Sretsked rakstīja:
druknais1 rakstīja:
Sretsked rakstīja: Patiesība ir tāda, ka es vēlos pārdot zemi Bauskā ar kopplatību 3000 m2 par kopējo cenu 33000 Ls. Ja kādam tas liekas par dārgu, viņš var droši paklusēt.
Tā ir tikai un vienīgi mana darīšana, par kādu naudas kaudzīti es vēlos pārdot SAVU īpašumu. Un tā ir tikai un vienīgi MANA darīšana-pārdošu vai nē.
Ja kādam kaksim vai prime tas nepatīk, viņi DRĪKST izteikt savu viedokli, bet DRĪKST arī to uzrakstīt uz lapiņas, sarullēt un ievadīt tur, kur kaksis dzīvo.
Ha-ha-ha, ar šo ir pateikts viss, biznesmens hrenovs...
Tu esi eksperts biznesmeņos ? Man šī zemes gabala pārdošana nav nekāds bizness. Cik noprotu, tev par jēdzienu 'bizness' maza nojēga....
Par to varētu padiskutēt! Šī ir tā īstā vieta kur andelēt savu zelta dzīslām pilno zemi. Tev tik patīk, ka visi šūmējas un tādā veidā Tu ķer vismaz kaut kādu kaifiņu. Pakeda, gaidīšu nākamās tēmas.
Zeme !!! Centrā !!!
Jāteic, ka tādam spalvas meistaram gan piedienētu izdomāt pilnasinīgāku sludinājumu, nevis vāju plaģiātu no Pirmā apdullinoša pašvērtējuma pilnām tekstuālām izvirtībām, Sviesca balamutīgajiem kompleksus slēpjošajiem sludinājumiem un WVfana zīdaiņa šļupstiem alias pārdošanas mēģinājumiem.
Skats no malas, he,he