SMILE TAXI patīkamais brauciens????

edza1970 Reģ.: 02.11.2006

Man zināms ārzemnieks braucot ar iAuto reklamēto SMILE TAXI iekļuva avārijā!!! Pie tam šofera braukšanas stils esot liecinājis, ka zēns laikam jauc pedāļus!!! Agrāk taksisti bija labākie braucēji. Tagad laikam brauc tādi, kuri knappi braukt iemācījušies.

 
1 2
GangBoy Reģ.: 23.09.2003
0 0 Atbildēt

Manuprāt tie braucieni ir stipri individuāli. Pats pirms ~8 mēnešiem regulāri braukāju ar taksi kādu mēnesi, jo bija sasista mašīna. Tad nu izčekoju lētākos - vienubrīd braucu ar SOS - pēc izsaukuma bija 40 s iekāpšana un 30 s km. Pēc tam šie pacēla uz 80/40. Pārgāju uz tādu Avois, kas brauca 40/30. Tagad braucu reti - pēc pasākumiem un ceļot nost viņus no ielas, un tad jau ir vienalga ko apstādini.

Bet nu - reizes 3 ir gadījies pamest savu drapaku pilsētā braukt no pasākuma ar taxi (tas kad labi pasākumi izdodas) ņemot līdzi nelielu skaņas komplektu pastiprinātājs + divas PRO kastes (drusku lielākas par S90), šajos gadījumos gan izsaucot pa telefonu. Man tie dzelži MB QP bagažniekā salien un vēl vietas paliek. Divas reizes bija ok - palīdzēja pat iekraut/izkraut. Vienu reizi - atbrauca ar UNIVERSĀLI, un paziņoja, ka viņam nav vietas, un viņš nevedīs!!! Tā nu jau sāku gatavoties palikt ar tiem dzelžiem uz ielas. Tomēr pēc desmit minūšu sarunas un uz viņa apgalvojumiem ka nelīdīs paziņoju, ka man tas jebkura SEDANA bagažniekā lien tomēr piekrita braukt.

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Nu, man tajā vienīgajā reize ar Smile Taxi pat taksists izlēca no auto, redzot, ka man ir mugursoma un čemodāns. Abus paņēma...

Tas tak stipri individuāli no cilvēka un vēlmes pēc dzeramnaudas.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti