PickUp - informaacija, pieredze ar pikap

draco Reģ.: 25.07.2002

Sveiki!

paraadiijusies neliela interese par pikapiem - tipa ford F250, dodge dakota, chevrolet c-1500, s-10 un tamliidziigiem.

otlicitelnije priznaki, kaa saka - diezgan paaugsts kliirenss, biezhi vien jamiem ir arii pilnpiedzinja, kas veel vairaak palielina caurgaajamiibu, aizmuguree kravas kaste / platforma, pieejamas arii t s pasazieru versijas ar lielo kabiini - divas seedeklju rindas, itogo 5-6 vietiigs auto sanaak.

informaacijas par shitaadiem verkjiem gan lv gauzaam maz - cik jamie reaali eed, kaa ir ar motoru, kaarbu, piedzinjas nenokaujamiibu, svakaas vietas, kaa reaali a caurgaajamiibu, cik var kraameet iekshaa, uttp.

protams arii interesee degvielas izmaksas ja uzliek gaazes iekaartu....

 
1 2 3 4
draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Tu no sākuma izdomā kādām vajadzībām to džipu vajag.

p.s. lēts džips beigās sanāks dārgāks, nekā lēts parastais auto.

dzipu nevajag. vajadziibas jau noraadiiju.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Tām vajadzībām arī pikapu nevajag.

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

Guzis rakstīja: Tām vajadzībām arī pikapu nevajag.

nu-nu. ko tad vajag, pastaasti...?

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

draco rakstīja: diezmeel, raadaas te neviena taada monstra iipasnieka nav.

============

draco

02.02.2010 19:18

sk, tnx. pasttiijos massas - f250 pilna massa pie 4t - diemzeel ar b kategoriju garaam

===========

Vai tev vēl ir interese par 6 vietīgu pikapu ar 5,7 l motoru, bet braucamu ar C kategoriju?

Ir apmēram 10 gadu ilgas ekspluatācijas pieredze.....

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

Centis_Nuudele rakstīja:

draco rakstīja: diezmeel, raadaas te neviena taada monstra iipasnieka nav.

============

draco

02.02.2010 19:18

sk, tnx. pasttiijos massas - f250 pilna massa pie 4t - diemzeel ar b kategoriju garaam

===========

Vai tev vēl ir interese par 6 vietīgu pikapu ar 5,7 l motoru, bet braucamu ar C kategoriju?

Ir apmēram 10 gadu ilgas ekspluatācijas pieredze.....

pirkshanai ne paaraak - c kategorijas nava. ja padaliities pieredzee - labpraat palasiitu.

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

neder gan.

1. cena.

2. kautkaa nestaav uz designu un so - es saprotu, tiiri darba mashiina un so, bet nu....:\

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

par pilno pilnpiedzinju, da veel ar blokjiem kaa obligaatu nosaciijumu neko netiku teicis, nefantazee. man dereet arii 2wd.

bet nu ja gribi no sevis gudrinieku teelo ar tekstiem "a ko juus vispaar grinbat - lai mashiina leetaaka par 50 000 eur vispaar starteetos pie 0 graadiem peec celsija???", vari tipinaat no shejienes...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

NU tak lai cilvis paņem pa 250 -300 Ls - Gaz 51 - nosēdina, ieliek dīseļbīdeli un būs viņam pickups labu labais !!! Varētu jau arī Gaz66, bet tas nesēdinās tik viegli + arī izskatās "pēc suņa" !!!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

es ar nesaprotu kaapeec draco tik ļoti ir iegribeejies tieši pikapu... ja naudas nau tad jaaņem taads aparaats kam var aftermarket un lietotas detaļas dabuut. nevis nopirkt vienu no 5 autiņiem pa visu Latviju...

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

Ozz rakstīja: es ar nesaprotu kaapeec draco tik ļoti ir iegribeejies tieši pikapu... ja naudas nau tad jaaņem taads aparaats kam var aftermarket un lietotas detaļas dabuut. nevis nopirkt vienu no 5 autiņiem pa visu Latviju...

nu, kaa tu jau zini, es 940-to skatos - bet nefiga paardoshanaa jamo nav. nu ta es paraleeli i domaaju pamazaam, skatos.

nesen ar v70 biju uz fazendu aizruliijis - veel pirms shiem lielajiem sniegiem, da taapat dabuuju parakties a laapstu - elliigi zems jau nu tomeer ar orig 185/65r15 riepaam jamais. var jau likt augstaakas ( un vasarai arii staav augstaakas, tb plataakas ar to pat 65), bet ziemaa plataas tupeles var morgaa novest, da i buutiska uzlabojuma augstumaa nedod. itogo sanaak pa sniegu a veederu to stumt / preseet, kas rezultaataa noved - skaidrs pie kaa. kravnesiiba tur ar - so-so. reali jau kaadus 5-6 40kg cementa maisus iekrauj, un pakalja gandriiz pa zemi jau sljuuc.vietas iekshaa ar vareetu buut taakaa vairaak - vot domaaju shito visu, piemetu ka 940 stipri peec shiem parametriem neatskirsies, da i paprobee veel atrodi, vot i izleemu pickup segmentu papeetiit.

kliirenss jamiem nevaajsh, manis mineetaas probleemas lielaa meeraa neeksistee. detaljas, cik lasiiju shur tur - nav daargas, un diezgan viegli dabonamas. rangerim, piemeeram, itkaa apmeeram kaa skorpim cenaas detalji esot...

taadas vot domas...

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

kliirenss ta kliirenss... bet pakaļa ta viegla...meetaas un finaalaa noraksies veel elegantaak nekaa ar volvo. es nekaads megagruutiibas neizjuutu sakaraa ar sniegu, aizvakar pat uz koheju biju aizbraucis, kad pa rādio bļāva ka pastaraa diena ir klaat...

www.ss.lv/...

šito neapskatiiji? dieselautomaats jau pats par sevi ir retums... vari uzlikt cietaas atsperes , kaut kur redzeeju piedaavaajumos arii par vijumu garaakas, klirenss palielinaas liidz normaala parketnieka augstumam. nu i buus Tev Viss kaa Pasakaa..

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

bez tam šitam vareetu buut t.s. lockers jeb diffs ar bloķa paveidu kurš straadaa tikai liidz 40 km/h. respektiivi- tieši caurejai. ja ir made in sweden, tad ķer ciet.

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

nu, pakalpiedzinjaam ar vieglu pakalju ir sena recepte - kaadreiz straadaaju apsardzee, tur reizeem RAF ( mikroautobuss) shoferis naaca papljaapaat / teeju padzert. uz ziemu jams aizmuguree, salonaa lika iekshaa dazhus betona borduurakmenjus, taadeejaadi pieslogojot pakalju, un teicaas, ka ar caurejamiibu probleemu nezinot taapat interesei var pabraukaat ar marsrutnieku / autobusu ziemaa - tas kaa jamiem riepas turaas pa slidenu celju, un kaadus paaatrinaajumus / paleeninaajumus ljauj realizeet, man vienmeer radiijis izbriinu. a izskaidrojums ta prasts - saliidzinoshi liela massa un aattiec liels spiediens riepas sakeres plekii.

taa ka neko tur nemeetaas, ja galvaa nau skaidas, man domaat.

par automaatiem - nu paldies, bet nedomaaju gan. 940to skatos no leetuma uztureeshanaa un vienkaarshiem, nedaargiem remontiem, un so puses. un automaats manaa skatiijumaa pie shiim prasiibaam nedruskas neiederaas, taa ka pietiks man a to automaatu, kas garaaza staav a pusizjaukt motor

taa ka no 940 skatos diesel / td ar manuaalo kaarbu only. universaali, protams.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

izveelies- ja gribi leetus remontus, peerc vaz vai audī tiem detaļas rubli spainii maksaa. volvaam detaļas kaa taadas nemaz tik leetas nav. toties kvalitatiivaakas un retaak mainaamas.. tas ir pluss.

automaats, šamais ZF naaca arii uz bumbieriem, taa ka tur probleemu nau vispaar , automaata pluss šajaa gadiijumaa- mazaak nojaats dzineejs, kurš nau ideaals... saproti, volvo universaalis parasti tiek pirkts kaa kravinieks, ja paveicas tad var uz daudzbeernu ģimenes auto uzrauties, bet tas nav viegli izdaraams.

aaa, nereti 940 uni ir sastopami ar 3. seedekļu rindu- bērniem. taada incanta štelle...

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

nu, tas viss ir diskutabli. audi avanti ir mazi - tb reaali zimeera zinjaa jau man neder.

vaz - tem bolee.

ar automaatu probleemas buus - agraak vai veelaak. ar jebkuru. manuaalaa kaarba ir droshaaka un leetaaka ekspluataacijaa, kaa arii pieljauj iespeeju ievilkt un vilkt mashiinu ar trosi.

nu i pa dzineeja nenojaashanu ar automaatu - arii diskutabls jautaajums. man viens taads "nenojaats" dzineejs ir. iisteniibaa automaats darbina dzineeju max efektivitaates reziimaa, kas pavisam ne vienmeer noziimee ka ar automaatu dzineejam resurss buus ilgaaks - var sanaakt pat otraadi.

nu i 3 seedeklju rinda nau aktuaala - suns labaak lai seezh uz griidas, nevis uz seedekljiem

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

jee, paarsimt kg betona vizinaat diendienaa apkaart tikai taapeec lai pa nelielu sniedziņu pavizinaatos kluta

imho, pikapi ir dalaami 3 daļās

1)pikaps parastais- redneck kolhozniekam lai kuili cuukumaateem atvestu papriecaaties.paaris maisu kartupeļus aizvest uz tirgu 300 mailes taalaak, vibroblieti pavizinaat vai pievest degvielu kombainam uz lauka

2)pikaps pižonaažai

el camino- hvz kas tas ir, bet nu vismaz smuki izskataas

eskalaade pikaps arii ir, ja kas nu džakuuzi ieinstaleet vai boulinga celiņu

Hummeram ari bija pikaps celtniekiem algu pievest

3)pikaps ar jumtu vai bulkuvaaģis- tiiri saimnieciskai darbiibai..

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

ja auto ir attieciigas klases, tu tos paarsimt kg nemaz nejuuti. jebshu tu ar rokaam vinju reguleeri piestum? tad gan, tad tie kilo juutaas. a citaadi braukaajot pa trasi - starpiibas praktiski nebuus. t i teoreetiski itkaa vaidzeetu eest mazliet vairaak zupas, a praktiski tu to nejutiisi - litros izmainjas uz 100 km nebuus. pilseetaa, protams, cits kolenkors, bet ne pa pilseetaam i runa.

nu vot, peec tavas klasifikaacijas man gribeetos 1. variantu, vislabaak ar opcionaali viegli uzliekam / nonjemam kasti virs kravaskastes.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

hz, ja Tev nau vismaz 10 kusaki par kuriem iecelt nenojaatu L200, HiLux, amerikosus vai kaadu citu uz apvidnieka baazes buveetu pikapu un ja Tu nedziivo meža malaa purva viduu, ja Tev nav savas saimnieciibas kuraa Tu straadaa un ražo, tad pikaps nah nau vajadziigs.manas domas.

ja Tev ir tikai 2 kusaki eiro, tad buutu muļķīgi tos izteereet nopeerkot kaut kaadu arhaisku bet ekskluziivu suudu kurš peec tam neh nevienam nau vajadziigs tiaki zem preses, ar kuru reaali var braukt tikai divataa , pardon tie triis aizmuguree ir no betona

es Tavaa vietaa sataisitu 850 (cits dzineejs) un nesiptu sev praatu.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

amerikaa taadu suudu ir pa pilnam, pie mums nav...

risinaajums- dacīte logan pick up

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

piekabee arii var cūkumāti vest

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

jaa...

jaaska, iauto i stipri izmainiijies. vispaar jau teema nebija par to, kas un kam liekas par to, ko man vajadzeetu, un ko ne. es tak Tev, Ozz, nestaastu, ka manaa skatiijumaa tev auto vispaar nau vajadziigs, pietiks tev ar k2 un velo, vai ne?

a tu mani te lecii par to, ko man vajag un ko nevajag.

vajag man dotajaa laika periodaa maksimaali daudz informaacijas par pikapiem kaa sugu, un konkreetu eksemplaaru raksturlielumiem / iipatniibaam.

nu a par "nevajadziibu" - par to pat 850to man piedaavaaja 200! ls - i kaada ta hu* starpiiba ar to pat pikapu? pa tiem 200 ls es vinju labaak daarzaa kaa putnubuuri nolikshu.

visi taadi gudri, ka taisni prieks. briinums, ka nav veel valdiibaa vai min - deputaatos - tie ar visu zin, ko citiem vajag un ko nevajag....

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

Smiltenē redzēju pie plača Rīgas (laikam) ielā - F250 stāvēja apsnidzis, laikam uz pārdošanu.

milzīgs izskatījās

draco Reģ.: 25.07.2002
0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja: Smiltenē redzēju pie plača Rīgas (laikam) ielā - F250 stāvēja apsnidzis, laikam uz pārdošanu.

milzīgs izskatījās

nu dyk ir ar laikam - pilna massa pie 4 tonnaam, attieciigi "c" kategorija vajadziiga.liidziigam ford F super duty pilnaa massa 6800 kg ash.

btw, vienaa shausmanee ar liidziigu pikapu sliktie ziemaa sev celjus skjuureeja - priekshaa bij piestiprinaata sniega laapsta

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

draco rakstīja:

kalfonso rakstīja: Smiltenē redzēju pie plača Rīgas (laikam) ielā - F250 stāvēja apsnidzis, laikam uz pārdošanu.

milzīgs izskatījās

nu dyk ir ar laikam - pilna massa pie 4 tonnaam, attieciigi \"c\" kategorija vajadziiga.liidziigam ford F super duty pilnaa massa 6800 kg ash.

btw, vienaa shausmanee ar liidziigu pikapu sliktie ziemaa sev celjus skjuureeja - priekshaa bij piestiprinaata sniega laapsta

en.wikipedia.org/... :1985f250.JPG

vai

en.wikipedia.org/... :Ford_F_Series.JPG

bija, nevarēja saprast.

kalfonso Reģ.: 27.03.2002
0 0 Atbildēt

kalfonso rakstīja:

en.wikipedia.org/... :1985f250.JPG

vai

en.wikipedia.org/... :Ford_F_Series.JPG

bija, nevarēja saprast.

eh, jāpiekopē galā aiz tā linka tas, kas tur neielikās.

1 2 3 4
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti