Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

A6 TDI 95-97 normālu nopirkt var?

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004

Nu meklēju tādu autiņu. Protams kauns tādu vecu pirkt, bet ko darīt Sākumā nofokusējos uz 2 litru benzīnnieku, nu doma ka dienā simtiem km braucošs vācietis diez vai tādu pirks un cerība mazāk nojātu iegādāties lielāka. Taču palūkojot sludekļus ar lielu izbrīnu konstatēju, ka 2,5 TDI ir ar krietni mazākiem noskrējieniem Man te radās melna aizdoma. Es pilnībā pieļauju, ka tādu autiņu pārdodot skaidri definē, ka patiesais noskrējiens nav noskaidrojams, vismaz ja lielākajai daļai tā būtu, bet kad 80% tirgus ir zem 200 tūkst???? Varbūt viņi visi ir potenciāli miroņi? Varbūt kāds pieredzējis draivers var pateikt, cik liels gemarojs ir ar tādu gadu aužu dīzeļiem. Un vēl, cik bieži lietots autiņš tiek pārdots tad, kad tam gaidāms liels "kirdik"? Vai tikko no Vācijas ir liels "+"

1 2 3
Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

Siksparnis rakstīja:

Magistrs rakstīja: Vecajam R5 2.5 TDI motora resurss ir 600 000 normālos braukšanas un uzturēšanas apstākļos. Pēc tam var uztaisīt pilno kapitalku un braukt tālāk. Tādu vērts ir ņemt tikai pilnā aprīkojumā. Ja tā ir bāzes versija, tad tikai dēļ dzinēja ņemt nav jēgas.

Nezin vai. Tiku redzējis extaksi tikko no Vācijas ar oriģ 600 viss rūca kā nākās. Lai gan varbūt tur taisīts bija, hvz.

takši 600k nomauc 2-3 gados. pats redzēju Rīgā pajaunu Sceniku, kuram uz šiltes bija jau pāri pa 350k km

Tad jau būs bijis otrais riņķis vismaz.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

takši 600k nomauc 2-3 gados. pats redzēju Rīgā pajaunu Sceniku, kuram uz šiltes bija jau pāri pa 350k km

Nu Rīgā taksometri vidēji nobrauc 100-130 tūkst.km gadā. Šādu info varu pamatot ar sava tēva, kurš visu mūžu strādā par taksistu RTP, pieredzi.

Lai cik tas dīvaini nebūtu, arī pēc tiem 350 k km Scenic kalpo ļoti labi. Protams, graboņa un dzinēja skaņa ir kļuvusi izteiktāka, tomēr būtisku problēmu nav.

Tāpēc arī domāju, kādam 8 gadīgam dīzelītim, kas ekspluatēts Vācijā, 300 000 km odometrā ir absolūti nekaitīgs faktors, jo tam vajadzētu kalpot vēl vismaz tikpat ilgi. savukārt reti kurš vidējais statistiskai latvietis nopbrauc savu privāto auto vairāk par 100 000 km.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

viktors1961 rakstīja: IAuto tas ir super, zinoši veči visu izstāstīs A varētu pāris komentrus par autiņu īpatnībām, kas atdzīti no Francijas (tieši tāds A6 2,5TDI 140zs tiek izskatīts) un no Šveices??? Tāpatās parādās arī no Itālijas. Iepriekš pateicos!

Par Šveici runā, ka pa kalniem nokaujot automātus.

Paziņa aizbrauca ceļojumā uz Šveici, atpakaļceļā nopirka tur mašīnu, nobrauca 50km un automātam psec

Tas nav jāuztver par visiem 100%, pašam ir automāts no Šveices, pagaidām viss normāli

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Siksparnis rakstīja:

viktors1961 rakstīja: IAuto tas ir super, zinoši veči visu izstāstīs A varētu pāris komentrus par autiņu īpatnībām, kas atdzīti no Francijas (tieši tāds A6 2,5TDI 140zs tiek izskatīts) un no Šveices??? Tāpatās parādās arī no Itālijas. Iepriekš pateicos!

Kāda šķirba? ja nu vienīgi vairāk pa kalniem dzenāts. Skaties stāvokli.

Pastaav viedoklis, ka nevajag njemt kalnainaa apviduu ekspluateetu...

Comakam bij kraislerbuss no Šveices.

