Dekstera bebrs dzīvo Bauskas centrā un Pirmā bebrs kopā ar parādnieku
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Dekstera bebrs dzīvo Bauskas centrā un Pirmā bebrs kopā ar parādnieku
tā... parādnieku no dzīvokļa esmu dabūjis laukā (dzīvokli var dabūt īrēt... maziņš dzīvoklītis 2 istabiņas ~40 kvadrātmetri)
kaksi, kaksi, kaksi!
tev ir iespējas nedaudz piepelnīties - dabūt no parādnieka naudu.... kādi 1000 lati man, pārējais lai paliek tev
konteineru jautājumu biju jau aizmirsis
parādnieks no dzīvokļa laukā
kaksis iekasēs parādu
palikusi ir tikai viena problēma - BEBRS....
vai tik tie lielie nebija domāti priekš grāvju, upju etc. tīrīšanas - bagari..
Sretsked rakstīja: Var tikai iedomāties, kas tas par ekskavatoru, ekskavatoristu un cik eļļas iztek zemē, ja samaksa par 1 dienas darbu ir 10 lati
Nesanāk iedomāties. Man jau likās ka 500Ls par dienas darbu ir ļoti ok, ņemot vērā, ka manu vajadzību var atrisināt 2 dienās.
Sretsked rakstīja: Var tikai iedomāties, kas tas par ekskavatoru, ekskavatoristu un cik eļļas iztek zemē, ja samaksa par 1 dienas darbu ir 10 lati
par 10 latiem eļļa arī iztek
tad tas kapeiksipējs nāks to bebru medīt?
Pirmais rakstīja: tad tas kapeiksipējs nāks to bebru medīt?
Uzmanies, ka nesajauc bebru ar kapeikām. Nezināsi kā pēc tam ar jauno bebrkakšu paaudzi tikt galā.
topika autoram laikam ir patieshaam milzigas probleemas ar galvu - joprojaam lielas un dizhojaas ar savu vaajpraatiibu.
zheel vinja nedaudz saak palikt. Normaalos kantoros tirgot nevar, par daargu. jaatirgo auto portaalos
izrādās bebram ir liegums līdz 01.08.2009
Sretsked rakstīja: Nu,kuram vēl ir kas sakāms ?
Tas,ka esmu 17 gadīgs praiders, tas jau skaidrs. Ir kas vēl ?
Tu esi pašapmierināts auns!
Pirmais rakstīja: izrādās bebram ir liegums līdz 01.08.2009
nu tu vari šodien noķert un nosist tikai 1.08.
anonimikis rakstīja:
Pirmais rakstīja: izrādās bebram ir liegums līdz 01.08.2009
nu tu vari šodien noķert un nosist tikai 1.08.
ejam ķert?
Cien. kaksi, ja nespēj sakarīgi atbildēt par savas stundas likmi, tad nevajag dirst, ka neviens nespēj apmaksāt. Domāju, ka noteikti atrastos interesenti, kas pa konkrētu naudas summu apskatītos šovu "kaksis ar dakšām vs bebrs". Pie kam bebrs nav jāmeklē, vai jāveic iepriekšēja izpēte, kā šeit daži īzteicās, parādīs gan bebru, gan dakšas iedos. Ja nespēj argumentēti izteikties, pis nahuj nevis tukši pļūtī.
Sretsked rakstīja:
druknais1 rakstīja:
Sretsked rakstīja: Nu,kuram vēl ir kas sakāms ?
Tas,ka esmu 17 gadīgs praiders, tas jau skaidrs. Ir kas vēl ?
Tu esi pašapmierināts auns!
Jā, aitiņ
Kļūdas labojums - tu esi vienīgais taisnais teķis, kurš vairs nav spējīgs, bet ai kā gribas, tad nu....
nav nekaads lielais briinums, ka NII tirgus ir sabrucis, shaadi jefinji vien buutu pelniijushi aitu fermaas suudus rakt, nevis teelot lielos biznesmenjus. noperk suudus un smeere citiem godiigiem ljautinjiem pa kosmosa cenaam.
Sretsked rakstīja:
prime rakstīja: nav nekaads lielais briinums, ka NII tirgus ir sabrucis, shaadi jefinji vien buutu pelniijushi aitu fermaas suudus rakt, nevis teelot lielos biznesmenjus. noperk suudus un smeere citiem godiigiem ljautinjiem pa kosmosa cenaam.
Tu,pajoli, man tā zeme pieder jau gadus 6-7. Un,pirms to gabalu saukt par sūdu, aizej un apskaties dabā, rozā blūzītes valkātāj.
Godīgie ļautiņi un kosmosa cena ja neko nerubī, piever to caurumu,kas tev galvas priekšpusē.
nu tas gabals varbūt arī nav sūc, bet cena ir neadekvāta....
lasīt parakstu
p.n
reku var dabūt 4 reizes lielāku gabalu ka deksteram 4 reizes lētāk kā piedāvā Vadonis
Kaksis rakstīja:
Seene rakstīja:
Nesanāk iedomāties. Man jau likās ka 500Ls par dienas darbu ir ļoti ok, ņemot vērā, ka manu vajadzību var atrisināt 2 dienās.
Par 500 Ls dienā ezerus rok ar spridzināšanu.
tevi es varētu paraut pakaļā pa piecīti
kursh ir tas juusu deksters ?
prime rakstīja: kursh ir tas juusu deksters ?
Daudz gribēsi zināt, ātri vecs paliksi!
Sretsked rakstīja: Tu,pajoli, man tā zeme pieder jau gadus 6-7. Un,pirms to gabalu saukt par sūdu, aizej un apskaties dabā, rozā blūzītes valkātāj.
Godīgie ļautiņi un kosmosa cena ja neko nerubī, piever to caurumu,kas tev galvas priekšpusē.
jaa, jaa, jaa..... atskaities veel.
Gruuti ir iedomaaties, ja kaads pardeveejs runaatu ar mani shaada tekstaa- drizaak darijuma vietaa dabuutu caurlaidi pie zobu protezista
pardeveejs ir kaut kaads vajpratigais, kas izpauzhas internetaa, apmierinot savus truukumus nez kas tu pie mums Bauskaa esi? kads caurkristis deputaatelis, kam tagad niez pakalja?
Kaksis rakstīja: p.s. lasi no otra gala, viņam jau visa dzīve ir no otra gala (dibengala).
cik gan daudz praata vajag, lai uztaisiitu shaadu interneta segvaardu
par to dziivi piekriitu - savaadak jau nebruktu visiem virsuu ar padsmitnieka liimenja tekstiem
Prime, vari mierīgi likties mierā. Tava moralizēšana un niku un prāta spēju apspriešana te nevienam, kurš noturējies vairāk par pusgadu, nespēj neko pakratīt. Samierinies, ka sarunas par un ap automobiļiem notiek valodā, kas atšķiras no māmiņu kluba valodas. Bet visādi citādi PN!
juha rakstīja: Samierinies, ka sarunas par un ap automobiļiem notiek valodā, kas atšķiras no māmiņu kluba valodas. Bet visādi citādi PN!
tad jau sanaak, ka tas vaajpraatigais ir vieteeja autoritaate, kam te ir savi dibengala laiziitaaji ?
nez vai varoniigais pardevejs dzivee par vardiem atbild un ir gatavs atbildeet ?
Zeme !!! Centrā !!!
Jāteic, ka tādam spalvas meistaram gan piedienētu izdomāt pilnasinīgāku sludinājumu, nevis vāju plaģiātu no Pirmā apdullinoša pašvērtējuma pilnām tekstuālām izvirtībām, Sviesca balamutīgajiem kompleksus slēpjošajiem sludinājumiem un WVfana zīdaiņa šļupstiem alias pārdošanas mēģinājumiem.
Skats no malas, he,he