Alternatīvas Lexus RX

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004

Sveiki!

Dāma grib pārsēsties no mazauto uz SUV vai ko tamlīdzīgu, lai ir augsta sēdvieta un lielāka drošība un braukšanas prieks.

Obligātās prasības automāts un smuks

Budžets līdz 10K eur, bet vēlams 8-9K.

Vēl bija doma ņemt lielāku līzi par mazlietotu vai varbūt pat jaunu auto no mazajiem suviem, bet tā kā viņa gadā nobrauc ap 10K, tad laikam nav vērts ieguldīt tik lielus līdzekļus.

Skatījāmies uz Outlanderu, CRV (Santa Fe, Rav4 neskaitās smuki); bet izrādās viens paziņa tur servisu, kas specializējas uz Toyotām un Lexusiem un teica, ka nevajag baidīties no RX, viņš tā kā apgāza stereotipu, ka uzturēšanā viss dārgi un slikti atšķirībā no vācu analogiem, kas ap šī gada (2004-2007) izlaiduma mašīnām var izmaksāt uzturēšanā stipri lielas summas.

Dāma izbrauca ar RX un īsti vairs uz neko citu negrib skatīties viss smuki gan iekšā, gan ārā.

Palasot apskatus un citu atsauksmes izskatās, ka tas būs tuvu patiesībai par saprātīgām remontu izmaksām, ja vien nav nojāts eksemplārs. Ir doma meklēt kādu uz vietas ap 8K-9K vēlams ar gāzi (tomēr patēriņš būs ap 14l), ir pāris apskatīti, bet tie nebija diži labi uzturēti.

Kāds ir viedoklis, varbūt ieteiksiet alternatīvas vai ir kādam, kas labs piedāvājumā, pagaidām ir doma atrast labu RX300.

 
1 2
kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Patiesībā, Lexus RX ir super izdevies modelis!

Palasīju netā atsauksmes, no malu malām dzirdams tikai viss pozitīvais.

Mans uzskats tāds, ka japāņi ir mega uzticama tehnika, tāds auto bez baigā riska iegādājams arī lietots.

Es gan noteikti tādu izskatītu TIKAI Latvijā iegādātu jaunu no dīlera, rezultātā - ar visu vēsturi, servisa un apkopju apmeklējumiem utt. Gan cenu līmenī ap 12-15k eur var atrast daudz ļoti labu ūbernopakotu (mūsu pircējiem taču tas patīk) auto

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Subaru Forester. Drošība un braukšanas prieks garantēts. Jau kādu laiku apsveru domu tādu paņemt sev.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Subaru bija manā izskatāmo sarakstā, bet dzirdētās atsauksmes liecina, ka tur laimes spēles procents ir lielāks nekā RX un šis klasificējās sadaļā nav smuks un tika izslēgts no tālākas izskatīšanas.

Man ar gribētos meklēt LV pirktu un koptu, jo ir bail no ievestajiem. Vienīgā lieta, kas ievestajiem ir pozitīva, ka RX stipri rūsē apakša, bet Eiropā viņi ar sāli tā neaizraujas.

Laikam jāmeklē bez pneimo, jo tas arī palielina risku ieberzties. Ūbernopakots viņš jau ir jebkurā gadījumā un meitenei pēc mazauto nav ambīciju uz īpašām ekstrām izņemot parkingu un beņķu apsildi.

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 1 Atbildēt

Ja par sāli, tad tajā pašā Vācijā uz m2 ceļa izkaisa vairāk sāls nekā pie mums. Starpība tikai tā, ka viņi to putru notīra.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Vareni laba lieta lielam SUV ir atpakaļskata kamera. To gan ieteiktu ielāgot

Es izskatītu variantu tikai ar gāzi (jau aprīkotu) vai benzīnu (lai pats aprīkotu ar gāzi), jo vidējais pilsētā - būs ap 18-20 litriem gan.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Tā kā meitene brauc samērā prātīgi un jauktajā režīmā, tad paredzam ka vidējais būs 14-15. Pilsētā varētu būt tuvu 20. Tā kā gāze būs obligāta opcija paredzam 8eur uz simts esošajiem 6.5eur ar mazauto nebūtu liela starpība pie nobraukuma nepilns tūkstotis mēnesī.

Ja kādam ir kas labs padomā, kādam radam, paziņam, kas apsver iespēju pārdot savējo RX, tad droši var šeit padot ziņu

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Es ieteiktu labāk ņemt benzīnu un pašam likt gāzi... nekad nevari zināt, kas un uz kādiem puņķiem to ir licis. Vajadzēs kādu štruntu ze haubes vai apakšā nomainīt, bet tas var izaugt līdz lielām izmaksām, jo, lai to izdarītu, puse motortelpas jāizārda. Pie tam, neviens neliek gāzi mašīnai, lai pēc mēneša pārdotu. Parasti gāzes iekārta jau ir kādu laiku kalpojusi un, ļoti iespējams, ir par īsto iemeslu, kāpēc īpašnieks no tā auto grib tikt vaļā.

Ar RX modeli ir tā (viens kolēģis pirka jaunu pirms 11 gadiem) - auto ir uzticams, bet, ja kaut kas ir jāremontē, tad tas ir dāāāārgi.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 0 Atbildēt

piekrītu GB12 viedoklim. pats arī pērku negāzētus , tad apgāzēju un zinu kur un kā tas izdarīts.

tas RX ir baisi rijīgs .

laba alternatīva ir CRV- dizains tikpat pretīgs , bet vismaz mazāk rīs un lētāk uzturēt.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bet švakāk iet, mazāks komforta līmenis un lielāks troksnis.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 1 Atbildēt

kontradmiral

Man ar gribētos meklēt LV pirktu un koptu, jo ir bail no ievestajiem. Vienīgā lieta, kas ievestajiem ir pozitīva, ka RX stipri rūsē apakša, bet Eiropā viņi ar sāli tā neaizraujas.

===============

Kļūda, tīri nezināšanas pēc tā domā daudzi! :-)))))))))

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Lexum nav alternatīvas. Tas ir pats sievišķīgākais suvs. Nezinu statistiku, bet es esmu pārliecināts, ka ja tādu sataisītu - 80 % kā minimums lexus rx lietotāju ir sievietes.

Ja redzi šo parketa suvu, tad var pat saderēt, ka pie stūres būs sieviete!

P.s.

Es nesaku, ka čomi nebrauc.... bet krietni mazāk

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Tam tikai jāpiekrīt. Taču - reāli izdevies SUV gan

Es to vērtētu pēc TOYOTA labā tehniskā izpildījuma. Tātad LEXUS - jābūt vēl kvalitatīvākam! Katrā ziņā tas ir kluss un mega aprīkots auto.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Lexus tak arī ir toyota. Luksus versija.

Japoškas nolēma luksus modeļus saukt savādāk.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Precīzi tas pats, kas:

Nissan -> Infinity

Hyundai - Genesis u.c.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Es zinu 2 vīriešus, kas brauc ar RX. Nē, viņi nav geji.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Viens paziņa džeks negejs arī braukāja ar RX, bet jau ar hibrīdu, bija apmierināts, bet teica, ka lielā apkope gan ir virs 1K, bet nu tā kā ir zināms serviss, kas tieši uz šo specializējas un kam es uzticos, tad tur wess cenas dalīts ar 3 apmēram.

Servisa īpašnieka novērojums bija, ka tomēr LV brauktie ir bēdīgākā stāvoklī - tieši rūsa un hadene, bet katram jau ir kāds subjektīvs viedoklis, kas objektīvi nav pamatots un katrai mašīnai ir savs stāsts.

Pagaidām plānā meklēt Latvijā ar ticamu vēsturi nekā gaidīt brīnumus no ievestajiem.

Es par to domāju, ka varbūt pašam likt gāzi, jo ir daudz stāsti par līkroču kantoriem un negribas ielidot uz lielajiem remontiem, ja jasāk tās lietas remontēt.

Par hondām saka, ka tur parasti nākas pirkt orģinālas daļas, kas ir padārgi un kaut kā vispār man CRV neuzrunā (pašai braucējai likās OK, bet RX protams pirmajā vietā) , bet Lexusiem ir atrasta laba neorģinālā detaļu alternatīva.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Man latvijas autiņi liekas aizdomīgi. Pirmkārt mūsu bedres, ziemas ar sāļiem un salu. Viens latvijas gads ir divi eiropas.

Otrkārt, eiropieši diezgan saaudzīgi ir ar autiņiem, regulāri veic tehniskās apkopes, un mazāka varbūtība, ka uzliks pašas lētākās detaļas vai eļļu.

Premium klases autiņus arī LV normāli var apkalpot, bet ekonomklasi... vispār aizdomīgi pirkt.

