un galvenais ka pazinjo to peec tam, kad sportisti ieradushies, tehnika savesta, komisijas izietas un daliibas maksas samaksaatas.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
un galvenais ka pazinjo to peec tam, kad sportisti ieradushies, tehnika savesta, komisijas izietas un daliibas maksas samaksaatas.
vot vot...es varu iedomaaties kaada shkrobe ir tiem amatieriem, kas sagrabinaajushi peedeejo naudu, lai vareetu piedaliities...vispaar nezheeliigi shitaa...bet nu taa jau ir - droshiiba 1. vieta...tik nez kaa vinji spees atdot to naudu, ja gandriiz visa jau ir izteereeta organizeeshanai...
kaut kāds murgs toč...
Nu ko! - Skrobe baigā! - ko es tagad visu septembri darbā darīšu?
Bet nu pilnīgi francisks gājiens! ne ciku ne grabu un pirms pasha starta Chushshshsh....
septembrii es toch nezinu ko Tu dariisi tagad ir janvaaris btw
labi, viens ir amatiera izteereetie 5000EUR, otrs, sponsoru miljoni samaksaati par reklaamu utt.
Domaat ka buus baigaakie tiesu darbi naudas piedzinjai.
b ļ āāāāā gribas lamāties. Vai ta nevarēja kādu posmu atcelt ne visu ralliju
Vispaar jau probleema ir tajaa faktaa, ka rallija lielaakaa dalja notiek tajaa Mauritaanijaa
walcc rakstīja: septembrii es toch nezinu ko Tu dariisi tagad ir janvaaris btw
khe - toch janvaris ar septembri sajuka - tā ir ka darba laikaa shitadus shokejoshus faktus pagruuzh!
P.S. B...n tur kur bija jabūt septembrim biju ierakstjis janvāri
RHINO rakstīja:
walcc rakstīja: septembrii es toch nezinu ko Tu dariisi tagad ir janvaaris btw
khe - toch janvaris ar septembri sajuka - tā ir ka darba laikaa shitadus shokejoshus faktus pagruuzh!
P.S. B...n tur kur bija jabūt septembrim biju ierakstjis janvāri
labi rullē gurķi darbā vai dzer ka pat nezina kurā mēnesī dzīvo
Lai fiksi saorganizē gonku otrā virzienā, piemēram Lisabona - Rīga. Robežas nu vaļā- tik gāz! Rozā ezera vietā goda pusaplis pa Jūrmalu un karsto smilšu vietā sniegs...
vēl jau ir krievija purvi...
Apkaart Mauritaanaijai ir Mali.. Tur esot veel vairaak teroristu Vai vismaz pagaajshgad bija, kad atceela vai paarceela 2 posmus
Neciešu divas lietas šajā pasaulē: rasistus un nēģerus. Kā vārdā tim melnajiem vajag graut savas valsts popularitāti izsakot draudus sportistiem?
recluse rakstīja: Neciešu divas lietas šajā pasaulē: rasistus un nēģerus. Kā vārdā tim melnajiem vajag graut savas valsts popularitāti izsakot draudus sportistiem?
Ja jau neciet melnos,tad pats esi rasists.
UUSA rakstīja:
recluse rakstīja: Neciešu divas lietas šajā pasaulē: rasistus un nēģerus. Kā vārdā tim melnajiem vajag graut savas valsts popularitāti izsakot draudus sportistiem?
Ja jau neciet melnos,tad pats esi rasists.
es ar neesmu rasists.. bet cilveekam buutu tomeer jaabuut baltam...
Kindzulis rakstīja:
pats interesantākais ir fakts, ka neviens sportists nekādus draudus nav saņēmis.... vismaz neviens no sportistiem nav teicis, ka ir saņēmis...
kko sajaucu laikam.
Vismaz eiropā vajadzētu būt tikai baltajiem. Savā kontinentā vºa ziepes, bļauj pēc humānās, bet kad vajag savu valsti parādīt no labās puses, sāk nodarboties ar terorismu.
Ir izskanējis viedoklis,ka apdrošinātāji atteicās apdrošināt ralliju pamatojoties uz Francijas ārlietu ministrijas izteiktajām bažām,tāpēc organizatori atcēla ralliju.
Nu tas tikai pašiem melnajiem zināms, bet savā ziņā var viņus saprast. Tev piemēram, gribētos lai Latvija pēkšņi kļūtu populāra teiksim Krievijā. Un krievi pēkšņi sāktu te masveidā braukt un uzveidot te visādus ekšenus. Nu nevajag te viņus. Naudas rausējiem un NĪ tirgoņiem varbūt vajag, bet pārējiem ne.
Tāpat arī tur. Varbūt tādai Mauritānijas valdībai un tuvu stāvošiem vajag, bet ir arī citādi domājoši cilvēki.
Lai nu kā, bet terorisms ir ļoti efektīvs šajā jomā.
Es ar esmu škrobīgs, ka forša izrāde ies secen, bet gan jau, ka braucēji atkal atradīs veidu, kur un kā samērīties krāniņiem un sponsori un tv kur raust naudu.
žēl gan, gaidīt gaidīju Dakāru....
tirzā darbs un materiāli...
schizo rakstīja: tirzā darbs un materiāli...
tikko uzzināji?
Dakara 2008 atcelta :(