Pirmais ko dabuuja-nomainiit bremzu diskus, sajuugu, kaut ko kaarbai taisiija....

Tad jau lidojiens pa baani automasiinai ir saliidzinosi sanatorija.

0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Paziņa aizbrauca ceļojumā uz Šveici, atpakaļceļā nopirka tur mašīnu, nobrauca 50km un automātam psec

Tas nav jāuztver par visiem 100%, pašam ir automāts no Šveices, pagaidām viss normāli

Tad jau ceļā noplīsa?

0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja:

Pastaav viedoklis, ka nevajag njemt kalnainaa apviduu ekspluateetu...

Pirmais ko dabuuja-nomainiit bremzu diskus, sajuugu, kaut ko kaarbai taisiija....

Tā jau ir, bet Itālijā un Francijā arī var gadīties kaislīgs kalnu apmeklētājs.

0 0 Atbildēt

Nē, nu vācieši akurāta tauta, labi uzpasē autiņus. A kā ar sprančiem?, itāļiem?

0 0 Atbildēt

Siksparnis rakstīja:

Uggga rakstīja:

Tad jau ceļā noplīsa?

Tieši tā. Neesmu spēcīgs ģeogrāfijā un kur tur viņš brauca, laikam pirms Vācijas robežas nojuka. Šis, lai nebūtu treilers pa Šveices cenām jāņem, mēģināja tikt pāri robežai. Otra mašīna aizšleifēja līdz pierobežai, tā kā pāri robežai nedrīkstot šleifē braukt, mēģināja no kalna ieripināties un tādā veidā tikt pāri. Esot 3x mēģinājis, bet visas 3 apturēts un sūtīts atpakaļ

P.S. Pats klāt nebiju, tāpēc atstāstu, ko man stāstīja.

vilko Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

viktors1961 rakstīja: ss.ss.lv/...

Vai tas ir pērkams

5K par puslimonu noskreejussu audi??? Ak sausmass un tu tiesaam ceri ietaupiit???

Tas ir kossmoss vienkaarsi es varu apbriinot sos veco diizelu pirceejus naher jaapeerk tie vecie nobrauktie un potenciaali remontdaargie dīzeļi??? Tur tak probleemu buus vairaak kaa vajag. Nu nezinu es pielauju ka noteikti vareetu arii palaaimeeties un kaut ko normaali atrast BET daudzreiz lielaaka iespeeja +/- normaalu eksemplaaru veel buutu iespeeja atrast ja tas buutu benziinieks tad pielauju ka tas buus vismaz 2X mazaak noskreejis videeji ņemot.Tad es nesaprotu kaapeec maksaat 1000-1500EUR vairaak par masiinu kura ir 2X vairaak jaata??? Da ja gribaas tik loti taupiit var nopirkt audiku ar 2.3 benziinieku uzlikt gaazi un braukt beedu nezinadams. Starp citu gaazei cena pazeminaas kameer benziinam un dīzelim taa pieaug un visticamaak veel pieaugs.

2.3 ar gāzi neiet tik labi, kā 2.5TDI. Vairākiem draugiem un paziņām ir 2.5TDI. Visi baigi apmierināti. Vienīgais, kuru zinu, kam nācās ielikt daudz naudas remontos, ir te pat autonetā pie Lasītāju pieredzes.

bem320 Reģ.: 22.02.2007
0 0 Atbildēt

Ar Šveici ir jāuzmanās, ka atdzenot autiņu no Šveices ir jāmaksā Muita, jo Šveice nav ES! Pats esmu daudz autiņus tirgojis kuri ir no Francijas, taču priekšroku dotu Vācu autiņam, jo gandrīz katram Franču autiņam būs švīkas ievilktas, kautkas nolauzts, taču Vācijā auto šķiet tiek vairāk kopti, vismaz man tā gadījies nopirkt !

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

vilko rakstīja:

Dzonijs_007 rakstīja:

Vai tas ir pērkams

5K par puslimonu noskreejussu audi??? Ak sausmass un tu tiesaam ceri ietaupiit???