Bet par to vēsturi - arī ārzemju mašīnām var uzzināt vēsturi, ja nav žēl desmit eiro.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

"Otrkārt, eiropieši diezgan saaudzīgi ir ar autiņiem, regulāri veic tehniskās apkopes,"

Vot tās nu gan ir muļķības. Kāreiz otrādi, jo vairums no viņiem zina, ka ar to auto tāpat ilgi nebrauks. Protams, ir, kas ir saudzīgi un taisa apkopes, bet tādas mašīnas maksās vairāk kā šeit. Un ne jau par pāris simtiem.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Es par to pašu domāju, jo šajā gadījumā ir divi viedokļi LV viss nojāts un sarūsējis un no Eiropas viss smuks, lai arī nobraukums liels, bet viss baigi labi.

Un otrs, ka LV viss ir zināms un drošs un kopts un ievestās ir slīkoņi, frankenšteini un reti gadās, kas labs. Bija kaut kāda lapa, kur bija apkopots, kura tauta cik rūpējas par mašīnām. No sērijas Itāļi brauc un neko nedara, vācieši +/- visu dara pēc priekšrakstiem.

Bet par to, ka tajā pašā mobilē reāli tās mašīnas ir par kādu 1-2K dārgākas nekā šeit atrodamās gan ir taisnība.

Secinājums - laimes spēle jebkurā gadījumā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par to jau stāsts. Neviens rumbulists ar labdarību nenodarbojas. Un arī neviens vācietis. Ja rumbulists pārdod mašīnu par zemāku cenu, nekā tādas maksā R-Eiropā, tad viennozīmīgi, ar to auto kaut kas tīrs nav. Protams, var paveikties, arī man ir paveicies - esmu 2 mašīnas Kauņā pircis, viss bija OK.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Mana visai vērā ņemamā pieredze ar lietotajiem auto Vācijā un arī Baltijā apliecina, ka daudz mazāk riska ir iegādāties LV pirktu jaunu ar caurspīdīgu ekspluatācijas vēsturi lietotu auto Kas bāni bezmaz vai nav redzējis, kam bremžu sistēma tikpat kā nav "pa īstam" strādājusi utt. Piekare ir tīrais sīkums, manuprāt!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Te braukts auto patiesībā ir tik saudzīgi ekspluatēts, cik vien tas vispār iespējams. Ok, papildus piekarei kāda maza nianse var būt arī virsbūves stāvoklis (sāļu dēļ),cits būs pat ļoti ok un minimāli nolietots!

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Man kaut kā neizdodas atrast leksus pie amsev mājaslapas .

Laikam grib stipri nodalīties . Kā redzat salons tiek pārbūvēts , vairs nebūs kopēja zāle .

Kā NX ?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Taisnība, arī nemanīju vairs pie lietotajiem. NX ir jauks auto, bet pagaidām nepaceļams. Diemžēl.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

NX maksā ap 60 tūkstošiem (vismaz man viens klients pirms gada pirka). Tie, kas var tādus atļauties, iauto nesēž

EsAicis Reģ.: 12.01.2016
0 0 Atbildēt

Saprotu, ka Nissan Juke nav īsti pareizi salīdzināt ar Lexus NX, bet ja man jautā pēc padoma, kas ir feinākā mašīna sievietēm, tad pirmais, kas prātā nāk Juke...manās acīs izteikti sievišķa mašīna.

Viņa nav liela, bet paaugstināta gan, un ja tā pārvietošanās pa Rīgu biežāk, tad, manuprāt, labāk gabarītos mazāka mašīna, kā lielāka, lai vieglāk varētu manevrēt. Tiesa nezinu cik viņa ir ērta sēdēšanai un braukšanai, jo Lexus tomēr ir Japāņu Mercedes, ar visām no tā izrietošajām sekām, pēc vella ērts, smuks, bet arī dārgs.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Nissaniem saloni ir tēsti ar cirvi.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Tad jau manuprāt labāk jauno HRV nekā Juke, bet tas jau gaumes jautājums. Nezinu neesmu braucis daudz ar SUViem, bet mazie testa braucieni ar veco RX likās, ka tā mašīna ļoti viegli stūrējās, labi sajūtas un galīgi nebija govīga.

