Braukšanas uzsākšana kāpumā.

Jauninais Reģ.: 23.11.2012

Sveiki visi. Esmu jauniņais, viss jau ir ok, tikai braukšanas uzsākšana kāpumā sagādā problēmas. Rokas bremzi, tak neraušu ik pēc 10m, tāpēc, gribu pajautāt, varbūt, kāds zin kādus labus vingrinājumus, kuros tiek izmantos sajūgs un gāze. Pašam neērti, jo kad kāds piebrauc pie pašas mašīnas aizmugures, tad ir kā ir, vai nu slāpstu nost, vai arī auto par daudz atripo. Nesmejieties tikai, bet šitā lieta man kaut kā līdz galam neizdodas.

 
anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 3 Atbildēt

paripini kamēr atspiežas pret to kurš aizmugurē. tālāk jau neripos.

ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Patrenējies uz līdzenas vietas stāvot atrast to vietu, kur sāk "pieķert" sajūgs (atvainojos par savdabīgo terminu, bet nezinu kā to savādāk nosaukt).

Katram auto tas savādā.. vienam sajūgs pieķers, kads būsi to atlaidis 3cm no izspiesta gala stāvokļa, citam 5cm, citam 10cm.

Un kad atradi, tad zināsi, ka visi 10cm nav jālaiž vaļā lēnītēm. varēsi jau turēt sajūgudaļēji atlaistu tieši pirms tie 10cm un tad kad ņem nost labo kāju no bremzes un liec to uz gāzes, laid vaļā sajūgu.

Bet vislabāk būtu atrast kādu mazu tukšu nomaļu ieliņu ar stāvu kāpumu un vienkārši šo uzsākšanu braukt stāvumā trenēties, trenēties un vēlreiz trenēties.

Pats neticēsi, bet ar katru reizi sanāks arvien labāk.

Jauninais Reģ.: 23.11.2012
0 0 Atbildēt

Paldies, nu citā ietriekties nav vēlme. Es mācījos braukt ar golfu, tam bija viss daudz vieglāk, tagadējai neizjūtu to atdures punktu īsti, līdz sāk vilkt. Tad satraucos, kad kāds pie aizmugures pašas piedzenas, pa daudz gāzēju, tā sajūgu čakarēju.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
1 0 Atbildēt

Jauninais rakstīja: Paldies, nu citā ietriekties nav vēlme. Es mācījos braukt ar golfu, tam bija viss daudz vieglāk, tagadējai neizjūtu to atdures punktu īsti, līdz sāk vilkt. Tad satraucos, kad kāds pie aizmugures pašas piedzenas, pa daudz gāzēju, tā sajūgu čakarēju.

Tad dari,kā ieteica- atraodi mirkli kad sajūgs sāk vilkt auto un izbaudi mirkli .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

nopērc ķerru, kurai ir kalnā braukšanas starta fīča....

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Pret kalnu roceni būs jāvelk, tas nav nekas apkaunojošs, pie tam biežāk lietojot nebūs problēmas tehniskajā apskatē.

Ja nav stāvs vai lejup tad var iztikt un atliek vien pieturēt bremzes. Trenējies kamēr sanāk, gan ar roceni, gan bez.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Dīzelim pietiek ar sajūga pedāli!

FashistkayaMraz Reģ.: 22.11.2012
0 1 Atbildēt

Automātam vispābā p0xuy.

DimanC Reģ.: 22.05.2003
1 0 Atbildēt

Jāiemācās klausīties motorā un sajust mašīnu. izslēdz radio, pat ventilāciju nogriez uz minimālo.

kādi tur vingrinājumi, vienkārši jāatkārto tas manevrs, kas nepadodas. Ja ir bailes no nekontrolētas kustības uz aizmuguri, tad sākumā vari trenēties uzsākt braukšanu pret kalnu atmuguriski - ja nu kas notiks, tad riposi uz priekšu, kur visu redzi.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 1 Atbildēt

plā, vot tas ir ieteikums

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti