Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

brauciens uz Lietuvu pēc auto

marchuks1987 Reģ.: 26.07.2012

Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Ja ja, man skauž

Pirmais, neviens nav rēķinājis Vanšu tiltu Uzlika tāpat, uz vietas saķepējot, pipec kāds tu esi cirvis.

Pirmais rakstīja:

vanšu tiltu tā īsti speciāli neviens nav rēķinājis (pat Pirmais)

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: .... Bet tās zināšanas es novērtētu parasta montiera līmenī....

Ooo, tu ar esi eksperts ?

Ja palasa tavus murgojumus, tad sanāk, ka Pirmais esot kautkāds datortīklu uzturētājs

Pirmais daudz ko ir darījis, bet nav racis kūdru un nav uzturējis tīklus...

Nu, tie ir tava paša vārdi par datortīklu uzraudzību attālināti. Zviedrijas onkuļiem.

tu mani ar kādu jauc

jā, ir klienti zviedrijā, bet ar datortīklu uzraudzību tam toč nav nekāda sakara

takšto mini vēl ar ko Pirmais nodarbojas tajā laikā, kad neražo ogles vai kautko nebūvē

MAn nav tur ko minēt, tad citreiz nerunā to,ko negribi, lai par tevi uzzin. Kauns palika, ka esi tikai zviedru onkuļiem datortīklu uzraudziņš?

0 0 Atbildēt

Labi, labi, turpini cept kokogles, pats būvēt māju , labot zobus, būt speciālists it visā

Cik mums zinoši pilsoņi tomēr blakus dzīvo

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

jā, kad zviedriem nokrīt datortīkli un jamie nespēj ielogoties savā internetbankā un samaksāt par kūdru, tad jamie zvana pa taisno Pirmajam.....

tad Pirmais liek ss.lv sludinājumu un latgales kurinātājs steidz palīgā izveidot vindauzā vēl vienu lietotāju....

un zviedru datortīkls uzreiz aiziet.... banka pieņem maksājumus (kurus protams apostrādā un naudiņu noi konta uz kontu pārliek Pirmais)..

īsāk sakot viss latvijas bizness un lācīša veiksmes stāsts (grieķijai pie biedinājumu) ir atkarīgs tikai no tā vai Pirmais guļ vai strādā

bet vispār Pirmais ir Tipogrāfijas Šoferis

0 0 Atbildēt

kokogles starp citu joprojām ir dabūjamas.... tu varētu pakot "līvānu karbons" maisos (vai pasūtīt man, es sapakošu) un tirgot patriotiski noskaņotajiem līvānu aborigēniem

bet vadons ir eksperts ceļu būvē - tikai joprojām nav paskaidrojis kāpēc smiltis ir jāmaina pret smiltīm

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kokogles starp citu joprojām ir dabūjamas.... tu varētu pakot "līvānu karbons" maisos (vai pasūtīt man, es sapakošu) un tirgot patriotiski noskaņotajiem līvānu aborigēniem

bet vadons ir eksperts ceļu būvē - tikai joprojām nav paskaidrojis kāpēc smiltis ir jāmaina pret smiltīm

Tu taču mums esi gudrs, atrodi pats skaidrojumu par smiltīm. Kā tas nāk, ka cilvēks, kurš ir visgudrs, kaut ko nesaprot??

0 0 Atbildēt

Hei, kokogļu magnāt, man vajag 2 fūres ar oša malku, tas,pieļauju, tev arī ir zināms bizness, sakārtosi?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: kokogles starp citu joprojām ir dabūjamas.... tu varētu pakot "līvānu karbons" maisos (vai pasūtīt man, es sapakošu) un tirgot patriotiski noskaņotajiem līvānu aborigēniem

Tu taču mums esi gudrs, atrodi pats skaidrojumu par smiltīm. Kā tas nāk, ka cilvēks, kurš ir visgudrs, kaut ko nesaprot??

tipiska āža atruna

ķipa "tā vajag" un "kā tu vari nesaprast"

kā tu, āzi, nesaproti, ka bauskas slimnīcā vajag veselu nodaļu ar grāmatvežiem?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Hei, kokogļu magnāt, man vajag 2 fūres ar oša malku, tas,pieļauju, tev arī ir zināms bizness, sakārtosi?

man pokuj ko tev vajag.... man ir ogles

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Arī finansu eksperts. www.delfi.lv/...

i_edgars

15.08.2012 11:33

Šitādus tupakus vēl dikti jāpameklē!!! Ko tie grieķi te var mācīties?? Kā savu tautu izūtrupēt? Kā desmitiem tūkstošu aizdzīt trimdā, lai mājās palikušajiem sūta naudu par ko nomaksāt komunālos un nenosprāgt?!!

Tak viņiem galvas noraus jau pirmajā dienā, ja ieviesīs LV \"gudrīšu\" sastrādāto!

Tik pat labi var par piemēru ņemt Staļina vai Hitlera diktatūras - tie kaut mazāk izsūtīja un nožmiedza KARA LAIKĀ, kā šitie tūdaliņi miera laikā!!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja: Arī finansu eksperts. www.delfi.lv/...

parakājies pats savā dibenā!! Vēl viens fuflogons, kam Jaungada naktī miegs nenāk.

0 0 Atbildēt

Ekspertu mums te ir do kuja - pamatā šitādi:

Ruu@uto

06.08.2012 16:47

Varētu būt, ka švaki, ja nebūtu 2 dienas stāvējuši pie šīs rūpnīcas vārtiem, remontējot

nosprāgušo autobusu Izkārtni pie vārtiem es izlasīju tikai vakarā, kad devāmies

iedzert kādu alu ...

Taisni vai viszinis! Galvenais ka stāvēja pie vārtiem otrpus ielai, tāpēc visu zin!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

parakājies pats savā dibenā!! Vēl viens fuflogons, kam Jaungada naktī miegs nenāk.

Tev kauns par saviem vārdiem? Nu tiem tajos Delfu komentāros..... Ja pašam kauns tad nav ko rakstīt tādus vārdus.....

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

Tev kauns par saviem vārdiem?

man šķiet ka esi galvu durvīs saspiedis! Par kuriem vārdiem? Ja delfos, tad tā arī ir. Ja par to lai tu parakātos savā dibenā, tad arī tā ir.

Ko ta tur izraki??? Es saskatu tikai stulbs un vēl stulbāks, un neko citu. Pareizi tas krievalēns prasīja ko mēs šādus katrus 4 gadus vēlam!!

Kārtējā Jenotības "pērle"!

0 0 Atbildēt

pērle ir vilks par palīdzētāju eksportēšanu uz grieķiju

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

sarashkins rakstīja:

man šķiet ka esi galvu durvīs saspiedis! Par kuriem vārdiem? Ja delfos, tad tā arī ir. Ja par to lai tu parakātos savā dibenā, tad arī tā ir.

Ko ta tur izraki??? Es saskatu tikai stulbs un vēl stulbāks, un neko citu. Pareizi tas krievalēns prasīja ko mēs šādus katrus 4 gadus vēlam!!

Atkal slikti sapnīši rādījās, vai bērnudārzā gulta pa cietu?

Vēl viens dumais! Lasīt māki???

Piedod, bet tev stulbeni, īpaši pateikšu...

Tu patiešām esi tik ārkārtīgi dumš, vai tikai izliecies???

Tak beidz tu vienreiz gudro tēlot - pats stulbs līdz bezjēdzībai!

Tak tu vispār nezini par ko iet runa!!

Par saviem vārdiem es atbildu, un nekad neesmu kaunējies, ja stulbeni nosaucu par stulbeni!

Nu gan tu esi dumš, pat tik dumš, ka pats nespēj to apjēgt!!

0 0 Atbildēt

sarashkins rakstīja:

i_edgars rakstīja:

sarashkins rakstīja:

Atkal slikti sapnīši rādījās, vai bērnudārzā gulta pa cietu?

Vēl viens dumais! Lasīt māki???

Piedod, bet tev stulbeni, īpaši pateikšu...

Tu patiešām esi tik ārkārtīgi dumš, vai tikai izliecies???

Tak beidz tu vienreiz gudro tēlot - pats stulbs līdz bezjēdzībai!

Tak tu vispār nezini par ko iet runa!!

Par saviem vārdiem es atbildu, un nekad neesmu kaunējies, ja stulbeni nosaucu par stulbeni!

Nu gan tu esi dumš, pat tik dumš, ka pats nespēj to apjēgt!!

Pilnīgi pareizi, labi ka pats sarakstīji, man nevajadzēs pūlēties.

Kas ir - Jenotība savādāk domā par saviem sastrādātajiem "šedevriem"??

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: pērle ir vilks par palīdzētāju eksportēšanu uz grieķiju

Tas vispār ir idiotisma kalngals!!

Pareizi tauta tajos delfos raksta: stulbs un vēl stulbāks!

---------------

Liepajnieks

Stulbs un vēl stulbāks.........

www.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

vispār jau pareizi vilks saka - valsts krīzi ir pārvarējusi......

valstij tak nauda ir un aizdevēji nežmiedzās

krīze tagad ir iedzīvotājiem... jo tiem aizdod tikai smskredīts.... un tas pats tikai par kādiem nieka 200% gadā

joprojām valsts ārējās tirdzniecības bilance ir negatīva.... ilgtermiņā tas ir ļooti slikti, jo pienāks laiks kad latvija būs parādā vairāk kā tā vispār maksā....

cik ta mums to eksportētāju ir??? vadons moš čut čut eksportē kūdru.... kaut lielu daļu nokurina tepat uz vietas.... pie tam jams arī importē dažādus vecus volvo no agnlijas.... tāpēc vēl nevar zināt kāda ir bilance...

ja paskaita, ka jamais kurina importa saļarku, tad točna ir mīnusi

Pirmais bikiņ eksportē (nu tak tos datortīklus zviedrijas onkuļiem )....

superzigis bikiņ eksportēja (ar flika ļopenēm, bet tagad jams neatzīst ka tādu fliku vispār ir redzējis)

reku "Līvānu Karbons" ogles gribēja eksportēt - tak neļauj jamajam visādi papīru čubinātāji, plombē ar svina plombēm ražotni ciet

lai kā vadoņam negribētos to atzīt, bet valsts (valdības nevis iedzīvotāju) parāds visu vienotības valdīsanas laiku tikai ir tikai audzis un joprojām aug....

šogad budžets pildās labāk kā plānots - uzreiz ko darīt??? klajā nāk visādi grozījumi kurā pakaļā to kāpostu iebāzt

vajag miljonus prēmijām, ok - dodam

vajag aizlāpīt neaizlāpāmo "veselības" budžetu - ok ko vajag, to vajag...

un tikai kautkur klusi atskan čiepstieni - "veči, moš vajadzētu kautkādus parādus atdot, vai uzkrājumus vismaz veidot - citādi tūlīt būs klāt parādu atdošanas termiņi un nedo die's mēs tajā brīdī izrādīsimies pie valsts stūres"

0 0 Atbildēt

.... vajag Latgalei attīstības programmu - ok uztaisīs RĪGĀ kantori naudas pārdalīšanai!!!! Nevis kaut vai sadalīšanai, bet esošās pārdalīšanai starp Latgales pagastiem!!

Nu dien kurā tirsā iebāzt kāpostu, tas laikam ir vienīgais ko spēj grāmatvežu valdība.

Krieviņi jau sen smejas un rāda ar pirkstu pie deniņiem par regulārā šitādā "pērlēm". Daudzi pat ir laimīgi, ka šiem ir liegtas vēlētāju tiesības!!!!!

0 0 Atbildēt

īsta latgales attīstības programma būtu atomelektrostacijas būve pie leišu robežas latvijas pusē....

valsts aizņemās 5 miljardus, piesaista starptautiski kantori, kas spēj nomenedžēt un uzbūvēt.... uzslien atomelektrostaciju un tirgo elektrību.....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: uzslien atomelektrostaciju un tirgo elektrību.....

Pie reizes silda Daugavpili, nevis karpas tuvējā dīķī!!

To tak nevienam nevajag - Latvijā rūpniecībai ir jāpazūd, ja nu vienīgi kādi atkritumu "apsaimniekotāji", lai sevišķi nesmird apkārtne, kur rietumniekiem aplūkot taurenīšus. Vēl nedod dievs sabrauks visi pasaulē aizdzītie! Ko tad darīs???

0 0 Atbildēt

Stulbs un vēl stulbāks.

Tas par pirmo un iedgaru.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Stulbs un vēl stulbāks.

Tas par pirmo un iedgaru.

par tevi, tevi - nejauc!

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

i_edgars

Šitādus tupakus vēl dikti jāpameklē!!! Ko tie grieķi te var mācīties?? Kā savu tautu izūtrupēt? Kā desmitiem tūkstošu aizdzīt trimdā, lai mājās palikušajiem sūta naudu par ko nomaksāt komunālos un nenosprāgt?!!

Tak viņiem galvas noraus jau pirmajā dienā, ja ieviesīs LV "gudrīšu" sastrādāto!

Tik pat labi var par piemēru ņemt Staļina vai Hitlera diktatūras - tie kaut mazāk izsūtīja un nožmiedza KARA LAIKĀ, kā šitie tūdaliņi miera laikā!!

Grieķi ir daudz gudrāki par mums. Viņi aizņemās naudu, to neatdod un beigās viņu parādus vienkārši noraksta. Pēc tam atkal pierunā pilnu galvu ES ekspertiem un dabū nākamo aizņēmumu. Bet mēs, godīgie latvieši, tik pakļaujamies un maksājam. Pliki, bet maksājam.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti