Jautājumi, kur vēlams CSDD komentārs

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002

Citēšu:

" Vernons, 23.oktobris 2015 9:02

Nestāsti publiskā telpā, kad gājējam uz gājēju pārejas ir priekšroka!!! Tā tas nav!

Viena vienīga priekšroka uz kapsētu!"

Vai tiešām ir svītroti vai atcelti spēkā esošo MK 571. noteikumu punkti 159. un 160.?

Vai tiešām tajos rakstīts ka automašīnām ir priekšroka uz neregulējamas gājēju pārejas?

Vai tiešām gājēji uz gājēju pārejas nav jālaiž?

 
1 2 3
Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 1 Atbildēt

Davai bez pārspīlējumiem un reāliem izņēmumiem. Nav jau jālaiž gājēju pāreja, bet ielu šķērsojošs gājējs! Ja esi ticis līdz tam, ka ir nodibināta komunikācija - situācija jau tiek abpusēji kontrolēta! Starp citu - bieži Tev tā? Ja tā - tad tas jau vien liecina, ka neesi svarīgais un uzpūtīgais vernons...

Nu man ir bijuši daži gadījumi, kad pie gājēju pārejas babulis gaida, lai stopētu mikriņu! Un - es labāk stājos lai dotu viņai ceļu, bet kad saprotu, kas par iemeslu - nolamājos un braucu tālāk! Apstāties un pārliecāties, ka viņa neskries man zem ratiem tomēr ir labāk, nekā kliegt, lai viņa norāpjas no motora pārsega! Un - NEKO, tici man - PILNĪGI NEKO tamdēļ neesmu nokavējis! Tās dažas sekundes vai pat minūtes - pilnīgi neko nemaina manā dzīvē un neviena cita dzīvē arī nē. Ja maina, tad kaut kas ar to cilvēku nav kārtībā...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 3 Atbildēt

Otrs jautājums CSDD...

Sakiet, vai zīme "Dodiet ceļu" ir tāpat jātraktē kā Gājēju pāreja? Proti nav baigi obligāti jāievēro, bet tie, kas brauc pa galveno ceļu ar nav tiesīgi paļauties uz savu priekšrocību un tiem ir jābremzē, lai pārliecinātos, ka kāds bezkaunīgāks brauc no mazāk svarīga ceļa?

Maris Reģ.: 06.06.2001
2 0 Atbildēt

Šādu jautājumu nekomentēs gan, jo šeit viss ir skaidrs un noteikts. Ar šādiem jautājumiem šo tēmu var mierīgi slēgt ciet.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
1 2 Atbildēt

Labi - jautājumu formulēšu šādi, vai nebūtu pēdējais laiks par godu vernoveidīgajiem tipāžiem ieviest 2-4 soda punktus par gājēju nelaišanu? Vismaz parādīsies lielāka apskaidrība ar motivējošu novērtējumu.

Ir pozitīvi piemēri - Lietuva

CRDI Reģ.: 10.01.2008
2 0 Atbildēt

Vernona blakus topikā:159. un 160. punktu prasības tiek izpildītas automātiski!

Saprāta dzirksts ir uzdzirkstījusi, un tiek atzītas gājēju priekšrocības

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 1 Atbildēt

Pāris jautājumi no manis:

1. Vai automašīnas drīkst braukt 2 rindās pa vienu joslu, ja kreisajai rindai sanāk braukt pa joslu sadalošo ceļa apzīmējumu?

2. Vai uz ielas ar 2 joslām katrā virzienā, pirms krustojuma automašīnas drīkst izkārtoties 3 rindās (kreisā pa kreisi, vidējā taisni, labā pa labi un taisni)? Izveidotajai vidējai rindai sanāk braukt pa nepārtraukto joslas sadalošo līniju.

Abi jautājumi no mana ikdienas maršruta intensīvas satiksmes apstākļos.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
4 9 Atbildēt

Kurā vietā Tu redzi gājēja priekšrocības pret transporta līdzekli kurš nestājas, vai kuru nevar apturēt?

Nedzen tīši nelaimē līdzpilsoņus!

CRDI Reģ.: 10.01.2008
9 0 Atbildēt

Saprāta dzirksts nodzisa, vārga bija liesmiņas.... :-(

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 0 Atbildēt

ar disleksiju sirgstošajiem "priekšroka", "doties izvēlētajā virzienā" un "drošība" ir identiski jēdzieni...

nu kā tāds var vispār par kaut ko spriedelēt? un izlikties par saprotošu juridiskos sīkumos, ja ar elementārām lietām ir smagas problēmas...

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Ugga, ja tu to par vanšu tiltu tad nē nedrīkst, jo braukšana starp joslām kā auto tā arī ar močiem ir aizliegta. Drīkst apsteigt pa to pašu joslu neuzbraucot uz apzīmējumiem.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Es ne par vanšu tiltu, bet būtību tas nemaina.

Ir kādam zināms kāds gadījums, kad kāds tiek sodīts par manis minētajām darbībām? Ne gadījumā, kad kāds indivīds agresīvi padzen visu rindu un ielien starp joslām, bet to dara gandrīz puse no uz ielas esošajiem, kādas 30 mašīnas vienlaicīgi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

precizē par kuru vietu iet runa. Uz Valdemārenes un Čaka ielas drīkst braukt blakus vairāki. Bet nē nav dzirdēts, ka kādu sodītu, tikai nostātus, ka poliči nespējot sodīt par driftu līkumā iešķieba sodu par nebraukšanu pa iezīmētu joslu.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Kr, Valdemāra iela, ka tik dažos posmus vēl neskaitās kā divu joslu iela un četras rindas veidojas optimizācijas rezultātā

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

Ilūkstes iela, pīķa stundās daži posmi pārtop par 2 joslām vienā virzienā, lai arī sazīmēta ir viena.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
2 0 Atbildēt

iAuto neizplatiet dezinformāciju - 1.7. braukšanas josla — jebkura brauktuves garenvirziena josla (var būt apzīmēta ar ceļa apzīmējumiem), kura ir pietiekami plata, lai pa to vienā rindā varētu braukt automobiļi;

četrās rindās var stāvēt, jo nekas neliedz apsteigt pa to pašu joslu, ja vien fiziski ietilpst vairāki auto.

>Ugga

tas nav aizliegts. Aizliegts ir braukt tā ka līnijas iet pa vidu starp riteņiem.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 1 Atbildēt

dezinformācijas manis rakstītajā nav - ja izlasa

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Šodienas aktuālākā tēma internetā

www.csdd.lv/lat/noderiga_informacija/preses_relizes/?doc=3205

Uzreiz rodas jautājums, vai tas attieksies uz pilnīgi viesu izlaiduma gadu automobīļiem, sākot ar 1961. gada līdz 2015. gada automobiļiem, jebšu tomēr ir iekļauts kāds samērīgums?

tiks kontrolētas tādas satiksmes drošībai nozīmīgas lietas, kā automobiļu elektroniskās vadības un drošības sistēmas, notiks pieslēgšanās pašdiagnostikas sistēmai (OBD) – bremžu antibloķēšanas sistēmas (ABS) pārbaude, elektroniskās stabilitātes kontroles sistēmas (ESC) pārbaude un gaisa spilvenu drošības sistēmas (SRS) pārbaude

DidzisKalnietis Reģ.: 20.03.2014
0 0 Atbildēt

Galīgi saspiedušies! Viņi jau ar godu netiek galā ar ritošajām daļām un virsbūves korozijām... :-)

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Ja uz TA tik daudz grib pārbaudīt, tad jāpieprasa TA reizi 2 gados , kā vairums Eiropas valstu. EK direktīva nepieprasa TA vieglajiem nekomerciālajiem auto TA reizi gadā, bet divos. TA reizi gadā laikam ir tikai postpadomju valstīs.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ABS, EBS vai ESC indikators neizslēdzas pēc motora iedarbināšanas vai kustības uzsākšanas (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts līdz 2011. gada 31. decembrim)

- novērtējums 1

ABS, EBS vai ESC indikators neizslēdzas pēc motora iedarbināšanas vai kustības uzsākšanas vai OBD sistēma uzrāda kļūdu ABS, EBS vai ESC sistēmā (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts, sākot ar 2012. gada 1. janvāri)

- novērtējums 2

----

SRS indikators mēraparātu panelī neizslēdzas vai uzrāda kļūmi vai bojājumu sistēmā (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts līdz 2011. gada 31. decembrim)

- novērtējums 1

SRS indikators mēraparātu panelī neizslēdzas vai uzrāda kļūmi vai bojājumu sistēmā, vai OBD sistēma uzrāda kļūdu SRS sistēmā (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts, sākot ar 2012. gada 1. janvāri)

629.4. Nav; bojāts (bojāti); nav darba kārtībā; OBD sistēma uzrāda kļūdu, kas liecina par drošības gaisa spilvenu neesību vai darbības kļūmi (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts, sākot ar 2012. gada 1. janvāri)

- novērtējums 2

CSDD Reģ.: 06.09.2004
5 0 Atbildēt

Uz neregulējamas pārejas gājējam noteikti ir priekšroka un automobilim ir jāpalaiž gājējs, kurš šķērso neregulējamu gājēju pāreju. Tanī pat laikā arī gājējam jābūt uzmanīgam, jo uz gājēju pārejas neviens fizikas likumus nav atcēlis un katram auto ir bremzēšanas ceļš. Līdz ar to gājējam, pirms šķērsot ielu pa neregulējamu pāreju, ir jāparliecinās par drošību un vai tuvojošais auto varēs apstāties un tikai tad doties pāri.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 1 Atbildēt

Kā tieši gājējam jāpārliecinās vai auto spēs (jāpagaida kamēr apstājās?) un kā atšķirt no vai vadītājs gribēs apstāties (vienkārši bezkaunīgi turpina kustību)?

Gājējam ir jāsagaida ātruma samazinājums un jāspēj novbērtēt kravas, bremžu un citas īpatnības, lai novērtētu ka uzsāktā palēnināšanās garantē drošību vai tuvojošā transporta līzekļa apstāšanās??

Un ko darī, ja tuvāk esošie auto stājās, uzsākts iet, bet aiz tiem, kuri stājās, brauc autobuss un negrib stāties, pa ceļam stumjot čupā laižošos auto?

aansis Reģ.: 23.11.2012
1 6 Atbildēt

Kā tieši? Nu kaut vai tik daudz, kā japaskatās pa kreisi, izejot uz gājēju pārejas. Pēdējā laikā ir ļoti daudz tādu gājēju, kas gluži vienkāŗši slāj, vispār neskatoties - un ne tikai tur, kur viņiem ir priekšroka. Un "dīvainākais" ir tas, ka pat šādiem lopiem neviens speciāli virsū nebrauc. Tas vien jau liek domāt, ka vadītāji kopumā tomēr ir visnotaļ uzmanīgi, ko nevarētu teikt par gājējiem. Situācijas, kurās auto nepaspēs apstāties, lielākoties ir acīmredzamas un pamanāmas, ja vien sava dzīvība ir dārgāka par taisnības pierādīšanu.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 0 Atbildēt

es nejaucu vienā katlā - slājējus kur pagadās, aptaurētus velobojāgājējus ar parastiem, normāliem gājējiem, kuri tomēr vēl raustās no visādiem vernoniem un saprot, ka tie viņām ir nezko parādā...

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 5 Atbildēt

15. Pirms brauktuves šķērsošanas pa gājēju pāreju vietās, kur satiksme netiek regulēta, gājējiem jānovērtē attālums līdz transportlīdzekļiem, kas tuvojas, kā arī jānovērtē to braukšanas ātrums un jāpārliecinās par drošību.

Citiem vārdiem, gājējam aizliegts iziet uz brauktuves, ja tuvojas transports! Mēdz būt arī slidens un ceļš nekaisīts.

Un Tu gribi lai gājējam būtu priekšroka uz kapsētu?

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
3 1 Atbildēt

Beidz te fļurkstēt par brauktuvi! Nejauc GĀJĒJU PĀREJU ar parastu brauktuvi!

Vadītājam pirms pārejas ir jāsamazina ātrums un jābūt gatavam stāties!

Lietuvā 6 soda punkti ātri izmācija bezkauņas, kas visu vainu novella uz gājēju, kuram nu jāspēj pat bez vadīāja apliecības kabatā spēt novērtēt to cik pārkāpts ātruma un kā palielinās kravas īpatnības bremzēšanas ceļu...

aansis Reģ.: 23.11.2012
2 6 Atbildēt

Palaidniex laikam ir tik traki aizrāvies ar Vernona apstrīdēšanu, ka nespēj saprast būtiskāko. Nav svarīgi, kurš tiks vainots CSN pārkāpšanā, bet par fizikas likumu pārkāpšanu sodītais būs gājējs. Diemžēl iespējams, ka ar nāvessodu. Neatkarīgi no tā, kas Paladniekam patīk vai nepatīk...

Tādēļ arī šausminos par tiem, kas neskatās - vienalga, vai uz gājēju pārejas vai ārpus tās.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
4 1 Atbildēt

Aansi, kā reizi tu pārāk sekli skaties uz šo jautājumu!

Kāpēc gājējam ir jāuztraucās, bet ne vadītājam, kura pienākums spiež un apliecība apliecina ka, zina un "pilda" satiksmes noteikumus???

Nu nav normāli, ja pie stopzīmes vai dodiet ceļu tiek domāts un ievērots, jo var "ierīt" kravinieku, bet uz gājēju, kam priekšroka var nospļauties, jo gājējam lūk esot jāuztraucās par savu dzīvību cita ļurļaka "ertību" dēļ? Vai tiešām cita satiksmes dalībnieka priekšrocības jārespektē tikai tad, ja to neievērošana var radīt neērtības, bojājumus, zaudējumus, traumas? Bet, ja cieš tikai "kaut kāds gājējs" - tad, lai pats baidās, kamēr "kingi" brauc?

Neesi patiešām neko sajaucis?

Tas pats ir vēl spilgtāk izteikts sliktā laikā un kad ir peļķes - sēžot siltā mašīnā būtu 2-kārt jārespektē gājēji, kā arī japamanās (jaiemācās) braukt tā, lai braucot pa ielu neapšļakstītu gājējus...

iAuto Reģ.: 17.07.2001
6 1 Atbildēt

Piekrītu Palaidniex viedoklim. Nedrīkst ļaunprātigi izmantot atrunu par gājēju pārliecināšanos pirms ceļa šķērsošanas.

aansis Reģ.: 23.11.2012
1 3 Atbildēt

Vēlreiz - tu, šķiet, esi slimīgi uzsēdies uz sava teksta un pat nespēj saprast par ko runāju es. Es pilnībā piekrītu, ka vadītājiem ir jāievēro CSN un jādod ceļu gājējiem. Bet gājējiem ir jāievēro fizikas likumi un arī CSN, kas tomēr liek paskatīties, nevis tupi slāt. Varbūt paskaties uz to no soda puses, ja pašu pārkāpumu nespēj saprast. Es uzskatu, ka neapzinīgi vadītāji IR pelnījuši administratīvo sodu, bet neuzmanīgi gājēji NAV pelnījuši nāvessodu. Lai vai kā tev tas nepatiktu - tieši šāda atbildība ir parezēta par abu pušu pārkāpumiem!

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
5 2 Atbildēt

nu grūti ar tevi, grūti

Izlasi ko nosaka CSN un Vīnes konvencija par mazāk aizsargātajiem satiksmes dalībniekiem un kārtīgi izlasi 159. punktu.

Un tagad ieslēdz loģiku. Ja vadītājs skrupulozi ievēro 159. punktu zem viņā ratiem negaidīi gājējs nevar pakļūt. Vadītājam ir jāpārliecinās ka gājēju patiešām nav vai ka kāds patiešām to ceļu negrasās šķērsot! TAS IR VADĪTĀJA PIENĀKUMS! Nav tā, ka gājējs pēkšņi uzrodas uz pārejas ielas vidū - tas kādu laiku pirms iziešanas uz pārejas tak pienāk pie tās, to visu var redzēt un pieļaut, ka tas ies pāri, līdz ar to vadītājam tas ir jāredz (ja dēļ šķēršļiem ir apgrūtināta redzamība - nedrīkts tupa turpināt kustību - ir jāpārliecinās) un SAVLAICĪGI jāvada sava lamata tā, lai varētu apstāties, ja to prasa situācija.

