Pēdējā mēneša laikā esmu dzirdējis par problēmām ar degvielas kvalitāti,precīzāk benzīnu,un pats arī saskāros.
Pēdējā mēneša laikā esmu dzirdējis par problēmām ar degvielas kvalitāti,precīzāk benzīnu,un pats arī saskāros.
Pašam kādu brīdi atpakaļ Žigulim izbeidzās sveces.Tika nomainītas ,un tad tas pats atkārtojās.Tika nolieta degviela un ielieta cita .Tagad ir ok.
Nedēļu atpakaļ tas pats notika ar diviem motorzāģiem,jo degvielu pildīju vienā laikā,bet nepievērsu steigā tam uzmanību.
Šodien tas pats ar kvadraciklu ,jo piemirsu ka arī tur tajā pašā laikā bāku pielēju un šodien aizmeta sveces un nācās pirkt citas,tad tas pats atkārtojās-nolējām degvielu un ielējām jaunu, un kvadracikls visu dienu nogāja bez problēmām.

Benzīns Circle K Jūrmala un Jelgava -tika ieliets vienā dienā abos DUS.Un kāds rakstīja,ka visas sveces esot draņķis un NGK labākās-tad šodien tieši pilnīgi jaunas faktiski ,nobrauktas tik pusstundu NGK arī nomira -pie tam 2 komplekti.
Dzirdēju ka arī benzīnam tiekot pievienotas šobrīd piedevas.
Vai ir kādam kas tāds gadījies,dzirdēts pēdēja laikā.?
Palieku tramīgs. Pagaidām problēmu nav. Viada
Elektroniskā aizdedze tev līdzētu, bet nu nav ok.
Sveces iztìri. Nekas slikts nav noticis.
Var tīrīt tradicionāli. Man patīk ultraskanas vannītē. P.S. lieliska piedeva ūdenim trauku mazgāšanas mašīnas kapsula, vai cits.
Būs vai nebūs? - Sprindžuks uzskata, ka pagaidu tilta izbūve Vanšu tilta remonta laikam ir nokavēta
9
Valdība lems par pasākumiem, ar kuriem degvielas cenu varētu samazināt pat par 20 centiem litrā (+ VIDEO)
6