Tas ir kossmoss vienkaarsi es varu apbriinot sos veco diizelu pirceejus naher jaapeerk tie vecie nobrauktie un potenciaali remontdaargie dīzeļi??? Tur tak probleemu buus vairaak kaa vajag. Nu nezinu es pielauju ka noteikti vareetu arii palaaimeeties un kaut ko normaali atrast BET daudzreiz lielaaka iespeeja +/- normaalu eksemplaaru veel buutu iespeeja atrast ja tas buutu benziinieks tad pielauju ka tas buus vismaz 2X mazaak noskreejis videeji ņemot.Tad es nesaprotu kaapeec maksaat 1000-1500EUR vairaak par masiinu kura ir 2X vairaak jaata??? Da ja gribaas tik loti taupiit var nopirkt audiku ar 2.3 benziinieku uzlikt gaazi un braukt beedu nezinadams. Starp citu gaazei cena pazeminaas kameer benziinam un dīzelim taa pieaug un visticamaak veel pieaugs.

2.3 ar gāzi neiet tik labi, kā 2.5TDI. Vairākiem draugiem un paziņām ir 2.5TDI. Visi baigi apmierināti. Vienīgais, kuru zinu, kam nācās ielikt daudz naudas remontos, ir te pat autonetā pie Lasītāju pieredzes.

HVZ vin zin iet neiet 140ZS diizelis noteikti ka buus dinamiskaaks bet parastais 2.5 ar 115 kumeļiem diez vai ies labaak par 2.3 vai arii atšķirība būs ļoti minimaala. Ir palikusas loti labas atmiņas par veco audi 100 89.g ar 2.3 motoru tas bija tiešām priekš tās jaudas ļoti dinamiska mašīna no 0-100KM/H bija 9.7sek tam gan bija vieglaaka bundža kaa A6 bet nu tam motoriitim nav ne vainas. Man braalim taads arii ir tikai 90. gada benziins/gaaze noskreejis 500K KM iet joprojaam ļoti labi. Izmaksas ~2.5LVL 100KM braucot pa šoseju.

gastello Reģ.: 24.05.2003
0 0 Atbildēt

Vai tas ir pērkams

es tev ieteiktu paskatīties labāk volvo s vai v 70tos ar tiem pašiem oooo r5 dīzeļiem ,pie kam volvo viņi nāk tikai ar 140 zs izpildījumu +čips salikums labs

0 0 Atbildēt

gastello rakstīja:

Vai tas ir pērkams

es tev ieteiktu paskatīties labāk volvo s vai v 70tos ar tiem pašiem oooo r5 dīzeļiem ,pie kam volvo viņi nāk tikai ar 140 zs izpildījumu +čips salikums labs

Gadījumā Volviki nav grabošāki un rūsošāki???? Kā ar hedeni. Audjikam tā ir ļoti izturīga.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Siksparnis rakstīja:

Uggga rakstīja:

Tad jau ceļā noplīsa?

Tieši tā. Neesmu spēcīgs ģeogrāfijā un kur tur viņš brauca, laikam pirms Vācijas robežas nojuka. Šis, lai nebūtu treilers pa Šveices cenām jāņem, mēģināja tikt pāri robežai. Otra mašīna aizšleifēja līdz pierobežai, tā kā pāri robežai nedrīkstot šleifē braukt, mēģināja no kalna ieripināties un tādā veidā tikt pāri. Esot 3x mēģinājis, bet visas 3 apturēts un sūtīts atpakaļ

P.S. Pats klāt nebiju, tāpēc atstāstu, ko man stāstīja.

Kāpēc auto nevar striķī braukt pāri robežai? Tas attiecas uz visām robežām???

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja:

Nezinu, tā man stāstīja, ka Vācijā nelaida iekšā. Ideots vai SZ varbūt varētu sīkāk zināt.

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

kolumbs rakstīja:

Nezinu, tā man stāstīja, ka Vācijā nelaida iekšā. Ideots vai SZ varbūt varētu sīkāk zināt.

Vācijā jā par autobāni vilk striķī kādu būtu interesanti....

Man reiz gadījās strīķī škērsot Lietuvas-Latvijas robežu...Robežsargs interesējās, cik tālu tad esot paredzēts vilk....varbūt viņam arī bija padomā mani nelaist atpakaļ Latvijā?

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

Ozz rakstīja: Pastaav viedoklis, ka nevajag njemt kalnainaa apviduu ekspluateetu...

un šis viedoklis ir kārtējais steroetips......

nu beidziet, ir zināmi pāris auto no Šveices ievesti, un nekas jamiem nav bijis......

