Auto mazgāšana ar Kastani (veļai)

Dzēsts lietotājs Reģ.: 04.05.2024

Ko jūs sakāt par automašīnas mazgāšanu ar Kastani, auto šampūnu vietā. Man ir zināms cilvēks, kas to dara.

Paldies par atsaucību.

 
1 2
Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis

KASTANIM ir ķimiskais balināšanas efekts. Padomjlaikos rokas auto mazgātāji to bieži piegāza klāt šampunam. Domāts gan viņš ir drēbēm, nevis metālam. Pieļauju, ka ļoti labi iztīra arī krāsas poras no visāda veida "dzeltenumiem", kas bieži redzami uz gaišiem auto.

===============

Virsmas aktīvā viela ir virsmas aktīvā viela, vienalga, kam domāta. Senlaikos mēs detaļu attaukošanai arī

izmantojām preparātu, kuru sauc "Trilon B", pamatuzdevums tam bija foto un kinofilmu skalošana pēc attīstīšanas / fiksēšanas. Teicami iztīrīja un attaukoja visu ko Diez vai tik īsā laika periodā, kā mazgājot auto, kaut kāds balināšanas efekts spēj iestāties

BET, šodien mēs neviens nezinam, kas tie par putu/vaska maisījumiem, kas tiek izmantoti statoilā.

================

Var apskatīties mazgātavā nosaukumu uz kannas vai Statoil ASA mājlapā, jainteresē sastāvs, sameklēt attiecīgā

produkta MSDS vai aprakstu webā. Kādas problēmas?

anonimikis

un padumjlaiki beidzās jau pirms 23 GADIEM !!! būtu tā kā laiks beigt tos pieminēt kā kaut kādu etalonu. tā jau ir vēsture.

==============

Naudiņas taupīšana padomjlaikos ne ar ko neatšķiras no naudiņas taupīšanas tagad! Un padomjlaiku pieredze ļoooooti bieži noder arī mūslaikos

Reģ.: 04.05.2024
0 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Par laimi mašīnas pats jau sen vairs nemazgāju. Priekš manis ir ENRI, kuru darba kvalitāti nav jāapšauba

Un viņi jau nu noteikti ar Kastani nemazgā

Juglā dzīvo? Es Enri iebraucu vienu dienu savu zaļo taksi noskalot. Gandrīz vai izbraucot izskatījās vēl netīrāks. Acīmredzot viņi pirms skalošanas neapsmidzina ar ķīmiju, kas dubļus noēd, atšķirībā no daudzām citām mazgātuvēm.

Reģ.: 04.05.2024
0 0 Atbildēt

Chankaishi rakstīja: Pēc manām domām atšķirības mazgāšanas kvalitātē un krāsoto virsmu, plastmasas detalju vai hromējuma pasargāšanas ziņā nav. Visi mazgāšanas lidzekļi - vai nu veļai, vai rokām vai matiem, vai autiņam - ir sārmaini, neitralizē skābes, šķīdina organiskas vielas. Un krāsu jau nu nebojā nekādā veidā. Pie tam - ja tas ir lētāk un rezultāts līdzīgs, tad muļķīgi tērēt vairāk. Pie tam - nemazgā taču ar koncentrētu vielu, bet gan šķīdumu.

Muļķības. Tie izšķīdina arī vasku un svarīgās eļļas, kas ir krāsas sastāvā. Ilgtermiņā tā mazgājot dabūsi rūsējošu auto, kam lobās krāsa, kura turklāt būs abrazīva un "krītaina"

andzins1111 Reģ.: 14.01.2014
0 0 Atbildēt

Kas tās par "svarīgajām eļļām", krāsas sastāvā kas iztur žāvēšanu, nokrišņus, 40 grādu karstumu vasarā un -30 grādu salu ziemā?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

andzins1111 rakstīja: Kas tās par "svarīgajām eļļām", krāsas sastāvā kas iztur žāvēšanu, nokrišņus, 40 grādu karstumu vasarā un -30 grādu salu ziemā?

Netraucē čalim dzīvot savā realitātē...

Pagaidām saprotu, ka nav nekādas jēgas par to kā faktiski notiek un ar kādiem līdzekļiem tiek nodrošināta mazgāšana kā tāda...

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

andzins1111

Kas tās par "svarīgajām eļļām", krāsas sastāvā kas iztur žāvēšanu, nokrišņus, 40 grādu karstumu vasarā un -30 grādu salu ziemā?

=================

Un galvenais, kā tie vaski un svarīgās eļļas iztur auto virsbūves žāvēšanas procesu ražošanā Rūpnīcās žāvēšanas "tuneļos" temperatūra atkarībā no krāsas tipa mēdz būt līdz 150C, remonta krāsām, kurām pievieno katalizatoru, parasti žāvēšanas temperatūra ir 60 ...80C.

Pilsonis laikam domā, ka auto krāso ar eļļas krāsām, no kurām pernica izgaro ...

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti