- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tourers rakstīja: Baisi!
Visstulbākais visā šajā pasākumā ir tas, ka šis defekts parādās tikai reizēm. vienā dienā ir,,,citā nav. Servis man pārlasīs visu motoru, kamēr atradīs....
brauc kamēr auto apstājas un vairs neiet. Beigtu detaļu vienmēr ir vieglāk atrast kā tādu kas dažreiz niķojas.
Sretsked rakstīja:
ValdisM rakstīja:
Tourers rakstīja: Baisi!
Visstulbākais visā šajā pasākumā ir tas, ka šis defekts parādās tikai reizēm. vienā dienā ir,,,citā nav. Servis man pārlasīs visu motoru, kamēr atradīs....
brauc kamēr auto apstājas un vairs neiet. Beigtu detaļu vienmēr ir vieglāk atrast kā tādu kas dažreiz niķojas.
šis gan tāds varens ieteikums.
Nav gadījumā vienkāršāk aizbraukt uz servisu un pieslēgt diagnostikas iekārtām ? Un aizmirst par problēmām.
autors uztraucas, ka servisā ar diagnostikām meklējot vainu, šim noslauks palielu piķi.
Es ieteicu ekonomisko diagnostikas variantu ![]()
Tourers rakstīja: protams, šajā valstī tak tikai muļķi taupa naudu!
Ja visi tā taupīs, tad ekonomika apstāsies un nāksies pāriet uz barterattiecībām. Iekšējais patēriņš ir arī jāveicina.
Tourers rakstīja: ja gaisa mērītājs, tad kāds tur būtu sakars ar mašīnas ripošanu??
Degmaisījums sen vairs autiņos netiek regulēts mechaniski. Degmaisījuma sastāvu regulē elektroniski (līkne, programma – kā nu kuram patīk). Aprēķinos tiek ņemti vērā vairāki parametri, tādi kā ātrums, temperatūra, CO2 un vēl visāda figņa. Tātad ja gļučī kāds no devējiem (ieplūdē vai izplūdē) jau ir nepareiza infa compim, kurš kļūdās un pēc tam labo savu kļūdu (raustīšanās).
Tātad meklē no sākuma caurumu ieplūdes systēmā (šļaukās, gofrās) pēc tam jāskatās vai strādā degvielas obratka (liekās degvielas atplūde uz bāku) un tad ļambda. Ja ar šiem elementiem viss OK tad atliek viena cita lieta. Bendzīna dzinēju aizdedzes moments un pašas sveces.
uupis rakstīja:
Tātad meklē no sākuma caurumu ieplūdes systēmā (šļaukās, gofrās) pēc tam jāskatās vai strādā degvielas obratka (liekās degvielas atplūde uz bāku) un tad ļambda. Ja ar šiem elementiem viss OK tad atliek viena cita lieta. Bendzīna dzinēju aizdedzes moments un pašas sveces.
Sķiet ka runa par dieseli ir !!!
Ir bijis tāds jox ( gan ne uz dīzeļa) ka tukšgaitas apgriezieni ir noregulēti mazliet par zemu, taču tiklīdz kā autosam nospiež bremzi, ieslēdz kondiķi utml. rada slodzi, tas protams "atbild" paceļot mazliet apgriezienus un vairs nav tādas nosacītas raustīšanās.
skaidrs, ka neregulē mehāniski. Es vnk gribu,lai man pielec, kur gļuks-vadības blokā vai augstspiediena sūknī.
Karoč, nāku pie secinājuma, ka būtu labi pieslēgties pie diagnostikas. Tikai, kā gan mēs riņķosim ar visu diagnostikas padarīšanu pa apkaimi un ķersim momentu, kad brīvgaita gļučī? Diemžēl, man ir diezgan "laba" pieredze, cik kompetenti spečuki strādā mūsu servisos (dažos) ![]()
WALA rakstīja: Bendzīna dzinēju aizdedzes moments un pašas sveces.
Sķiet ka runa par dieseli ir !!!
Tāpēc jau pēdējā rindā ir rakstīts speciāli «Benzīna»… ![]()
Tātad rauj kautkur lieku gaisu klāt, gaisa mērītājs aizaudzis, tukšgaitas vārsts čakarējas, degvielas vai gaisa filtri ciet, sūdīga saļarka vai dīzeļeļļa nokalpojusi savu resursu…