znatcit ta-
maja 280kvm + 36kvm garaza, apkurinata tiek ar 25kw Grandeg jau 2gadu. liku granulu katlu,jo nebija klat gazes, elektriba bija kosmoss un dd ari skiet sviests, dzivot ka benzintanka
anyway, pagajuso ziem, kad laiks bija ap -10, tereja ap tonnu menesi, kas ir loti normali, tonna pie Incukalna granula jeb latgranula ir 85Ls, ja perk vasara, pirms ap apkures sezonas sakuma. jaa, jauzglaba sausa veita, tadel- man ir 2auto garaza, kura speciali ir atveleta masinas vieta 7-8peletes uz katras 1tonna 30kg maisos. nolohojos, ka panemu standarta granulu katlam granulu rezervuaru, vajadzeja piemaksat simtinu un butu no 40kw, kas ir 300kg vai katmldz, man ir 200kg, nu 6-7maisi ielien, reizi nedela jatira, pelnu praktiski nav, maybe 1-2kg, laika zina 30min.nu un tad jastaipa tie maisi- ari laba fizkultura 1xnedela. var tirit ari 1x 10d, ir ok.
tagad granulas ir jau 120ls/tonna, ka jau teicu, jaiperk pa vsaru, but stipri letak, atved, izkrauj un ciki. svarigi ir lai pareizi maja siltinata un logi-pakesnieki- labi. man ir 400aeroc + 10 putiks, 6kameru paketes, siltas gridas 1st un radiatori otrais stavs.
kopa ka jau teicu 280kvm- dzivojamie un ta garaza, kur ari radiators, ja kas varu turet siltu gan del auto,gan granulam...
plusi-
laba siltumatdeve- ka neka cietais kurinamais
leti, ja rekina max 100Ls menesi un tada platiba
normala cena ( es vel nemu pa 2500Ls bija akcija)
GRandeg labs serviss, nadjozna (ptu,ptu,ptu), na kaut kads polu vai leisu letais suc, kam salustot pie -20 bus vakars uz ezera (aizsalusa)
minusi-
tomer - uguns un pelni
1xned jakacajas
un jatira katls
troksnis, man gan atseviska kurtuvve ar durvim, bet anyway
ir OK. iesaku!
btw- te kads rakstija uz 170kvm 150Ls menesi- da tas ir pzc kaut kads, vai nu tur granulas ir pa 300Ls tonnaa, vai maja no deshjovkas materialiem kadiem buveta ar caurumiem sienas,bez siltinasanas.
ta nevar but..