- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tikai vajag atcerēties - arī antireklāma ir reklāma, un Jūs - bļāvēji - taisat reklāmu, paši to negribot.
Esmu braucis - nekādu problēmu. Puisis ļoti centās runāt latviski, ceļu zināja labi un aizveda ātri. Tikai jautājums par to, vai patīk mazie Focus...
Darbinieks rakstīja: Pirms pāris gadiem gadījās (netaceros, ledskapi vai TV no Olimpijas vedu), vairs neizvēlos. Izbrauca "ogorodami", pīpēja kaut ko smirdīgu (es biju kādu pusgadu pirms tam nometis) un beigā pūlējās izrādīt kā viņam šitie klienti piegriezušies.
Vai tad pirms pāris gadiem Smile taxi jau bija
?
bet man jau patiik avois vai marits....tie pa leeto...
vienalga, ka dzeki parasti po russkii...
leeti, aatri un mashiinas daudz maz ok
dole - ziepniekalns - maarupe - 4ls....peec skaitiitaaja
2. gadijums
man sieva pirms 2nedeeljaam brauca vienu riitu uz darbu ar shiis firmas taxi. Pakalpojumu pieteica ieprieksheejaa dienaa. Karoche, sieva pa dienu no darba piezvanija uz Smile taxi un pateica ka 7.15 taxim jaabuut pie maajas, otraa galaa pateica kad taxis buus klaat, piezvaniishot
Tikai telefona numuru ta neviens nepaarbaudiija. Labi ka sieva atchoknijaas ka zvanijusi no darba telefona un kuram ienaakoshie numuri ir sleegti
Zvanija atpakalj un iisaa briidii visu nokaartoja. Tad nu naakamaas dienas riitaa plkstn. 6.45 zvana telefons un persona otraa pusee saka: autinjsh klaat. NJechevo sebe 30min raznjica ![]()
![]()
OK, kameer sieva sataisijaas pagaaja veel 10min un aizbrauca. Nonaakusi galaa vinja dabuja staaveet 30min pie darba, jo apsargs veel nebija ieradies.
Vienreiz atstaaju autinju servisaa un izsaucu taxi. Firma saucaas VIP Taxi. Taa kaa agraak tai firmai visi autinji bija MB un diezgan svaigi un vienmeer tiiri + cennjiks nebija daargs tad arii vinjus izmantoju kad vajadzeeja. Tachu vienaa briidii vinji saaka suutiit arvien suudiigaakas mashiinas un suudiigaakas. OK, tagad staavu pie servisa, piebrauc pie manis taxis, prasa, vai es izsaucu? tjipa jaa. Uz miilgraavi? tjipa jaa. OK, shoferis tik nosaka seedies. Kaapjot iekshaa veel briiniijos, njefig VIP Taxi man pakalj opeli atsuutiijushi, turklaat apdauziitu, iekshaa salons nebija tiiriits drosh kopsh businesa saakuma
Tad nu noskaidrojam kur tieshi man vajag un braucam. 1/2 celjaa man zvana telefons, a tur saka: juusu taxis piebraucis, a es saku ka es jau braucu. Tajaa galaa pasaka ok, viss kaartiibaa un saruna beidzas. Man jau veel vairaak aizdomiigs paliek shis brauciens. Veel peec briizja pa taxista raaciju dzirdu: taads un taads taxist atsaucies. Vecais atsaucas, un shim saak diezgan laipnaa tonii prasiit paskaidrojumus kaapeec klients Jaanis tik ilgi gaidot pie taa servisa. Vecais njepanjatkaa, karoche, beigaas taxists bija panjeemis nepareizo personu, bet es biju iekaapis nepareizajaa taxii, tachu mans galameerkjis kopumaa bija saskaneejis ar iisto taksha izsauceeju. Turklaat ja nemaldos, tas taxi bija no Taxi Riga vai kas tamliidziigs.
Man gan patika mazās izmaksas.
Pārsvarā gan izmantoju (kad vajag) Riga Taxi. Cita pasaule, patīkami šoferīši ![]()
Tas ir tāpat kā ar Tele2 - zona nejēgā slikta, visādi fona trokšņi, dropo zvanus, karina augšā telefonus, toties korporatīvais tarifs lētāks - tādēļ arī paciešam.
Ja to visu neapmaksātu uzņēmums, tad noteikti sāktu domāt.
citreiz gadaas kaads neko zakjis pie stuures- var paflirteet ![]()
Veiga rakstīja: Mūsu kantoris arī izmanto Smile Taxi - tādēļ, ka izmaksas ir 2x zemākas. Un tādēļ arī paciešam, ka taksists nerunā latviski, brauc agresīvi un izturas familiāri (sākumā viņiem vajadzēja ar pirkstu rādīt kur jābrauc, bet tam nu viņi ir tikuši pāri). Galu galā parasti tomēr nonākam galapunktā veiksmīgi.
Tas ir tāpat kā ar Tele2 - zona nejēgā slikta, visādi fona trokšņi, dropo zvanus, karina augšā telefonus, toties korporatīvais tarifs lētāks - tādēļ arī paciešam.
vecene - pumpaina, izskatās slima, bet uz pusi lētāka - a maxā ta darba devējs
- ja pats maxātu tad domātu ?????? - zini ko izskatās ka domāt tu gan nēesi spējigs! - bet ja darba devējs maxā
![]()
RHINO rakstīja:
vecene - pumpaina, izskatās slima, bet uz pusi lētāka - a maxā ta darba devējs - ja pats maxātu tad domātu ?????? - zini ko izskatās ka domāt tu gan nēesi spējigs! - bet ja darba devējs maxā
Salīdzinājums ar veceni nekorekts, uzbrauciens personīgs, secinājumi virspusēji.
Ir tādi pakalpojumi, kur ir nepieciešama precizitāte (piemēram, datu apstrādes outsorcēšanā, meilservera funkcionēšana, utt.) un tādi, kur pietiek ar daudz maz pieņemamu kvalitāti (piemēram - taxi, telefona sarunas). Tas, protams, nenozīmē, ka fēlerus neviens nepamana, bet var iztikt.
Ja man pašam viss būtu jāapmaksā, iespējams, ka taxi es turpinātu izvēlēties lētāko, jo īstenībā man vnk ir jānonāk galā. Mobilo gan es izvēlētos LMT, jo ja pašam jāmaksā, tad tikai par daudz maz kvalitīviem pakalpojumiem. Ja nebūtu man Statoil kartes, arī droši vien pildītos Nestē.
Bet anyway priecājos, ka Tavas nelielās smadzenes atrada par ko ierēkt ![]()