vmaxer rakstīja:
karoch, jautajums: vai tas ir labi un vai taa tam ir jaabut, ka mans automats pec ielikshanas parkingaa un bremzes pedelja atlaishanas vel kadus 2-3 cm pakustas uz priekshu, a?
nu itkaa jau siikums, ne? bet nu taakaa es piemajas shauriibas sakaraa parasti parkojos ar purnu mega tuvu sienai vai kaiminja autinjam, tad kaa reiz shie 2-3 cm var pachakaret pasakumu!
a?
Ir normāli.
Tikai parkojoties neaizmirsti, ka novietojot auto slīpumā obligāti vajag noraut arī roceni, j savādāk var sasipt to blķētāju kā arī stiprā aukstumā brīdi ilgāk pasildi dzinēju/kārbu jo automātiem braukšana aukstam kaitē vairāk nekā manuālajai, kā arī velkt kko smagu vajag bloķēt vienā ātrumā(ja iespējams)
tomats Parkingaa vel pakustaas
karoch, jautajums: vai tas ir labi un vai taa tam ir jaabut, ka mans automats pec ielikshanas parkingaa un bremzes pedelja atlaishanas vel kadus 2-3 cm pakustas uz priekshu, a?
nu itkaa jau siikums, ne? bet nu taakaa es piemajas shauriibas sakaraa parasti parkojos ar purnu mega tuvu sienai vai kaiminja autinjam, tad kaa reiz shie 2-3 cm var pachakaret pasakumu!
a?