Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Neēsmu kūdītājs, bet ...

o90q Reģ.: 20.09.2002

1 2 3
Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Seene rakstīja: Vienīgā nelaime - pārņemot, piemēram, Vācijas satikmes organizācijas pamatprincipus, pārāk daudziem nāktos atteikties no viegliem ienākumiem.

un kādi ir Vācijas satiksmes organizācijas pamatprincipi? Nosauksi vismaz trīs?

p.s ātruma ierobežojuma neesamība uz autobāņa nav satiksmes organizācijas pamatprincips.

- Nepamatotu ierobežojumu neesamība.

- CP primārais pienākums - satiksmes organizācija, nevis represīvās funkcijas.

- decentralizēta sabiedriskā apspriešana būtiskām izmaiņām satiksmes organizācijā

Derēs?

Sinn Reģ.: 07.05.2003
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

- decentralizēta sabiedriskā apspriešana būtiskām izmaiņām satiksmes organizācijā

Derēs?

Nederēs vis. Tie nav satiksmes organizācijas pamatprincipi. Pie pamatprincipiem varētu pieskaitīt piemēram

- kustība pa labo pusi

- labās rokas princips

- kas atceļ ierobežojuma zīmi - nākamais krustojums vai ceļazīme

utt.

Tevis nosauktie nepavelk līdz satiksmes organizācijas pamatprincipiem.

0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Seene rakstīja:

Derēs?

Nederēs vis. Tie nav satiksmes organizācijas pamatprincipi. Pie pamatprincipiem varētu pieskaitīt piemēram

- kustība pa labo pusi

- labās rokas princips

- kas atceļ ierobežojuma zīmi - nākamais krustojums vai ceļazīme

utt.

Tevis nosauktie nepavelk līdz satiksmes organizācijas pamatprincipiem.

Padomā ar to galu, kur tev ir smazdenes. Varbūt tomēr sapratīsi, ka CSN un satiksmes organizācija ir saistītas bet atšķirīgas lietas. CSN mums būtiski neatšķiras no Vācijas.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

Latvijā ir satiksmes organizācija?! Man izskatās, ka Latvijā ir satiksmes anarhija!

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Latvijā ir satiksmes organizācija?! Man izskatās, ka Latvijā ir satiksmes anarhija!

Aizbrauc uz Sicīliju. Sapratīsi, ka ir. Cita lieta, ka mēs gribam vēl labāku.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Un kurš būtu tas neitrālais eksperts, kurš noteiktu, ka šis aizliegums ir pamatots vai nē? Autovadītājs, velosipēdists, kājāmgājējs vai varbūt tas, kurš jau ir 2m zem zemes?

ei, muldoņa, cik lielam ekspertam te ir jābūt?

www.iauto.lv/...

0 0 Atbildēt

Nakui man uz kaut kādu sicīliju?!

Redzu kā satiksme tiek organizēta citās valstīs un kādi ir/nav sastrēgumi, attiecīgi izdaru secinājumus!

0 0 Atbildēt

nafigators rakstīja: Nakui man uz kaut kādu sicīliju?!

Redzu kā satiksme tiek organizēta citās valstīs un kādi ir/nav sastrēgumi, attiecīgi izdaru secinājumus!

Sicīlija atrodas citā valstī. Un kas zīmīgi - ES robežās. Tādēļ arī paskaties un izdari secinājumus, kā pats piedāvā.

ES ietvaros mums ir gana viduvējs satiksmes organizācijas līmenis. Ir jau saprotams, ka visi grib redzēt tikai to kārtību, kas valda vāciski runājošajās zemēs vai skandināvijā. Bet tā nebūt nav vienīgā realitāte.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Padomā ar to galu, kur tev ir smazdenes. Varbūt tomēr sapratīsi, ka CSN un satiksmes organizācija ir saistītas bet atšķirīgas lietas. CSN mums būtiski neatšķiras no Vācijas.

