Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja: Ko nozīmē tas, ka prime un kaksis ieradās reizē ?
To, ka viņi reizē nokāpa no tavējās....
Kaksim arī visas tēmas noved uz kāpšanu vai pieliekšanos..
Kaksis rakstīja:
Sretsked rakstīja: Ko nozīmē tas, ka prime un kaksis ieradās reizē ?
To, ka viņi reizē nokāpa no tavējās....
Kaksim arī visas tēmas noved uz kāpšanu vai pieliekšanos..
Par dzeršanu droši var man jautāt - es zinu!
principā neticu, ka viņi raksta caur sīpolu...
varbūt būtu vērts piezvanīt Pazīstamam Cilvēkam un paprasīt no kādas ipenes nāk tas spams
Pirmais rakstīja: principā neticu, ka viņi raksta caur sīpolu...
varbūt būtu vērts piezvanīt Pazīstamam Cilvēkam un paprasīt no kādas ipenes nāk tas spams
Kada starpība! Galvenais, ka ir ar ko pacepties!
Manis dēļ lai kaut vai visi parējie iAuto personāži būtu viens un tas pats cilvēks!
Pirmais un Deksters nav viens un tas pats
Pirmais rakstīja:
droshi
vareetu shi saita ipashnieku tad nedaudz Datu Aizsardzibas Inspekcija pieteikt, par shadu datu doshanu tresham personam
bet ja Pirmajam akuraat gribas sparingu- varam sarunat sporta klubaa 2000, Bauskaa
Es gan maku nošķirt virtuālu kašķi internetā no reālās dzīves!
Labdien.
Par ko tieši iet raidījums
Nu īsumā
Sviestnesis rakstīja: Labdien.
Par ko tieši iet raidījums
Nu īsumā
par bietēm , kaplēšanu , nauxj
un praidu
TDIOTS rakstīja: Karoč - zeme sūc , pārdevējs .... nūū pirmais jau rakstīja , kas ir pārdevējs
atkārtošos , ja kāc piemirsis
prime rakstīja: bet ja Pirmajam akuraat gribas sparingu- varam sarunat sporta klubaa 2000, Bauskaa
slinkums man tevi meklēt pa visiem 2000 bauskas sporta klubiem labāk sarunājam, ka pieliekties tu brauksi pie manis uz dušu
prime rakstīja:
Pirmais rakstīja:
droshi
vareetu shi saita ipashnieku tad nedaudz Datu Aizsardzibas Inspekcija pieteikt, par shadu datu doshanu tresham personam
kas ir tā mistiskā atu Aizsardzības Inspekcija"
varbūt varēt kādu skaidrojumiņu vai tuvāku norādīti
nav tādas datu aizsardzības inspekcijas
P.N. IP adreses publiskošana nav likumpārkāpums un "Datu valsts inspekcija" Tevi pasūtītu trīs majas tālāk..
vispār Kaksi un prime es iztēlojos apmēram šādus:
a Pirmais - načainika: www.tnt-tv.ru/...
Nu psec... Prideru portāls. Ar www.gribu.lv novirzi. Bišku no auto jēdz, bet jo sevišķi ānusu speciālisti novākušies, kuri izmīlē visus caurumus.
Pēc bazara spriežot, atvainojos, par sarunu to nosaukt nevar, topika autoram vai nu mazvērtības komplekss, vai nu skolā pāri darijuši bezbožno. To ko nav varējis acīs cilvēkiem pateikt, baidoties ka neatrausies, tagad internetā izkladzina.
Varbūt aizej pie psihologa...
Vai arī pie seksopatologa.
Vai arī pie sakarīga māklera.
Atkal mēģini savus slapjos sapņus realizēt? Aizsūtīt mani uz savu sapņu zemi? Vēl piemini puķainās apenes un mammas svārtkus...
Idiņš!!!
Da vienkārši pedofīfs... Tavos ta gados un jūsmot par meitenēm...
uge rakstīja: Da vienkārši pedofīfs... Tavos ta gados un jūsmot par meitenēm...
neko citu tak padariit nevar kaa pasapnjot...a cik ta tam jefinjam gadu ? daudz jau?
nu tad man vispaar nav ko teikt
A pats ta vīrs kā ozols? Pārējos tik vari nočmorīt? Un tā varonīgi, par meitenītēm, par ņuņņām nosaukt? Varonīgi taustiņus paklabināt...
Tas nekas ka tekstu rakstot mazliet krāniņš noraustās un mazliet bikiņās ietek... Ak ta zemīti pārdod?!?
Zeme !!! Centrā !!!
Jāteic, ka tādam spalvas meistaram gan piedienētu izdomāt pilnasinīgāku sludinājumu, nevis vāju plaģiātu no Pirmā apdullinoša pašvērtējuma pilnām tekstuālām izvirtībām, Sviesca balamutīgajiem kompleksus slēpjošajiem sludinājumiem un WVfana zīdaiņa šļupstiem alias pārdošanas mēģinājumiem.
Skats no malas, he,he