Viņai vienkārši skumji tur pagalmā
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Viņai vienkārši skumji tur pagalmā
Bet varētu būt, ka aķis sēžās
laikam jau atbilstoša signalizācija mitrumu netur !!
es lieku uz nosprāgušiem salona kustības datčikiem
Trešajiem golfiem kāds tik krutas sigas liek? Nē nu labi, rīgā varbūt...
msh rakstīja: Trešajiem golfiem kāds tik krutas sigas liek? Nē nu labi, rīgā varbūt...
savādāk nevar apdrošināt un paraut līzingā uz 7 gadiem
aizej un izpis savu golfu izpuuteejaa nahuj..
eeeeu, bljaa, vairs nedod banu par visaadu huinju??
Man signalizācija sāk bļaut ja esmu aizmirsis izslegt salona apgaismojuu
Aķa problēmu var izslēgt ar voltmetru.
Varbūt ka no temperatūras maiņas kāda palstmasa aukstumā rada problēmas. Vai kapota atvēršanas devējs jānoregul.
Ne sūda...
...salonā peles dzīvo un vislaik pishās.
sviks55 rakstīja: blablabla
Kur ieteiksiet griezties pēc konsultācijas?
iauto ir tikai viens konsultants - raimondsm
un padomdevējs arī ir tikai viens
Kāpēc jautājums. ka pa tukšo??? Varbūkt katru nakti vairākkātīgi kāds mēģina aizdzīt? Bet vienkārši neizdodas uzlauzt sarežģīto signalizāciju...
Par peļu p******os nezinu, bet man savulaik audim kaķi līda pie motora sildīties un ne tikai Dēļ tā bija gadījumi, kad signalizācija nostrādāja ložna. Nogriezu dačika jūtību un viss kas attiecas uz signalizāciju bija ok, bet smaka gan palika
ja pīkst un ir 12.4V tad nav aķa vaina
Jānoregulē signalizācijas jūtīgums uz vibrāciju uc negācijām. Ja tiek atstāti rūpnīcas regulējumi, tad pietiek zvirbulim uzkakāt uz kapota vai garām pabraukt vieglajam auto ar dīzeli uz biku lielākas gāzes kā signalizācija sāk baurot!
signalizē pa tukšo
Pēdējā laikā ievēroju ka mana auto signalizācija bez redzama iemesla pagalmā signalizē. Auto nesen pirkts Golf 3 1995g ar atbilstošu signalizāciju
kas tam varētu būt par iemeslu? Vai tas varētu būt sakarā ar mitro laiku un temperatūras pazemināšanos?
Kur ieteiksiet griezties pēc konsultācijas?