Šveicieši ir vēl rūpīgāku par vāciešiem

Kā jau lietotiem - zināma veida loterija.

Kā jau teicu, man arī ir mašīna no Šveices, ar kārbu laikam viss kārtībā, bet bremžu diski bija jāmaina. Nedomāju, ka tieši tāpēc, ka no Šveices, jo arī Mazpi$ānos var diskus sačakarēt.

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

Uggga rakstīja:

Ideots rakstīja:

Ozz rakstīja: Pastaav viedoklis, ka nevajag njemt kalnainaa apviduu ekspluateetu...

un šis viedoklis ir kārtējais steroetips......

nu beidziet, ir zināmi pāris auto no Šveices ievesti, un nekas jamiem nav bijis......

Šveicieši ir vēl rūpīgāku par vāciešiem

Kā jau lietotiem - zināma veida loterija.

Kā jau teicu, man arī ir mašīna no Šveices, ar kārbu laikam viss kārtībā, bet bremžu diski bija jāmaina. Nedomāju, ka tieši tāpēc, ka no Šveices, jo arī Mazpi$ānos var diskus sačakarēt.

Vienkārši iepriekšējais saimnieks pēc kārbas maiņas saprata, ka auto jāgrūž nost.

Un ko tad tas viņam deva? Paņēma citu, kam nojāt kārbu, nomainīt un pārdot?

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

a ko dariit, ja nopircis esi tieshi uz birshanas saakumu?!!?

0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja: a ko dariit, ja nopircis esi tieshi uz birshanas saakumu?!!?

Aiziet uz WC pakakāt un tad ar mierīgu sirdi pakārties

0 0 Atbildēt

viktors1961 rakstīja:

gastello rakstīja:

Vai tas ir pērkams

Gadījumā Volviki nav grabošāki un rūsošāki???? Kā ar hedeni. Audjikam tā ir ļoti izturīga.

nekas tāds nav novērots

0 0 Atbildēt

gastello rakstīja:

viktors1961 rakstīja:

gastello rakstīja:

Vai tas ir pērkams

nekas tāds nav novērots

Tu vari kādu labu ieteikt?

0 0 Atbildēt

viktors1961 rakstīja: Nu meklēju tādu autiņu. Protams kauns tādu vecu pirkt, bet ko darīt Sākumā nofokusējos uz 2 litru benzīnnieku, nu doma ka dienā simtiem km braucošs vācietis diez vai tādu pirks un cerība mazāk nojātu iegādāties lielāka. Taču palūkojot sludekļus ar lielu izbrīnu konstatēju, ka 2,5 TDI ir ar krietni mazākiem noskrējieniem Man te radās melna aizdoma. Es pilnībā pieļauju, ka tādu autiņu pārdodot skaidri definē, ka patiesais noskrējiens nav noskaidrojams, vismaz ja lielākajai daļai tā būtu, bet kad 80% tirgus ir zem 200 tūkst???? Varbūt viņi visi ir potenciāli miroņi? Varbūt kāds pieredzējis draivers var pateikt, cik liels gemarojs ir ar tādu gadu aužu dīzeļiem. Un vēl, cik bieži lietots autiņš tiek pārdots tad, kad tam gaidāms liels "kirdik"? Vai tikko no Vācijas ir liels "+"

man bija tāda pat epopeja skatījos oooo nevar neko labu dabūt,nopirkt jaunu bezcenas auto arī nav prāta lieta ,kaut pats strādāju auto tirdz.firmā,tad man viens lietoto autotirgonis ieteica apskatīt volvo,zini iepatikās tā mašīna,kaut sākumā skatījos uz viņiem caur pirkstiem

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Kamikadze rakstīja: a ko dariit, ja nopircis esi tieshi uz birshanas saakumu?!!?

Aiziet uz WC pakakāt un tad ar mierīgu sirdi pakārties

esteets atradies

0 0 Atbildēt

gastello rakstīja:

viktors1961 rakstīja:

gastello rakstīja:

Vai tas ir pērkams

nekas tāds nav novērots

Pakaļējais vāks rūsē V70. Ritošā dārgāka. Pārsvarā ar automātiem, es no tiem biķiņ raustos. kantainums nepatīk ārā un iekšā, bet nu katram savs.

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti