Davai bez pārspīlējumiem un reāliem izņēmumiem. Nav jau jālaiž gājēju pāreja, bet ielu šķērsojošs gājējs! Ja esi ticis līdz tam, ka ir nodibināta komunikācija - situācija jau tiek abpusēji kontrolēta! Starp citu - bieži Tev tā? Ja tā - tad tas jau vien liecina, ka neesi svarīgais un uzpūtīgais vernons...
Nu man ir bijuši daži gadījumi, kad pie gājēju pārejas babulis gaida, lai stopētu mikriņu! Un - es labāk stājos lai dotu viņai ceļu, bet kad saprotu, kas par iemeslu - nolamājos un braucu tālāk! Apstāties un pārliecāties, ka viņa neskries man zem ratiem tomēr ir labāk, nekā kliegt, lai viņa norāpjas no motora pārsega! Un - NEKO, tici man - PILNĪGI NEKO tamdēļ neesmu nokavējis! Tās dažas sekundes vai pat minūtes - pilnīgi neko nemaina manā dzīvē un neviena cita dzīvē arī nē. Ja maina, tad kaut kas ar to cilvēku nav kārtībā...
Jautājumi, kur vēlams CSDD komentārs
Citēšu:
" Vernons, 23.oktobris 2015 9:02
Nestāsti publiskā telpā, kad gājējam uz gājēju pārejas ir priekšroka!!! Tā tas nav!
Viena vienīga priekšroka uz kapsētu!"
Vai tiešām ir svītroti vai atcelti spēkā esošo MK 571. noteikumu punkti 159. un 160.?
Vai tiešām tajos rakstīts ka automašīnām ir priekšroka uz neregulējamas gājēju pārejas?
Vai tiešām gājēji uz gājēju pārejas nav jālaiž?