tiko nomazgaji auto
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tetis rakstīja: tiko nomazgaji auto
nu ja vakar nomazgāju bet pa nakti auto stāvēja siltā garāžā
vel labak ,mazgatuvē liels mitrums,iebraucot no -20 uz + 15 rodas ļoti daudez kondensata uz durvju iekšejiem paneļiem.piedevam durvju masivas iekšejas detalās tapat ir aukstas nu kadus -10, kas notiek kad šis kondensats sasalst
priekš duris tu diezgan lieto,gan jau kad paliks siltaks atkusis ,tavas duris ,nakošnedeļ uz vidu jau sola +
lai ar ka mazgatuves pec mazgašanas noslauka ,izžave ,vienalga mitrums paliek,tapat ar to silto garažu,no + izbraucot -20 rodas baigi daudz kondensata,tapat tu noteikti vakarā pirms iebraukšana neiztiri visu sniega -sals maisijumu no mašinas apakšas,
'mašinu pa ziemu turet siltā garažā
tad jau uzreiz iemerc viņu sals vannā
vairāk aizdomas uz cetrālo atslēgu kaut kas tur būs nobloķējies
laikam vainu atradu vienam relejam kurš atrodas aizmugurējā drošinātāja blokā bija nosūbējušas kājas,sīkums bet smadzenes sačakarēja konkrēti
Zoss rakstīja:
tetis rakstīja: ,no + izbraucot -20 rodas baigi daudz kondensata,
Fiziķis
Nezinu kā tev, man gan vēl ne reizi brilles nav aizsvīdušas izejot no siltas istabas laukā pie -20.
Otrādi kondensāts rodas - no aukstuma siltumā.
nu po boļšomu ,man pox,lai vairak mazga mašinas tadā ssalātiribas miļotaji xrenova
problēma ar centrālo atslēgu
man volvo v70 2000g.(jaunais modelis) ir nobloķējušās abas aizmugurējās durvis un bagāžn. vāks,nevar atvērt ne no iekšas ne no ārpuses un nestrādā minētajām durvīm centr.atsl.ā un arī bākas vāciņš ir aizslēgts.Kādam nav bijusi līdzīga problēma?