deksters rakstīja: Tad kā paliek, taisam piketu pret nodokļu celšanu? Es saprotu-vajag. Bet mēs gribētu ,lai viņi-Saeimā saprastu, ka arī mums vajag. Mums vajag līdzenas ielas. Man vajag, lai es savai Good Year ziemenei jaunajai nebūtu bumbuli uzsitis.
Kā tas notiek, tas pikets? Kur jāsaskaņo, kādi lozungi? Nebūtu loģiski skriet un bļaustīties tā bez jēgas. Varbūt ir kāds jurists,kāds jebkurš, kurš vai kuri-visi kopā izdomātu ko un kā labāk tur padarīt. Pastāvēt pie Saeimas, iesniegt vēstuli, piezvanīt kādam Beztabu vai es nezinu- Bilam Geitsam .
vaidzeeja kasko bedres iepirkt bet ja noorganizeejas ar vareetu piebiedroties piketam zb jau pa shiem celiem autinju aust
Pikets.
Tad kā paliek, taisam piketu pret nodokļu celšanu? Es saprotu-vajag. Bet mēs gribētu ,lai viņi-Saeimā saprastu, ka arī mums vajag. Mums vajag līdzenas ielas. Man vajag, lai es savai Good Year ziemenei jaunajai nebūtu bumbuli uzsitis.
Kā tas notiek, tas pikets? Kur jāsaskaņo, kādi lozungi? Nebūtu loģiski skriet un bļaustīties tā bez jēgas. Varbūt ir kāds jurists,kāds jebkurš, kurš vai kuri-visi kopā izdomātu ko un kā labāk tur padarīt. Pastāvēt pie Saeimas, iesniegt vēstuli, piezvanīt kādam Beztabu vai es nezinu- Bilam Geitsam .