Zini, tava argumentācija daudz neatšķiras no manas piecgadīgās meitas, viņa arī lieto burvīgas frāzes. Piemēram - nu viņš ir tikpat liels, bet nav tik liels

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Mums nav spēcigas sabiedriskas organizācijas kas varētu piesaistīt ekspertus, zinātniekus un politiķus, lai kopā ierobežotu visatļautību un nesodamību.

0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Seene rakstīja:

Zini, tava argumentācija daudz neatšķiras no manas piecgadīgās meitas, viņa arī lieto burvīgas frāzes. Piemēram - nu viņš ir tikpat liels, bet nav tik liels

Piedod, bet tu patiešām esi muļķis. Pievienojos šim: www.orb.lv/...

0 0 Atbildēt

RHINO rakstīja: Mums nav spēcigas sabiedriskas organizācijas kas varētu piesaistīt ekspertus, zinātniekus un politiķus, lai kopā ierobežotu visatļautību un nesodamību.

pēdējie jau būtu vismazāk piesaistāmie...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

ES ietvaros mums ir gana viduvējs satiksmes organizācijas līmenis. Ir jau saprotams, ka visi grib redzēt tikai to kārtību, kas valda vāciski runājošajās zemēs vai skandināvijā. Bet tā nebūt nav vienīgā realitāte.

Pat ne slikts, vienkārši viduvējs.

Es vairs nesaprotu ko tu gribi. Braukt kā Itālijā? Labi, nekāda naida. Es atminos ka vidējais ātrums Itālijā bija viszemākais ar kādu es braucu atvaļinājuma laikā. Un satiksmi "organizēja" bruņoti karabinieri un vēl kaut kādi policisti, kas tikai pēc viņiem zināmām pazīmēm apturēja auto. Un Itālija bija vienīgā vieta kur CP tupēja krūmos un šaudījās ar radaru. Tā ka - uz priekšu, CP varēs darīt to pašu ko līdz šim un viņiem vēl izsniegs automātus

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

RHINO rakstīja: Mums nav spēcigas sabiedriskas organizācijas kas varētu piesaistīt ekspertus, zinātniekus un politiķus, lai kopā ierobežotu visatļautību un nesodamību.

pēdējie jau būtu vismazāk piesaistāmie...

tieši otrādi - lai neatkārtotu Delnas izlecienus kas atgādina čihuahua histerisko nervozēšanu ir vajadziga masa un sakari - bet politiķim tik padod iespeju spalvinas paspodrināt "tautas labā"

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Piedod, bet tu patiešām esi muļķis. Pievienojos šim: www.orb.lv/...

Kā zināja teikt mans labs draugs - tad kad diskusijā oponents sāk apsaukāties, tas nozīmē ka viņš ir zaudējis diskusiju. Vai arī tu diskutē ar bērnudārznieku.

0 0 Atbildēt

Topiks ir aizbraucis priekšlaicīgi auzās!

Es gan domāju, ka CP un Pcistus vajadzētu dzenāt lai viņi dzenā savu priekšniecību un tie saprot, ka nevar strādāt pēc plāna.

Kā var vispār kontrolējošā un aizstāvošā institūcijā būt plānveida izpilde.

T.i. paredzēts noķert šodien ekipāžai 5 ļaunos un viņi to izdara. Sviests! Smagi smird pēc postsociālisma.

Var jau sēdēt savā stūrītī. Es neko nepārkāpju, neko sliktu nedaru. Braukt uz 40, 50 km/h. Neiekļauties plūsmā. Dažreiz sagrēkot - nepalaižot kājāmgājējus. Bet nu tas taču nekas. Nekas jau labāks nenotiks. Nepatīk - brauc uz Vāciju, Franciju, Austriju, Angliju vai citur. Tur satiksme ir loģiska un ar policistiem prieks parunāt. Tikai viņus tur vēl ir jāatrod

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

o90q rakstīja:

CP darbības efektivitāti var novērtēt tikai pēc sastādīto protokolu skaita, kas arī galvenais ne tikai CP, bet visā Valsts Policijā. Preventīvās metodes un citus pasākumus nevar noformēt dokumentāli. Desmit sastādīti protokoli ir rādītājs, bet desmit mutiskas piezīmes nav nekas, tas ir līdzvērtīgs gulēšanai darbā.

bet par ko tad mēs runājam? Vai no tā ir mazāk agresīvo braucēju un pārkāpēju? Sistēma nestrādā!!! Policisti spiesti tēlot, ka strādā, neviss reāli palīdz sabiedrībai.

