Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

brauciens uz Lietuvu pēc auto

marchuks1987 Reģ.: 26.07.2012

Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
1 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja: Es varbūt kādu pusduci cilvēku, kas spētu nolocīt vismaz pāris štukas mašīnai bez vecās pārdošanas pazīstu - vairāk nē.

Tas, ka tu pazīsti kaut ko, nenozīmē neko. Par tavu vidi un paziņu loku-slinkiem no citiem dāvanas gaidītājiem, nebrīnos.

mshka, 2-3 tukstoshi to var normals stradajosh individs sakrat gada laika mierigi...

Normāls var.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja: Es varbūt kādu pusduci cilvēku, kas spētu nolocīt vismaz pāris štukas mašīnai bez vecās pārdošanas pazīstu - vairāk nē.

Tas, ka tu pazīsti kaut ko, nenozīmē neko. Par tavu vidi un paziņu loku-slinkiem no citiem dāvanas gaidītājiem, nebrīnos.

mshka, 2-3 tukstoshi to var normals stradajosh individs sakrat gada laika mierigi...

normāls pacans sakrāj 100 latus, aiziet uz laimētavu un no rīta jau brauc šmigā uz māju savā sābā

0 0 Atbildēt

Ar Renaultu brauc,pirmais,ar Renaultu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja:

...pie noteikuma ka viņu izmitina un pabaro kāds cits par savu personīgo naudu.

Es kaut kā pārāk bieži manu ka cilvēkiem ir problēmas nopirkt mašīnai detaļu par 30 lašiem, kur nu vēl mēnesī 3 sotakus nolikt.

Bez tam - ja jau reiz ir tā, kā tu apgalvo - huļi vecākais audī uz mūsu ceļiem nav 10 gadus vecs A4?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu, šmurguli, kāpēc nez citiem ir jāmaksā un jāuztur infrastruktūra priekš tādiem ībļiem kā tu, kuriem, redz, ir par dārgu? Tad nebrauc pa LV ceļiem, ja tev ir pāºāk dārgi.

Dekster, es labi saprotu ka tu esi d aunis bez smadzeņu funkcijas, bet tomēr - kāds sakars "transporta līdzekļa nodoklim" mašīnu reģistrējot ar ceļu uzturēšanu? Nebaidies, es latvijas ceļus uz nobrauktajiem kilometriem uzturu daudz vairāk/nolietoju daudz mazāk par tevi - patreiz mana artava šim nolūkam varētu būt kāds piecītis uz sotaku. Tavējā ceļu uzturēšanas artava, baidos, būs daudz mazāka, bet plēšanas potenciāls lielāks. Ā, un jā, es kaut kā baigi daudz braucu par ceļiem, uz kuriem tā nauda kaut kā nenonāk, bet neviens man par to naudu atpakaļ piekares remontam nedod.

DekstersFF rakstīja:

Tavējais paziņu loks tāds varbūt ir Manējais gan vairāk sastāv no smagi strādājošiem cilvēkiem, uz kuru rēķina daži tukšpļūši deksteri var iedzīvoties un pļūtīt.

DekstersFF rakstīja:

Kā tas ir-par neko?? Luksofori nemaksā neko? Līnijas uz ceļiem, ceļu šķūrēšana ziemā un kaisīšana, pļaušana vasarā, atstarojošie mietiņi, ceļu renovācija utt utt ir nekas??

Vot un te tu iebrauci visdziļākajās auzās Luksoforus - visus tos, kas no jauna liepājā salikti - droši vari savākt, vismaz puse liepājas tev noteikti būs pateicīga par iespēju nestāties uz katra stūra Līnijas - jā, man ļoti patīk ka kāds tev līdzīgs tūtarlaks sadomāja ka uz A11 vajag tādas savilkt gar malām - tā nu es tehniski pārkāpju CSN, jo man nepatīk akurāt pa ceļa vidu braukt. Par ceļa kaisīšanu un šķūrēšanu, kā jau tu nojaut, man principā būtu diezgan pajāt, un par tiem atlikušajiem punktiem arī

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Tavējais paziņu loks tāds varbūt ir Manējais gan vairāk sastāv no smagi strādājošiem cilvēkiem, uz kuru rēķina daži tukšpļūši deksteri var iedzīvoties un pļūtīt.

ak tu, nabadziņš.... taisi revolūciju, tās laikā tavi priekšteči ( ļetraki,kalpi un dīkdieņi) apšāva vagarus un sliktos ekspluatatorus...lai pēc tam sprāgtu badu.

0 0 Atbildēt

msh, tu esi visprecīzākais piemērs tam, kādiem tipāžiem ir jādodas klaidoņu gaitās,no tā visi pārējie tikai iegūs. Nu te, Latvijā. Slikti klāsies tiem, kur tu nonāksi, klaiņojot,. bet tā viņu problēma

Un iebāz savu skepsi par jebko, kas notiek Latvijā, sev ānusā, pamuļķi. Skumji, ka šitādi idiņi ir latvieši un LV pilsoņi...

0 0 Atbildēt

Vispār jautri - iauto forums ir kā miniatūrs latvijas modelis - tāpat kā latvijā, arī te daži tukšfļūši [deksters, palaidnieks un ko] sekmīgi panāk ka cilvēki mūk prom, no kuriem tikai pa kādam entuziastam [kā es] atgriežas...

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

bija kādreiz tāds romāns - "Kā rūdījās tērauds"

0 0 Atbildēt

Izrādās, īstenie darītāji ( pēc viņu pašu uzskatiem) Latvijā ir tie, kuri braukā pa ceļiem ar šrotvāgeniem, nespējot samaksāt par tiem paredzētās nodevas un bez apskates

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Luksoforus - visus tos, kas no jauna liepājā salikti - droši vari savākt, vismaz puse liepājas tev noteikti būs pateicīga par iespēju nestāties uz katra stūra Līnijas - jā, man ļoti patīk ka kāds tev līdzīgs tūtarlaks sadomāja ka uz A11 vajag tādas savilkt gar malām - tā nu es tehniski pārkāpju CSN, jo man nepatīk akurāt pa ceļa vidu braukt.

Sāk vilkt uz i_edgara diviem golfiem...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Vispār jautri - iauto forums ir kā miniatūrs latvijas modelis - tāpat kā latvijā, arī te daži tukšfļūši [deksters, palaidnieks un ko] sekmīgi panāk ka cilvēki mūk prom, no kuriem tikai pa kādam entuziastam [kā es] atgriežas...

Kā deksters un ko panāk, ka cilvēki mūk prom?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

msh rakstīja: Luksoforus - visus tos, kas no jauna liepājā salikti - droši vari savākt, vismaz puse liepājas tev noteikti būs pateicīga par iespēju nestāties uz katra stūra Līnijas - jā, man ļoti patīk ka kāds tev līdzīgs tūtarlaks sadomāja ka uz A11 vajag tādas savilkt gar malām - tā nu es tehniski pārkāpju CSN, jo man nepatīk akurāt pa ceļa vidu braukt.

Savā veidā tie abi tēli ir līdzvērtīgi.

0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: bija kādreiz tāds romāns - "Kā rūdījās tērauds"

Esmu pat tādu lasījis.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Nezinu neko par īedgara golfiem, bet ja pabrauksi pa liepāju un A11, tad varbūt sapratīsi ko es domāju. Vienīgi - ja tavs sābs parasti ir apauts ar zemprofila ripuļiem - pirms pabraukšanas klaipēdas virzienā vēlams tos apmainīt pret ripuļiem ar normāla augstuma riepām - man nav bijusi šāda problēma, bet tantes stāsta ka pagājušā gada protesti par šosejas stāvokli radās dēļ seska meitas drauga, kurš dabūja pabeigt braucienu ar savu [noteikti biezo] mašīnu uz ejakulatora, jo divas zapaskas viņam nebija...

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Paprasi viņam pašam. Vai, ja viņš nespēj atbildēt, sameklē sēni un paprasi viņam. Kaut gan tu jau pats arī pie ko piederi...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Izrādās, īstenie darītāji ( pēc viņu pašu uzskatiem) Latvijā ir tie, kuri braukā pa ceļiem ar šrotvāgeniem, nespējot samaksāt par tiem paredzētās nodevas un bez apskates

Jā, dekster, huļi tu braukā bez apskates?!

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Izrādās, īstenie darītāji ( pēc viņu pašu uzskatiem) Latvijā ir tie, kuri braukā pa ceļiem ar šrotvāgeniem, nespējot samaksāt par tiem paredzētās nodevas un bez apskates

Jā, dekster, huļi tu braukā bez apskates?!

Klau, tev labi ar galvu viss ?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja:

Paprasi viņam pašam. Vai, ja viņš nespēj atbildēt, sameklē sēni un paprasi viņam. Kaut gan tu jau pats arī pie ko piederi...

bet šis jau ir konkrēti iEdgara stils. Kaut ko apgalvot, bet tad, kad paprasa konkretizēt, tad nolec no atbildes un kaut ko uzbrauc prasītājam.

Tā nez sakritība, ka iEdgars pazuda, bet šitais brīnumbērns uzradās?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja: bet tantes stāsta ka pagājušā gada protesti par šosejas stāvokli radās dēļ seska meitas drauga, kurš dabūja pabeigt braucienu ar savu [noteikti biezo] mašīnu uz ejakulatora, jo divas zapaskas viņam nebija...

1. Huļi tad viņš brauca ceļa stāvoklim neatbilstošā ātrumā ?

2. Biezo cilvēku mašīnām ir Runflat riepas

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Shiirs rakstīja:

...pie noteikuma ka viņu izmitina un pabaro kāds cits par savu personīgo naudu.

Es kaut kā pārāk bieži manu ka cilvēkiem ir problēmas nopirkt mašīnai detaļu par 30 lašiem, kur nu vēl mēnesī 3 sotakus nolikt.

Bez tam - ja jau reiz ir tā, kā tu apgalvo - huļi vecākais audī uz mūsu ceļiem nav 10 gadus vecs A4?

nee nu es atvainojos. kautkas ari ir jamak lai nopelnitu 10 gadus vecam audi. katrs setnieks jau grib stuku eiro menesi uz rokas sanjemt, diemzel ta nu darba tirgu tas nenotiek...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

msh es ari agrak domaju, visi fidari, visi zhmogas un zhiidi. pasham ir jaizsitaas. dazhi to saprot 22 gadu vecumaa, citi vel pari piecdesmit un dziet to pashu dziesmu. paskaties uz i-edgaru.

neviens nevienam nav neko paraadaa. neviens darba devejs, vai tas bus zhiids, polis vai bagaatais vaacietis, neuzturees nevienu darbinieku, ja vinam tas nebus izdeviigi. viss ir atkarigs cik tu tam saucamajam darba devejam esi izdeviigs.

ljetracinji nejeedz apreekjinaat savu cenu. ljetracinji pat nepaintereseejaas, kada ir uznjemuma pelnja gada, cik latus ienes ta nodalja zem kuras ljetracins straadaa, kadi ir izdevumi un cik pelnosha ir nozare, kada ir konkurence utt. ljetracins domaa, ka algu vinam maksaa darba devejs. darba devejam ir liels naudas maiss, no kura vins katra menesa beigas iznjem naudu un izdala saviem darbiniekiem.

skarba realitate dargais msh ir tada ka pasham vien ir janopelna sava alga, darba devejs principa ir tikai starpnieks, kursh panjem sev savu dalju. ja nu kautkas nepatiik, vari atvert savu biznesu, gribu redzet kaa tev veiksies.

vidusmera ljetracinjam ir svarigi ka pa velti uz darba deveja rekjina var kafiju pastreebt, nevis ka firmai piemeram iet shvaki delj pluudiem aafrikaa. visi doma ka firmas nauda, ta jau nav mana nauda. vot kaa ir. kad to saksi sajeegt, tad ari varesi iekrat 200 latus menesi un neliksies tev tas nekas neiespejams. izlien no saviem laukiem un iemacies kautvai taisni caurumu siena izurbt, tad ganjau atradisies kads darba devejs kuram tu busi izdevigs.

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: msh es ari agrak domaju, visi fidari, visi zhmogas un zhiidi. pasham ir jaizsitaas. dazhi to saprot 22 gadu vecumaa, citi vel pari piecdesmit un dziet to pashu dziesmu. paskaties uz i-edgaru.

Un uz šīri paskaties, msh. Viņš tomēr no šrotista ir kaut kur pakāpies. Bet tev var spīdēt palikt tajā līmenī.

Par tevi labi liecina fakts,ka aizpisies uz ārzemēm vieglās peļņas nolūkā, bet tur tevi vienkārši naher pasūtīja un visticamāk ar tādiem uzskatiem būtu dzīvojis patiltē...tāpēc jau atvilkies atpakaļ pie mammītes. Dodu visus 100%, ka viņa tev joprojām apenes mazgā...

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Varbūt uzreiz vajag par audi inženierri msh pasūdzēties vietējā pašvaldībā, nevis izvērst saraksti uz 100 lapām?

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

GB12 rakstīja:

Nezinu neko par īedgara golfiem, bet ja pabrauksi pa liepāju un A11, tad varbūt sapratīsi ko es domāju. Vienīgi - ja tavs sābs parasti ir apauts ar zemprofila ripuļiem - pirms pabraukšanas klaipēdas virzienā vēlams tos apmainīt pret ripuļiem ar normāla augstuma riepām - man nav bijusi šāda problēma, bet tantes stāsta ka pagājušā gada protesti par šosejas stāvokli radās dēļ seska meitas drauga, kurš dabūja pabeigt braucienu ar savu [noteikti biezo] mašīnu uz ejakulatora, jo divas zapaskas viņam nebija...

Pirmkārt, man nav sābs, pārdevu pirms sešarpus gadiem. Otrkārt, pirms apmēram pusotra mēneša braucu pa to ceļu. Nu un? Visu izbraucu normāli. Varbūt mazāk vajag klausīties, ko tantes stāsta?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti