recluse rakstīja:
msh rakstīja:
recluse rakstīja: Man jau tie debīlie baneri sāk piegriezties. Vismaz pamainītu, piemēram, katru dienu cita meitene. Un ******* man jāgaida kamēr pazūd, jo krusta ta nav, vai jālieto cits pārlūks? Kkā dziji *******, ka kkur kko var atslēgt uzinstalēt utt, ja man standarta explorer nepiedāvā krustu redzamā vietā, tas nav normāli.
Var jau lietot tos F-hvz kādus, mākslīgā apaugļošana arī esot efektīvāka. Bet vai tāpēc vajag citiem smadzenes pist ar normāli neaizveramām reklāmām?
Standarta seksploreris ir sešus gadus vecs sūds, tikai diemžēl web standarti virzās uz priekšu diezgan ātri, tāpēc aizvēsturisku brauzeru lietotājiem nevajadzētu sūdzēties, jo paši to izvēlas
Darba kompis, po kas 'pa pārlūku, ja nepieciešmais darbam strādā bez problēmām. Tad jau varbūt visus auto, kas vecāki pa hvz cik gadiem, arī atzīt par sūdiem, jo autobūve tak ar nestāv uz vietas? Padomā vai Tev ir kādas tiesības saukāt kko pa sūdu, vai tiešām Tavi sasniegumi ir tik diži, ka vari noniecināt citu izvēlētos datorus un izvēlētās programmas.
Tu jau to programmu neizvēlējies, tas būtu apmēram tas pats, ja tev pie mājas stāvētu kāds getzs ar ieliktām atslēgām un ielietu benzīnu - nebrauktu? Bet autobūve vispār bija slikts piemērs - lai arī cik tur tie gadi pagājuši, mašīnām tāpat ir motors ar virzuļiem un četri riteņi, klāt nākuši kaut kādi elektroniski knibuļi, bik savādākas motora vadības sistēmas un viss Kamēr IT mainās, bet maikrosofts mainīies negrib - kāpēc mainīties, ja pērk tāpat?
ooPIS Lai arī slinkums, bet laikam jāupgreidojas
atkal sakains baneris/reklāma
eplus karogs pa visu ekrānu.
un krustiņš kur? ir jau ir tas krustiņš, bet ārpus ekrāna! aiztaisīt ciet reāli nav iespējams.
kādam kretīnam jābūt, lai taisītu un liktu tādu reklāmu?