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

CP darbības efektivitāti var novērtēt tikai pēc sastādīto protokolu skaita, kas arī galvenais ne tikai CP, bet visā Valsts Policijā. Preventīvās metodes un citus pasākumus nevar noformēt dokumentāli. Desmit sastādīti protokoli ir rādītājs, bet desmit mutiskas piezīmes nav nekas, tas ir līdzvērtīgs gulēšanai darbā.

tātad vadība defaultā pieņem, ka darbā pieņemti sliņķi un vienīgais atskaites punkts viņu "produktivitātei" ir iztrāsto nodokļu maksātāju skaits... kā rezultātā tiek uzlikts liels un mīksts profilaksei, spējai organizēt satiksmi, braukšanas kultūru...

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

Strādā sistēma, strādā. Cik daudz agresīvo jau ir noķerti? Cik jau ir atņemtas tiesības? Pietiekoši pie dotā Cp-istu skaita.

Statistika ir tikai informatīvais līdzeklis. Tas, ka pieaug pieķerto skaits, ir līdzīgs inflācijai. Ja pirms pieciem gadiem man uzņēmumā bija 2x mazāks apgrozījums - nenozīmē, ka uzņēmums ir attīstījies.

Cenas aug, mašīnas un vadītāju nepaliek mazāk.

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: CP pienākums nav organizēt satiksmi. Un kultūru ir jāmāca vecākiem...

es ar satiksmes organizāciju domāju kaut kādu kārtējo stuporu, kur pietiktu, ja garāmbraucošais CP, tā vietā, lai ieslēgtu bākugunis un apbrauktu, apstātos un kādu pusstundu paregulētu satiksmi...

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: CP pienākums nav organizēt satiksmi. Un kultūru ir jāmāca vecākiem...

P.S. kāds tad ir jamo pienākums?

0 0 Atbildēt

Vai tad es saku, ka CP jāņem slotas rokā un jātīra pavasara putekļi no ceļa?

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja: Un nafig mums to Eiropas satiksmi. Lai būtu piecas joslas vienā virzienā un visās korķis pāris km garumā

Izbrauc no centra uz Rīgas lidostu, piemēram, piektdienas vakarā plkst. 17.00 un pamēģini to pašu, piemēram, no Helsinki centra līdz lidostai. Attālums 3 reiz lielāks Helsinkos, bet laika izteiksmē tikpat vai vēl mazāk! Cik esmu bijis Skandināvijas valstīs un pilsētās, NEKAD UN NEKUR neesmu korķī stāvējis!!!! Tiesa dažreiz tā lēnāk velkas, bet uzkavējies vairāk par minūti nekad nekur neesmu!!! Tas tikai Latvijā laikam tā - luksaforā deg zaļais, bet neviens nav spējīgs pabraukt uz priekšu!

0 0 Atbildēt

Magistrs rakstīja:

Un to vai CP un/vai CSDD aktivitātes ir devušas kādu labumu ceļu satiksmes organizācijā vislabāk parāda avāriju un cietušo skaits. Šī gada pirmajā ceturksnī salīdzinot ar pagājušo gadu avāriju skaits ar cietušajiem ir samazinājies par 10% un bojāgājušo skaits par 34%.

0 0 Atbildēt

Sinn rakstīja:

Magistrs rakstīja:

Un to vai CP un/vai CSDD aktivitātes ir devušas kādu labumu ceļu satiksmes organizācijā vislabāk parāda avāriju un cietušo skaits. Šī gada pirmajā ceturksnī salīdzinot ar pagājušo gadu avāriju skaits ar cietušajiem ir samazinājies par 10% un bojāgājušo skaits par 34%.

Nepieskati CP sasniegumiem to ko ir izdarījis Statoil. Lētās huļigankas vienkārši stav pažobelē ar tukšām bākām.

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti