nafigators rakstīja: Un pastāsti arī par to mega kruto trolejbusu komplektāciju, ļoti interesanti!
Vnk. autos ar lielu,ērtu salonu, labu aprīkojumu, acīs nelecošs, ja ir luste,lasi pats-
nafigators rakstīja: Un pastāsti arī par to mega kruto trolejbusu komplektāciju, ļoti interesanti!
Vnk. autos ar lielu,ērtu salonu, labu aprīkojumu, acīs nelecošs, ja ir luste,lasi pats-
Nu to glaunie šedevrvāģi, kuru pārtikušie cilvēki ar prieku pret trolejbusiem maina
sintris rakstīja:
ws.skoda-auto.com/...
ROTFL Iedevi man 3D renderētās bildītes paskatīties? "Nestāv" necik, iedo labāk kādu video linku, kur driving perfomance var aplūkot!
Atbrauc uz Tukumu, cilvis zināms, parādīšu Tev dabā. A par drive performance-nu nezinu, vīram uz lielveikalu plaču dragiem,saulīšu griešanu un frēzēšanu pa granti nav lielas intereses.
Da labi darīt man nav ko uz Tukumu braukt trolejbusus pētīt....
peace, vecais,
P.S. Es nevienā vārdā neteicu ka Subārs nav labs........
A pričom te subaru vispār Es kaut vienā vārdā te esmu pieminējis viņus
sintris rakstīja: Sievastēvs 2007 gada vasarā no personīgi zināma cilvja Vācijā iepirka 2004 gada universālFabiju. 57 000 km oriģ.nobraukums, minimāli apskādēts bija- nolauzts vaģilas spogulis un pāris švīkas durvīs. Cena kaut kur ap 4,5 k eiro.
Pirmā doma par 1,4 litru 3 cilindru dīzeļsirsniņu bija-oj,pļē, neies, nevilks...tak naf tā, skrien apbrīnojami žirgti un virs 5l/100km patēriņu nu nekādīgi nevar dabūt.
Saimnieks brauc un gavilē, cik pašam gadījies parullēt, alles gut ! Ja gandrīz svaigs autos maksā 1/2 no Getza, bet ir nu galīgi ne sliktāks-par ko tad nē?
darba kolēģis knapi pie 6 litriem spēj noturēt..... pie tam hetčbeks....
modena rakstīja:
sintris rakstīja: Sievastēvs 2007 gada vasarā no personīgi zināma cilvja Vācijā iepirka 2004 gada universālFabiju. 57 000 km oriģ.nobraukums, minimāli apskādēts bija- nolauzts vaģilas spogulis un pāris švīkas durvīs. Cena kaut kur ap 4,5 k eiro.
Pirmā doma par 1,4 litru 3 cilindru dīzeļsirsniņu bija-oj,pļē, neies, nevilks...tak naf tā, skrien apbrīnojami žirgti un virs 5l/100km patēriņu nu nekādīgi nevar dabūt.
Saimnieks brauc un gavilē, cik pašam gadījies parullēt, alles gut ! Ja gandrīz svaigs autos maksā 1/2 no Getza, bet ir nu galīgi ne sliktāks-par ko tad nē?
Pasaki lai tavs kolēģis ķieģeļli noņem nost no kājas.
jaunais Superb tīri pievilcīgs visādā ziņā, vienīgi pakaļa tāda nedataisīta izskatās mazliet, atsit vecu megāni
ValdisM rakstīja:
modena rakstīja:
Pasaki lai tavs kolēģis ķieģeļli noņem nost no kājas.
tajā dranduletā vietas nav kur ķieģili iebāzt......
Ideots rakstīja:
sintris rakstīja:
Pilnāka komplektācija varbūt tikai MB from Lorinser tjūneriem.
salīdzināja ar P****i ar pirkstu ibio.......
skoda ir pimpis, mb - pirksts vai kā
Es par Škodu
Es par Skoda Fabia...mašīna ļoti laba ( man arī ir Fabia ) tikai serviss tāds ļoti nelojāls....un personisks ieteikums, apskaties, kas tad ietilpst tajā garantijā