Un šis jāskata kopsakarībā ar to, kā ir jāizvēlās pareizs braukšanas ātrumu - kas nosaka, ka atrumam jābūt vienādam vai mazākam ar max atļauto un atbilstošam kravai, ceļa stāvoklim, laika apstākļiem utt...

Kad visu saliksi kopā - sapratīsi, ka arī "tupa pār pāreju slājošais" gājējs vadītājam - speciāli apmācitam, pārbaudīam un ar apliecību "sertificētam" vadītājam - bija jāpamana laikus un pildot CSN bija jāspēj apstāties!

Es saprotu, ka grūti, bet tā nu vecīt, tas ir!

Gājējs nav obligātā kārtā mācījies, eksāmenā apliecinājis savas CSN zinšānas. Bet, ja nu tas izmanto gājēju pāreju - esi ka nu spējīgs to pamanīt un respēktēt! Tas ir vadītāja PIENĀKUMS!

Kā labākais piemērs par nespēju braukt ar max atļauto vai lēnāk un nespēju ievērot noteikumus nāk prātā apbrīnojama spēja to visu tomēr darīt, ja seko policijas ekipāža vai liekot braukšanas eksāmenu! Kā apliecība kabatā, tā uz to visu drīkst lūrēt caur pirkstiem un pēc paša vēlēšanās izlases kārtībā ievērot/neievērot?

aansis Reģ.: 23.11.2012
2 5 Atbildēt

Ar mani nav grūti. Es spēju izpildīt visu to, ko tu tur samurgoji... Bet tāpat apzinos, ka ne visi to spēj. Un pat labākajiem un apzinīgākajiem vadītājiem var gadīties nepamanīt - pēc tam paši nesapratīs, kā... Izlasi vēlreiz savu garo penteri un pārliecinies, ka esi minējis tikai cilvēku izdomātus likumus - konvenciju, CSN, loģiku... Tie visi ir labi un tos ir jāievēro. Tomēr tie nav absolūti, mēdz būt interpretējami, sodi ir samērīgi u.t.t. Bet slājēji un Palaidnieks nekādi negrib ņemt vērā, ka neviena cilvēka spēkā nav atcelt dabas noteiktos likumus - un to pārkāpšana tiek sodīta nesaudzīgi un nepārsūdzami.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
2 1 Atbildēt

Kur es rakstīju ka fizikas likumi nedarbojas?

Tad vajag lietas saukt īstajos vārdos - gājējiem jāuzmanās no rupji un bezkaunīgi noteikumus pārkāpjošiem autovadītājiem!

aansis Reģ.: 23.11.2012
1 0 Atbildēt

Vai tad es saku ko citu? Lēni gan tev pielec... Papildus jāuzmanās arī no gluži vienkārši nevērīgiem, neveiksmīgām apstākļu sakrītībām u.t.t. Tieši tādēļ CSN ir noteikts, ka gājējam ir pienākums pārliecināties, bet sods par nepārliecināšanos ir noteikts nevis APK, bet gan dabas likumos.

Vēlreiz - šīs gājēja pienākums nekādi neatceļ vadītāja pienākumu dot ceļu!

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 9 Atbildēt

Šī komentāra autoram nav vieta CSDD!

Un šo Jūs mācīties liekat skolu programmā?

"Uz neregulējamas pārejas gājējam noteikti ir priekšroka..."

Vispārējam stulbumam nav robežu!

aansis Reģ.: 23.11.2012
10 0 Atbildēt

Vernon, tev vieta ir kaut kur citur, nevis ar satiksmi saistītā atbildīgā amatā, ja nespēj atšķirt ar ko atšķiras jēdziens "priekšroka" no faktiskās iepējas šķērsot pāreju pirmajam.

Un jā - piekrītu, vispārējam stulbumam nav robežu, kā to pierāda arī Palaidnieks & Co.

uupis Reģ.: 13.01.2004
9 0 Atbildēt

1.14. dot ceļu — prasība, kas nosaka, ka ceļu satiksmes dalībnieks nedrīkst sākt braukt (iet), turpināt braukt (iet) vai izdarīt jebkādu manevru, ja tādējādi citiem ceļu satiksmes dalībniekiem tiek radīti traucējumi braukšanai (iešanai) vai viņi ir spiesti mainīt braukšanas (iešanas) virzienu vai ātrumu;

159. Transportlīdzekļa vadītājam, tuvojoties neregulējamai gājēju pārejai, jāsamazina braukšanas ātrums vai jāaptur transportlīdzeklis pirms gājēju pārejas, lai dotu ceļu gājējiem,

Prasība DOT CEĻU nav atcelta.

Danimars Reģ.: 19.08.2002
0 0 Atbildēt

To: anonimikis. 629.4. Nav; bojāts (bojāti); nav darba kārtībā; OBD sistēma uzrāda kļūdu, kas liecina par drošības gaisa spilvenu neesību vai darbības kļūmi (ja transportlīdzeklis pirmo reizi reģistrēts, sākot ar 2012. gada 1. janvāri)

- novērtējums 2

Apgaismo lūdzu, kas notiek ja neizslēdzas airbag lampiņa, reģistrēts pirms 2012???

spainis Reģ.: 27.04.2006
3 0 Atbildēt

Gribētos dzirdēt CSDD skaidrojumu par maksas pieaugumu tehniskajām apskatēm.

Maksas pieaugums skaidrots ar to, ka transportlīdzekļiem tiks veikta diagnostika caur OBD pieslēgumu un līdz ar to palielināsies tehniskās apskates veikšanai patērētais laiks uz vienu transportlīdzekli.

Bet - jaunā pārbaudes kārtība attieksies tikai uz transportlīdzekļiem, kas ražoti pēc 2012. gada. Tad kādēļ maksa par pakalpojumu tiks paaugstināta visiem?!

skaties.lv/auto/automobilu-tehniskas-apskates-klus-dargakas-un-ilgakas/

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka tu tiec sodīts par braukšanu ar vecu auto un kolektīvi uzņemies ieviešanas izmaksas. Būtībā vecāku auto īpašnieki maksās dārgāk par apskati, bet jauno auto īpašnieki maksās dārgāk par to, ka būs jānovērš vairāk problēmu.

Es tikai nesaprotu vienu, OBD jau ASV un Eiropā no sākta gala bija paredzēts TA apskatēm un ar degošu OBD indikatoru TA tiktu liegta, pēc kā jādodas uz servisu, lai problēmu novērstu. Kam vēl CSDD/Autoeko pirkt dārgu aprīkojumu, lai to detalizēti pārbaudītu? Tā ir izšķērdība, jo pilnīgi pietiek ar OBD. Ja arguments ir, ka izņemtu OBD lampiņu, tad ja ir tāda neuzticēšanās tad vispār varam TA atcelt, jo TA tāpat neko neapliecina un uzreiz pēc tās iziešanas var visu salikt atpakaļ neatbilstoši TA.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Par obd piekrītu, bet par to, ka tikai obd pārbaudīt, tās ir muļķības. Obd neparādīs daudzas svarīgas lietas.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
5 0 Atbildēt

Tikai OBD jau nepārbaudīs, no kurienes to rāvi? Visas pārējās apskates arī paliek

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
5 0 Atbildēt

Man visvairāk interesē, vai TA gudrinieki pratīs apieties ar to diagnostiku vai arī teorētiska varbūtība, ka kaut ko salaiž dēlī un nosvilina, piemēram, kādu kompi

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

maksimums drošinātāju var izsist

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Es te vairāk par pašu ideju kā tādu.

Jo TA "speciālisti" galīgi uzticamību neizraisa.

Vēl jo vairāk, kad runa ies par diagnostiku un OBD pieslēgumu utt. - domāju, mūs sagaida ne mazums jautrības!

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Vajag pamainīt vadus tam OBD vietām un būs jautrība, kad tiem TA speciālistiem izsitīs tās dārgās ierīces Paši vainīgi, nav ko spraust klāt kā pagadās.

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti