- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
msh rakstīja: No vienas puses, tev ir zināma taisnība. No otras puses, es pamatā iesaku tehniskus risinājumus, ko esmu izvēlējies pats, atbilstoši vajadzībām - pretī pamatā tiek bāzti modīgi risinājumi, pie kuriem attiecīgie cilvēki turas ietiepīgi, jo modīgi, un bieži vien bez īpašas lietošanas pieredzes. Uzskatāms piemērs - nomiks lapu atpakaļ - rudenī nopircis elektrisku spēļmantiņu, martā jau var sūtīt uz psiheni kādu, kurš apšauba tā brīnuma labumu - es ta vismaz tajos laikos, kad salieķis bija viens no galvenajiem transporta līdzekļiem, vismaz viņu diezgan daudz paplēsu, līdz līmenim ka 35 mm sēdekļa stutes truba nedaudz saliecās, un uzgriezu ar viņu gada laikā četrciparu kilometrāžu...
Motorzāģis, salīdzinot ar cirvi arī ir uzskatāms par modīgu lietiņu? Kurš no abiem kvalitatīvāks? Un visi tie, kuri, neskatoties uz gadu tūkstošiem pārbaudīto vērtību - cirvi, tomēr izvēlās motorzāģi ir “negudri”?
Palaidniex rakstīja: p.s. salīzināt motorizētu transportlīdzekli ar cilvēka spēka piedzītu transportlīdzekli ir tieši tik pat gudri...
A kur tu šeit redzi motorizētu transportlīdzekli? Huiņu, kuru var izpogāt vienos vārtos ar parastu velosipēdu nevajadzētu censties saukt par motorizētu transportlīdzekli - tad jau golfa mašīnīte ir elektromobīlis [pēc idejas ir, jā, bet leafam kaut kā pienes ūdeni] un stārķis ir lidmašīna... Nomiks gan te pat tādu nepiedāvāja, tikai bērnu spēļmantiņu, kuru tiešām nevar salīdzināt ar parastu velosipēdu, bet argumenti pret parastu velosipēdu bija apmēram tādi paši, kā stanceriem, kuri brauc ar dažus centimetrus zemām mašīnām, pret normāla augstuma mašīnām - "ja uzmanās, var pabraukt" utt.
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)