Var jau but ka noder, bet ne jau talajiem braucieniem. Ne visai talajiem gan.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Var jau but ka noder, bet ne jau talajiem braucieniem. Ne visai talajiem gan.
Pričom tur tas aktuālais laiks? Sāks snigt, sāks, nesāks, nesāks... Kas būs, ja meteo el vē būs minēts, ka rīgā varbūt sāks snigt, bet tu tur brauksi? Uzreiz brauksi uz tuvāko servisu riepas mainīt? Es pagaidām ar saviem vissezonas slikiem varu pabraukt tieši tā iemesla dēļ kā tu Bet pēc pāris nedēļām būs jāapauj ar normāliem ripuļiem, ir jau bijuši pāris brīdinājumi ar bremzēšanu.
Laiku gan labāk skatīties gismeteo.ru , nevis mūsējā saitā. Mūsējais naturāli melo biežī vien
meteo.lv var redzēt meteoroloģiskā radiolokatora datus par Latvijas teritoriju, tas ir pluss, bet citādi nekādas īpašās jēgas tur skatīties nav
Ja runā par tālāku braukšanu, tad var arī skatīties te:
Suominens ir diezgan precīzs par visu Eiropu
vietējās laika ziņas ir pilnīgs saks. precizitāte aptuveni 60 - 80%. nu es te domāju ilgākas prognozes - dienas prognozes protams, ka ir ok , bet kuram gan tādas vajag
vienu ko esmu iečekojis ir gismeteo.ru - tas ir zlobnijs saits. daudzas reizes laiks pa nedēļu uz priekšu ar 90 - 95% precizitāti sarakstīts. protams nākot tuvāk laikam, bik piekoriģējās, bet nu teiksim tuvākajām 3 - 4 dienām ideāli precīzi. esmu sev un citiem izglābis brīvdienas, kad lv meteo ziņo, ka būs brīvdienās lietus, skatos gismeteo - tik apmācies un reizēm saule. nu un protams, ka nekāda lietus nebija, pat saulīte uzspīdēja
Der apsisties pirms tala brauciena
Vēl šitie www.windguru.com/... diezgan precīzi ziņo
Der apstities pirms tala brauciena