alus_veeders rakstīja: Ja pārdeg viena tuvās gaismas spuldzīte, var nomainīt tikai to pārdegušo, vai jāmaina abas ??? Vēlviens jautājums - ja izdeg viena pagrieziena spuldzīte, tad komplektā ar izdegušo jāmaina tās pašas puses, vai tā paša gala (priekša/aizmugure) otra spuldze ???
sauciet mani par kapeiksipēju es vienmēr esmu mainījis tikai izdegušo lampņu...
VW GOLF 4 (2002 universālis) čīkst
Sveiki, viedie!
Ir problēma, tā pa ausu galam esmu dzirdējis arī paziņu lokā par kautko līdzīgu! Proti - neesmu vienīgais, tāpēc domāju - moš kādam arī šeit ir nācies saskarties ar tādu problēmu un to atrisināt.
Lieta tāda - braucot - ir tāda čīkstoša skaņa aizmugurējā auto daļā. Vairāk sliecos uz ritošo. Tā skaņa ir tāda monotona, brīžiem skaļāka brīžiem klusāka - bet savu īdešanas frekvenci nemaina. Skaņa apmēram tāda kā tramvajiem griežoties - proti metāls pret metālu. Ķad nospiež bremžu pedāli, tad apklust - bet apklust arī braucot pa bruģi. Pazūd šī skaņa arī uzreiz pēc auto mazgāšanas. Ā un vēl - parasti tā skaņa ir kad brauc līdz 70km/h un ja griežās pa labi. Ja griežās ar autiņu pa kreisi - tad nikuja tā skaņas nav.
Kāpēc jautāju šeit?! Biju servisā - 2x. Otrajā reizē uzstāju, lai maina hotj visu pakaļu tam autiņam - tik lai tā čīkstoņa pazūd. Rezumē - servisā esot izmeklējušies pa visurieni, amīši kārtībā, bremzes iztīrītas utt. - un verdikts - gaudojot riepas
Varbūt ir kādam kāds variants!? Vai līdzīga bēda bijusi.
Paldies.