi, lai korķī silst, iespied gāzi grīdā

viktors1961 rakstīja: Ja neko nenočakarēsi cīnoties par siltumu

Nesapratu, ko nozīmē nočakarēt cīnoties par siltumu. Es taču netaisos radiātoram priekšā likt kartona gabalus un lupatas.

Runājot ar citiem autobraucējiem, šādas probas nav.

Taisies vien taisies. Normāls kartons glābs situāciju kamēr tiksi rindā uz servisu. Kopā ar pārējiem 200 nabadziņiem kas ir bijuši par slinku lai laikus termostatus un ventilatora termodevējus nomainītu.

Apsara rakstīja:

Nesapratu, ko nozīmē nočakarēt cīnoties par siltumu. Es taču netaisos radiātoram priekšā likt kartona gabalus un lupatas.

Runājot ar citiem autobraucējiem, šādas probas nav.

Visticamaak jau termostats visu laiku valjaa un laizh caur radiatoru.
manam A4 vasraaa, vakaraa braucot aarpus riigas arii temperatuura bija knapi 3 iedaljas. bet kad nomainija termostatu tad staav preciizi pa vidu!! nonjemot veco termostatu cauri spiideja kad pret gaismu skatiijaas.
vai nu arii temperatuuras devejs chupaa!!
Kartona gabals atrisinās problēmu.

Tas ir lētais risinājums ar lielisku efektu.

Apsara rakstīja: Tāda lūk proba, manam A4 nesilst motors. Vairāk par 80 t' nekāpj, šorīt 1/2 nosēdēju "korķī" un knapi 65 t' . Kas varētu būt par vainu?

a tev ir TDI ?

ja tā, atd auto atdzišana stāvot korķos, ir normāla parādība

garuda rakstīja: Kartona gabals atrisinās problēmu.

Tas ir lētais risinājums ar lielisku efektu.

tu gan esi ideots

TO: Subaru

Jā man ir 1,9 TDI

Yonas rakstīja: Kārtīgā salā kad darbina salona pečku uz pilnu jaudu, tukšgaitā sevišķi jau dīzelis var nespēt uzsilt līdz 95 grādiem. Pat ar ekselentu termostatu.

vispirms vajag pārliecināties, vai termostats strādā. Ja strādā, tad palīdzēs jau pieminētais kartona gabals.

Lai arī ko par to teiktu izcilais autoeksperts Šinders.

Ui, atvainojos....Šīrers.

tieši tā - !

ar ideālu termostatu un dzesēšanas sistēmu man IV Golfam (1.9 TDI) pie -10 kad pečka ir uz pirmo ātrumu un uz viskarstāko, stāvot mašīna lēnām dziest ...

stāvot korķos arī baigi lēni uzsilst

Šitā ir, jo dīzeļmotors darbojoties neizdala tik daudz siltuma ... tas arī viens iemesls, kas palīdz to padarīt ekonomiskāku

Vai benzīna motors arī varētu nesilt pie šādas temperatūras?

Respektīvi, temperatūra motoram ļoti ilgi pačeļas līdz 80 grādiem?

VWBraucejs rakstīja: Vai benzīna motors arī varētu nesilt pie šādas temperatūras?

Da tur 101 lieta var būt. Kaut vai 'nemotors', kas pats sevi nevar uzsildīt, kur nu vēl salonu atkausēt....

VWBraucejs rakstīja: Vai benzīna motors arī varētu nesilt pie šādas temperatūras?

Mierīgi, man bij probzas audim, nomainīju jaunu termostatu, palika labāk, bet tāpat prasās pēc kartona gabaliņa

taapeec jaapeerk japaanju mashiinas vakar pat, braucu maicinjaa, visi skataas kaa debiili, acis izvalbiijushi...

i613 rakstīja: taapeec jaapeerk japaanju mashiinas vakar pat, braucu maicinjaa, visi skataas kaa debiili, acis izvalbiijushi...

tikai maicinjaa , pat apenes un zandaliites nebij??

Ja ir labs termoststs, tad lpģiski domājot tam kartona gabalam nav nekādas jēgas....

Peeecis rakstīja: Ja ir labs termoststs, tad lpģiski domājot tam kartona gabalam nav nekādas jēgas....

padomaasi un sapratiisi ka IR jeega.

ursis rakstīja:

Peeecis rakstīja: Ja ir labs termoststs, tad lpģiski domājot tam kartona gabalam nav nekādas jēgas....

padomaasi un sapratiisi ka IR jeega.

es padomaaju, atcereejos tos laikus, kad man bij audi un tieshaam- ir jeega!

vnk TDI motoram aukstā laikā ir grūti sasildīt mazo loku + salona pečku ...

TDI diizelim (nu varbuut, ka visiem nav) pat mazaa loka trubaas ir iekshaa 3 kveelsveces, kas silda dzesēšanas šķidrumu

tas - lai aatraak motors sasniegtu darba temperatuuru

Vot vienu gan es par siltumu varu pateikt... diezin vai kāds auto uzsilst tik labi ka SAAB 900 OG... un ir pilnīgi pofig cik ārā auksts -5° vai -35° ... vēsi var sēdēt pa pliko...
Tas attiecas uz visiem ārpus Krievijas ražotajiem bendzīnniekiem.

farruhs rakstīja: Vot vienu gan es par siltumu varu pateikt... diezin vai kāds auto uzsilst tik labi ka SAAB 900 OG... un ir pilnīgi pofig cik ārā auksts -5° vai -35° ... vēsi var sēdēt pa pliko...

9000 CS arī uzsilst mežonīgā ātrumā, Tad, kad bija lielie mīnusi, pat ventilators sadomājās pavēsināt sistēmu...

vmartini rakstīja:

farruhs rakstīja: Vot vienu gan es par siltumu varu pateikt... diezin vai kāds auto uzsilst tik labi ka SAAB 900 OG... un ir pilnīgi pofig cik ārā auksts -5° vai -35° ... vēsi var sēdēt pa pliko...

9000 CS arī uzsilst mežonīgā ātrumā, Tad, kad bija lielie mīnusi, pat ventilators sadomājās pavēsināt sistēmu...

Izskalo dzesēšanas sistēmu no visiem uzķepumiem (katlakmens) un arī savajadzēsies kartona gabalu!

Labs topiks. Tieši tas, kas man vajadzīgs. Man pirmā ziema ar auto un es vēl brīnījos, ka vairs pečka nesilda tik spēcīgi. Kartons labs risinājums un to arī pielietošu.
1 2 >

Lasītākie raksti

Jaunie raksti