hehe, nu jaa, tadi siikumi tik ...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
hehe, nu jaa, tadi siikumi tik ...
IkdienasViesis rakstīja: Mans krustdēls tirgo savu Opel Calibru, 1991.g., 2,0, spilgti sarkana, lietie diski, spoileris, CD, TA, pavisam labā teh,stāvoklī. Nedaudz jāpiestrādā pie kosmētikas, trūkst ārējo spoguļu un dažu uzliku. Bet citādi - ļoti labs auto , TA līdz šim bez problemām. Cena 700 ls. Ja interesē - mob.telefons :29655898.
Droši vien prātīgs braucējs Tavs krustdēls
tik akuraatu nolauzti spogulji ka paareejais nav cietis un kaa lasaam ABI spogulji... caur V.Puuka priedeem braucis?
ursis rakstīja: tik akuraatu nolauzti spogulji ka paareejais nav cietis un kaa lasaam ABI spogulji... caur V.Puuka priedeem braucis?
-Proidjot
-Ne proidjot
-Projdjot!
-.....
-Ne proshlo
kad TA gaaja, tad spogulji veel bija
spoguļus uz TA iešanu aizņēmās no kaimiņa kadeta
kolumbs rakstīja: spoguļus uz TA iešanu aizņēmās no kaimiņa kadeta
vai nu arii TA iziet ar kaiminju kadetu
šo topiku vaidzēja taisīt 5dienā
rt rakstīja: šo topiku vaidzēja taisīt 5dienā
un pateikt ka pie visa vainiigs Deksters
bez bilzhaam grūti ko par tēmu iespamot!!
Drošības karkass un sporta beņķi ir?
deksters rakstīja: Drošības karkass un sporta beņķi ir?
uzprasies uz banu ?
Volvo850 rakstīja: da te tagad kā vistu kūtī... gde paimajut tam i jeput... kuj viņ zin kas Papam nākošreiz iefisīs galvā...
Kāpēc Tu Tētuku par Papu saukā??
IkdienasViesis rakstīja: Mans krustdēls tirgo savu Opel Calibru, 1991.g., 2,0, spilgti sarkana, lietie diski, spoileris, CD, TA, pavisam labā teh,stāvoklī. Nedaudz jāpiestrādā pie kosmētikas, trūkst ārējo spoguļu un dažu uzliku. Bet citādi - ļoti labs auto , TA līdz šim bez problemām. Cena 700 ls. Ja interesē - mob.telefons :29655898.
muhahāhāhāhāhāāāāāā
Pārdod Opel Calibra
Mans krustdēls tirgo savu Opel Calibru, 1991.g., 2,0, spilgti sarkana, lietie diski, spoileris, CD, TA, pavisam labā teh,stāvoklī. Nedaudz jāpiestrādā pie kosmētikas, trūkst ārējo spoguļu un dažu uzliku. Bet citādi - ļoti labs auto , TA līdz šim bez problemām. Cena 700 ls. Ja interesē - mob.telefons :29655898.