Joprojām tirgojas..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kapēc nevienam nevajag krutus goņščiku diskus? Nu pa cik ņems?
Personīgi es uz 17 neņemtu, bet gan jau ir, kas ņemtu.
Varbūt izvalcē pats un tirgo ideālā stāvoklī, vai arī noklusē valcēšanas nepieciešamību ?
Ai, esmu godīgais, kaut kā neprotu melot!
Nau jau cukurs pa mūsu bedrēm braukt ar 17" bet izskatās labi un neprasīšu debesu cenu!
un valcēšana jau nev nekas dārgs, ~15Ls gab., cik es zinu..
Ne jau melot, vienkārši sludinājumā navajag par to pieminēt, kad kāds konkrēti prasīs, tad atzīsties
P.S. Tev iekš ss ir rakstīts, ka diski jāvirpo un tas jau izklausās pēc nopietnām problēmām. Izņemot vidus caurumu, pat ātrumā nespēju iedomāties, ko vēl diskam varētu virpot
saf rakstīja: un valcēšana jau nev nekas dārgs, ~15Ls gab., cik es zinu..
Cik prasi par visu kopā?
P.S Esmu mitsubishiclub biedrs..
es jau gribēju 160Ls, bet nevienam pa tādu cenu tas neinteresē... nu i nezinu tagad... nu piem. 120Ls?
Uggga rakstīja: P.S. Tev iekš ss ir rakstīts, ka diski jāvirpo un tas jau izklausās pēc nopietnām problēmām. Izņemot vidus caurumu, pat ātrumā nespēju iedomāties, ko vēl diskam varētu virpot
Es nezināju kā latviski saucā prokatka, jo viens, kas gribēja pirkt, aizveda tos diskus uz servi un pārbaudija, tur pateica, ka diskiem vajag prokatku, kas maksā 15Ls gab. Pēc tam pamaniju ka vienā lapā iet runa par lieto disku valcēšanu, tad i sapratu, ka tā ir tā prokatka, nevis virpošana! ;D
Joprojām ļoti gribu tikt vaļā pa kādi ~120Ls
saf, pārdevi tos diskus?
Manam kaimiņam kaut kas tāds parādījies, izskatās tiešām smuki
Ja tavs kaimiņš no ķengaraga, tad jā!
Tubiš, tad tas ir viņš kas nopika...
saf rakstīja: Ja tavs kaimiņš no ķengaraga, tad jā!
A hvz no kurienes viņš ir un vai vispār viņš ir kaimiņš vienkārši bieži vien ap manu māju grozās, tāpec rakstīju, ka kaimiņš
A nebija viņam 3 cipari numurā?
Numuru neatceros, bet galants bija tas kas no 1993-1997.
Mitsubishi Galant diski