TDIOTS rakstīja: nu nau jau taa ka saimaa seezj 100 Shcherbatixu ( lai vinjsh man piedod , tas nau ljauni domaac ) , visi likumprojekti iet caur jur.kom. un tur jau nu nau galiigi auni . Vienk. ''tautas'' kalpi dziivo bik citaa dimensijaa un savaas bezgaliigajaas ''kompensaacijaas' aizmirsushi reaalo dziivi .
Komisijās, tai skaitā Juridiskajā, lielākā daļa vienkārši atsēž - mans obzervējums viena likumprojekta bīdīšanas laikā. Labi Segliņš pa tēmu uzdeva jautājumus, vēl viens, uzvārdu neatceros, bet tas arī viss. Socos tāpat. Saeimas Juridiskais birojs vēl kaut ko dara, bet viņi nav deputāti.
Pikets.
Tad kā paliek, taisam piketu pret nodokļu celšanu? Es saprotu-vajag. Bet mēs gribētu ,lai viņi-Saeimā saprastu, ka arī mums vajag. Mums vajag līdzenas ielas. Man vajag, lai es savai Good Year ziemenei jaunajai nebūtu bumbuli uzsitis.
Kā tas notiek, tas pikets? Kur jāsaskaņo, kādi lozungi? Nebūtu loģiski skriet un bļaustīties tā bez jēgas. Varbūt ir kāds jurists,kāds jebkurš, kurš vai kuri-visi kopā izdomātu ko un kā labāk tur padarīt. Pastāvēt pie Saeimas, iesniegt vēstuli, piezvanīt kādam Beztabu vai es nezinu- Bilam Geitsam .