Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

S 500 \'03

cluber Reģ.: 05.08.2004

Sveiki, vai kāds varētu sniegt savu viedokli par S 500 klasi 03 gada. Pirms tam ar mersi biju uz Jūs, bet tagad acs pamazām sāk krist tieši uz šo modeli. Kādi tiem motori, cik zupas patērē, +/- ekspluatācijas izdevumi, galvenās slimības utt.

Savlaicīgi paldies par visu info.

1 2 3 4 5
S_2 Reģ.: 17.11.2005
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja: patēriņš - apmēram VWFana 3.2 baudāmu merivu apjomā

uzturēšanas izmaksas - lētāk būs uzturēt kādus 5-6 vecus golfus

visādu citādi - S500 ir un paliek S500........ manurāt, der cilvēkam ar ienākumiem vismaz ap 4-5kls mēnesī, ne mazāk. Tad viņam tas auto gan piestāv, gan var atļauties. Citos gadījumos - gunāra staipīšana vien sanāk

varbūt publicē pilnu sarakstu, kādi auto pienākas kādiem cilvēkiem, atkarībā no "ienākumu līmeņa"...

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Kaksis rakstīja: Cilvēks vienkārši naspēj atzīt to ka nevar atļauties auto. Tikai grib to pēc iespējas krutāk pateikt.

un viņam ir priekšstats, ka tad, kad viņam būs orālais sekss, viņam būs S500 MB

viņam nekad nebus S500 un....

0 0 Atbildēt

Tads S toties ir daudz drošaks pa visadiem spaiņiem.Ta ka ja ienakumi atļauj tad var braukt ar drošu auto un nemaz nevajag šoferi.Maibaham gan vajadzetu

arba Reģ.: 16.12.2002
0 0 Atbildēt

Ir man gan auto ikdienai - is 250

gan auto svētdienām - tiek restaurēts 75 gada AR GTV

Gan sex un cigāri vakaros

bet velmi pēc s klases nesaprotu

Bērnībā gan arī nebija man sapnis par šoferi strādāt un ar mersi braukt

0 0 Atbildēt

Nu bet pasaki, kam s klasi ražo ????

Lai ķertu kaifu pie stūres ? Atļauj pasmaidīt

Lai kaifotu uz pakaļējā beņķa !!!!!!!!!!! tā ir šī auto būtība

Orāli, neorāli ar avīzi vai cigāru, vai vienkārši gulēt, vēl līdz darbam braucot, tam jau nav nozīme

tadsjautues Reģ.: 13.02.2008
0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Nu bet pasaki, kam s klasi ražo ????

Orāli, neorāli ar avīzi vai cigāru, vai vienkārši gulēt, vēl līdz darbam braucot, tam jau nav nozīme

+1

0 0 Atbildēt

Priekš tevis minetajam darbibam ražo maibahus un rolsroisus

0 0 Atbildēt

Jā, un s klasi ražo, lai īpašnieks izbaudītu braukšanas prieku un bērniem uz pakaļējā sēdekļa būtu ērti

0 0 Atbildēt

Normāli cilvēki bentlios sēž uz pakaļējā beņķa

labi pirkšu s klasi, bet kupeju

Nevajag manam mētelim masāžu

0 0 Atbildēt

arba rakstīja: Normāli cilvēki bentlios sēž uz pakaļējā beņķa

labi pirkšu s klasi, bet kupeju

Nevajag manam mētelim masāžu

Vot tas ka normali cilveki nebrauc ar alfam un tamlidzigam tarbam tas nu gan ir skaidrs

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

arba rakstīja:

Ir man gan auto ikdienai - is 250

gan auto svētdienām - tiek restaurēts 75 gada AR GTV

Gan sex un cigāri vakaros

bet velmi pēc s klases nesaprotu

Bērnībā gan arī nebija man sapnis par šoferi strādāt un ar mersi braukt

Tad jau Tev ienākumi ir virs 250k latu gadā (IS 250+gada izdevumi auto uzturēšanai=vismaz 25k latu x 10)!

Līdz 500k/Ls gada ienākumiem nav jau nemaz tik tālu ...

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Kurš jefiņš izstaipīja lapu

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja: Kurš jefiņš izstaipīja lapu

Centis atnāca un salāpīja

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

S_2 rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja: patēriņš - apmēram VWFana 3.2 baudāmu merivu apjomā

uzturēšanas izmaksas - lētāk būs uzturēt kādus 5-6 vecus golfus

visādu citādi - S500 ir un paliek S500........ manurāt, der cilvēkam ar ienākumiem vismaz ap 4-5kls mēnesī, ne mazāk. Tad viņam tas auto gan piestāv, gan var atļauties. Citos gadījumos - gunāra staipīšana vien sanāk

varbūt publicē pilnu sarakstu, kādi auto pienākas kādiem cilvēkiem, atkarībā no "ienākumu līmeņa"...

es neteicu - pienaakas, es teicu - PIESTAAV un VAR ATĻAUTIES.

ar "var atļauties" es nedomāju spēju atļauties maksāt 500 Ls mēnesī par oplīzi to spēja jebkurš vidusmēra celtnieks 2006.-2007.gados

tas, ka "ekonomiska uzplaukuma" brīdī pie mums kosmiskā ātrumā palielinājās ls300, rx 400, S500, tuaregu, kajēnu, lc u.c. luxus autiņu skaits vēl nenozīmē, ka ar tiem brauca patiešām atbilstoši turīgi ļaudis..... leila daļa no tiem autosiem jau vairākus mēnešus tiek realizētas kā atsavinātas

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Master_D rakstīja: Draugam bija darba e320 cdi, pāris gadus vecs. Tam auto pamatā bira piekare (laikam bija hidraulika, vai kaut kas tik pat smalks). Mašīnā tika sainvestēti ntie tūkstoši, bet pēc tam auto tapa nošķilts. Bukte nebija liela, tomēr drošinātāji izlēma norakstīt.

Man Merivai gan piekarei nekas nav darīts, lai gan mašīnai drīz būs 3 gadi, un nobraukums tagad ir 61418 km.

recluse Reģ.: 04.01.2003
0 0 Atbildēt

www.ss.lv/...

Iestutēt baudāmās Meriva diesel dvēseli un būs baudāms mercedes.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: var, protams....

bet gribi teikt, ka tikai s klase speej sniegt eertiibas, paareejie visi tikai moca

neesmu stiprs meršu nomenklatuuraa, bet man liekas ka tur arii citi modeļi bija...

Vasarā bija iespēja vienu dienu krietni pabraukt ar 2007.gada C-200 Kompressor ar automātisko ātrumkārbu (184 zirgspēki). Domāju, ka nekas daudz baudāmāks vairs nevar būt, un tādu auto var nopirkt par apmēram 19 tūkstošiem latu:

rus.auto24.ee/...

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

bet gribi teikt, ka tikai s klase speej sniegt eertiibas, paareejie visi tikai moca

neesmu stiprs meršu nomenklatuuraa, bet man liekas ka tur arii citi modeļi bija...

Vasarā bija iespēja vienu dienu krietni pabraukt ar 2007.gada C-200 Kompressor ar automātisko ātrumkārbu (184 zirgspēki). Domāju, ka nekas daudz baudāmāks vairs nevar būt, un tādu auto var nopirkt par apmēram 19 tūkstošiem latu:

rus.auto24.ee/...

Nu C ar S salīdzināt... kā pirkstu ar... nu sapratāt

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Uggga rakstīja:

VWfans rakstīja:

rus.auto24.ee/...

Fanam tak tikai pirksti vien ir.... domā,šitāds zin, kas būtu darāms ar ko citu?

hej, nu shitik nesmuki jau nevajadzeeja..... katra no mums savas "utis"

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Master_D rakstīja: Draugam bija darba e320 cdi, pāris gadus vecs. Tam auto pamatā bira piekare (laikam bija hidraulika, vai kaut kas tik pat smalks). Mašīnā tika sainvestēti ntie tūkstoši, bet pēc tam auto tapa nošķilts. Bukte nebija liela, tomēr drošinātāji izlēma norakstīt.

Man Merivai gan piekarei nekas nav darīts, lai gan mašīnai drīz būs 3 gadi, un nobraukums tagad ir 61418 km.

Tava meriva nav darba auto. Čoms to mašīnu saņēma, kad boss bija nopircis jaunāku.

merivai nav arī air suspension, kas ir ērts, bet dārgs pasākums.

UUSA Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

Ražo S-klasi cilvēkiem-un pārsvarā tie ir vidēji turīgi ļaudis vidējos un pensijas gados,kuri vēlas baudīt mērenu komfortu,bet nevis ķert kaifu pie stūres vai gulēt aizmugures sēdeklī.Vācijā S-klasi nopērk apmēram tūkstotis cilvēku mēnesī.

Motorolers Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Mans šefs starp citu samainīja Bentley pret S500, tiesa gan jauno versiju, Bentley gan bija kupeja. Esmu dzirdējis šo aprindu atsauksmēs, ka tas Bentley nav tās naudas vērts, tāds modes kleidziens tik bija

Manās S klase ir mašīna lielu uzņēmumu vadītājiem, naftiniekiem, veiksmīgu biznesu īpašniekiem. Tas ka šis aizmugurē masē mēteli un pūš pilnīgi citas temperatūras gaisu vai rāda DVD kailu bābu, ir aktuāli tikai garajā versijā un brīdī kad tavu pakaļu vadā šoferis

0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja:

Uggga rakstīja:

VWfans rakstīja:

rus.auto24.ee/...

Fanam tak tikai pirksti vien ir.... domā,šitāds zin, kas būtu darāms ar ko citu?

Tik traki jau nav, cik zinu, viņam arī bērni ir.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Yetti rakstīja:

msh rakstīja: Man nav limuzīns un vēlme pavicināt vēdeklīti Tas apmēram ir tas pats, kas paņemt to pašu D2 A8 ar 2.5 TDI un bezpiedziņu, nevis 4.2q

tu arī no vienas galējības otrā... ir ar 3.0Td arī un iet iespaidīgi...

Vai tad S klase vai A8 nav pati par sevi galējība? Kam vajag "ģimenes mašīnu", tas paņems A6 vai E klasi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: niggas sapnis limodriver

1 2 3 4 5

Lasītākie raksti

Jaunie raksti