Neatkariigaa rakstiija:www.nra.lv/...
tik tiesaam vareesim sevi apsveikt ar pasaulee daargaako tiltu
Neatkariigaa rakstiija:www.nra.lv/...
tik tiesaam vareesim sevi apsveikt ar pasaulee daargaako tiltu
biedri, man šķiet jums nokrita ziepītes
Nu šitas vienkārši ir Pscec ar lielo burtu.
143,2 miljoni latu – maksājumi par finansējuma piesaisti
Puse naudas par finansējuma piesaisti.
Birks arī norādīja, ka SD izsludinātais konkurss par finansējuma piesaisti ieinteresējis tikai vienu pretendentu, tātad lētāku piedāvājumu patlaban nav.
Konkurss saucās, kuru atkārtoti izsludināt nevar.
vajadzeeja tomeer vairinjai pirms 8 juulija atlaist saeimu, biku veikt apcietinaashanas darbus, ieviest komandantstundu un tad peec paara meeneshiem paskatiitos, kurash tad veel pie varas tiecas
šodien teica pa radio ka par cik tur miljonariem latvija palicis vairak.Man liekas ka pec tilta uzbuvešana vel 'daži desmiti naks klat
Tas labi. Bagāti cilvēki veido bagātu tautu. Pavisam nopietni.
batka rakstīja: šodien teica pa radio ka par cik tur miljonariem latvija palicis vairak.Man liekas ka pec tilta uzbuvešana vel 'daži desmiti naks klat
labaak taa, nevis visi nabagi....
batka rakstīja: šodien teica pa radio ka par cik tur miljonariem latvija palicis vairak.Man liekas ka pec tilta uzbuvešana vel \'daži desmiti naks klat
Miljonāru skaits no 600 esot izaudzis līdz 800 www.financenet.lv/...
tā ir nevis visatļautība, bet gan 3.14zģec !!!!!
Pizģī acīs skatīdamies !!!!
Ideots rakstīja:
par ko lai balso tiešām kreisiem vara jadod ?
Ne par vienu no esošajām partijām. Partijas jau ir tie ziediņi,kurus mēs redzam. Tad jau līdz ar visām tagadējam, pie varas esošajām, partijām ir jāiznīdē visi ierēdņi, valsts akciju sabiedrību šefi un visi citi,kuri ir ieinteresēti tajā vai citā partijā. Īsāk sakot- Latvija ir pārāk maza. Pie reizes Ventspili un Daugavpili arī jāiznīdē un jāaizver robežas, jāizstājas no ES un jāražo savs benzīns. Tikai tad būs palikuši labi ja 10 cilvēki
pie sienas šitos krapniekus visus
lai vispirms tiltu uzceļ
tiltu vajag kā ēst.
pēc summām sanāk 7% gadā fiksētais uz 20 gadiem. Normāli nosacījumi. Par ko tur gaudot ?
bizenajs rakstīja: vajadzeeja tomeer vairinjai pirms 8 juulija atlaist saeimu, biku veikt apcietinaashanas darbus, ieviest komandantstundu un tad peec paara meeneshiem paskatiitos, kurash tad veel pie varas tiecas
Būtu vara, visus viņus sabāztu cietumā!
Ne jau par procentiem te kads gaudo.Tikai pasaule daudz krutakus tiltus buve pa tadam izmaksam
ja nemaldos, tad par tiem 170M jau būs nevis tilts, bet 2 diezgan komplicēti daudzlīmeņu satiksmes mezgli - bauskas ielas galā un Slāvu aplis. Pats tilts sanāca ap 110M.
.. esiet tak optimistiskāki. gan jau kaut ko vēl salaidīs ripā un būs jāpārtaisa par dažiem citroniem, un tauta baudīs sastrēgumu labumus vēl kādu laiku
aizzziettt blje... nu ko veel vareetu
anonimikis rakstīja: pēc summām sanāk 7% gadā fiksētais uz 20 gadiem. Normāli nosacījumi. Par ko tur gaudot ?
Normāli nosacījumi.
Reālais būtu puse.
Puse ?
Kur dod kredītu zem Rigibora/Libora ?
anonimikis rakstīja: Puse ?
Kur dod kredītu zem Rigibora/Libora ?
Starpvalstu aizņēmumiem un pie šitādām summām 7 % ir jau laupīšana.
anonimikis rakstīja: tu bankā strādā?
Nee.
Visatļautība 3 ?
Pusmiljards ir 500 miljoni!