parasti iesaaceeji saak ar zilajaam diodeem....var sabaazt visur peec sirds patikas.(arii aiz vaigiem)
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
parasti iesaaceeji saak ar zilajaam diodeem....var sabaazt visur peec sirds patikas.(arii aiz vaigiem)
Sorry - nepilnīga info - Audi A6 2000.g., sedans.
To Shmurger: Paldies, bet aiz vaigiem paturi pats D Paldies par ieteikumu
maximā ar šitām mantām vesels plaukts.
bet tu pagaidi, gan jau tavam kvalitatīvajam ūberaudi atkal kaut kas p lēto nobirs
Laikam jau pats regulāri kapeikas skaiti Maximā priekš riepām Ja jau tik neveselīgs ieteikums.
Kaarbu jau "uztjuuneeji".. kas buus naakamais?
Uztūnēju. Pieņemu, ka Tev gan būtu "slabo" .
labaakajaa gadiijuma - suudiiga provokaacija. sliktaakaa - suudiiga mashiina, suudiiga provkaacija un uriins smadzenss aarsteejas ar zilaam diodeem, spiiizdiigu izpuuteeja galu, 17 coliigie liselli un 90% pljonkaam kaku kraasaa
Jāsecina, ka ap šo laiku topiku apmeklē cilvēki ar novirzēm un/vai "parunāties gribētāji" (( Nu parunājaties vien, ja nav kur..
te jāsecina ka topika izveidotāja ir ar pamatīgām novirzēm
Skat. topika jautājumu.
Karlsone rakstīja: Uztūnēju. Pieņemu, ka Tev gan būtu "slabo" .
Jaa, buutu slabo to naudu taa nosviest, zinot kur taas multitronic kastes remontee...
aha, tu pati savām roķelēm atplēsi paku no Volkswagen AG
Izlasi topika jautājumu. Ja gribi parunāties - moška pabrauc sabidriskajā, baumo, ka palīdz.
Karlsone rakstīja: Es neremontēju
Mljin, es zinu, ka tu neremonteeji... Doma bija taada, ka es nepirktu jaunu, bet aizvestu pie cilveeka, kas vinjas remontee
Ir ir taads kantoris, kas meklee, tas atrod..
Ja jau pasākums noticis, tad jau nav vērts par to runāt, ne?
Varbūt apmeklē auto izstādi Ķīpenē ?
varbuut tomeer saac ar zilajaam lampinjaam???
Tev ir daļa pasistu cilvēku. Sāku tematu par Audi A4, pēc pāris komentāriem sākās diskusija par LADU un citiem lētājiem vāģiem, jo redz Audi esot dārgs un sūds. >< Labāk par šādām lietām interesējies oficiālajos forumos, jo šeit ir pavisam maz jēdzīgu cilvēku.
To Archijs2: Mēģināts nav zaudēts. Žēl, ka Tev tik bēdīga pieredze.
Karlsone rakstīja: To Archijs2: Mēģināts nav zaudēts. Žēl, ka Tev tik bēdīga pieredze.
Varu ieteikt audi-style.lv/... - tur bija daudz maz jēdzīgāka informācija nekā šeitan.
TŪNINGS. Audi A6