Man šķiet, ja tiek plānots mazs nobraukums, ka labāk sameklēt kaut cik labu RX gados un baudīt braukšanu nekā ņemt jaunu kompakto SUV un dārgais līzings km izmaksas padarīs ievērojamas, ja būtu gadā nobraukums virs 40K, tad laikam vairāk domātu par jaunu/mazlietotu auto, bet plānotais ir tikai 10K.

EsAicis Reģ.: 12.01.2016
0 0 Atbildēt

īstenībā nevajag baidīties un aiziet pamēģināt izbraukt ar dažādām markām un modeļiem, a varūt ka kaut kas cits labāk iepatīkās

un par Juke, es ss.lv paskatījos par lietotām, ar diezgan labu komplektāciju, nobraukumu ap 60000 km, līdz 10k var pacelt, piedevām lielākā daļa no tām ir pirktas un lietotas Latvijā, un attiecīgi pie dīlera ar uzzināt servisa vēsturi...

Un šajā cenu kategorijā RX būs +/- 10 gadus vecs ar aptuveno nobraukumu 160000-180000, kas tomēr mūsdienu automašīnām ir daudz, pretēji tam pašam Juke kuru var dabūt 4-5 gadus vecu.

bet es necenšos nekādā mērā uzspiest vai reklamēt kādu produktu, pat vairāk, nekad Juke neesmu sēdējis iekšā

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

RX tā arī sanāk ap 10 gadiem un tādu nobraukumu. Motoram gan resurss šim esot milzīgs un kārbas arī nebirst nost. Tā kā vēl nosacījums, lai būtu smuki, tad paliek maz izvēles. Izbrauca meotene ar Outlanderu patika, izbraura ar RX Outlanders vairs jau ne pārāk un tiem hadene ir pavāja un benzīnieks rijīgs, bet nav dinamisks, lai arī no ārpuses ir tīri neko

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Juke ar parasto 117 zs 1.6 automātu (variatoru) pagalam neiet. Apdzenot stipri jāpiedomā. Ja meitenei patīk iespiest gāzi grīdā, var skatīties ar 190 zs turbo, bet tas ar automātu baigi rij degvielu - kādi 13 litri pilsētā būs. Protams, ar Lexus džūku salīdzināt nevar, bet tehniskā ziņā vispār Juke ir uzticams auto. Klienti, kas brauc, nesūdzas. Bet vispār topiks mazliet uzjautrina - cilvēks prasa alternatīvu leksusam, a viņam džūku piedāvā

EsAicis Reģ.: 12.01.2016
0 0 Atbildēt

Bet kopumā jebkuras automašīnas uzturēšanā ir jāiegulda zināmi līdzekļi, bet cik nopratu konkrētajā gadījumā ir zināms servisa meistars un tas ir ļoooti liels "+", jo man tāda nav un man nākas iztikt ar oficiālo servisu, kur protams, ja kas ir jālabo uzreiz jāmaina viss mezgls par lieliem cipariem, bet zimāmais meistars nomainīs konkrēto detaļu par daudzkārt zemākām izmaksām...un tieši tāpēc, ja ir šāds meistars, a kāpēc nepirkt lexus?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Man personīgi JUKE pat ļoti nepatīk, es tādu neizskatītu

Jaunais HR-V - ļoti patika!

EsAicis Reģ.: 12.01.2016
0 0 Atbildēt

es arī, jo kā jau minēju manās acīs vienīgais, kas tajā drīkst atrasties ir sievietes

un kad redzu, ka vīrieši ar viņām brauc...

līdzīgais stāsts ar smart un mini mazajiem, nevis jau paaugstinātajiem

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Šī varētu būt laba alternatīva. Pilnīgi jauns auto ar rūpnīcas garantiju un pilnu tjūninga paku gandrīz iekļaujās budžetā:

www.vaz.lv/lat/modeli/niva_4x4/

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Meitenei tieši derētu NIVA URBAN, vispār viņu mājas lapā vizualizācijas stilīgas un ko viņi paši saka: "STILS

TAS IR SPILGTUMA UN STINGRĪBAS JAUNS KOPSALIKUMS"

meitenēm jau patīk stingrība un ja vēl spilgta. Un šis pat nebija ielikts sākuma sarakstā kāda nolaidība no manas puses

nomiks Reģ.: 30.10.2002
8 0 Atbildēt

Nu nez, kas ir jāpīpē, lai salīdzinātu Lexus RX (dajebkāda vecuma) ar Nissan Juke (kaut vai pilnīgi jaunu). Divi pilnīgi dažādas klases auto, ar dažādu braukšanas komfortu, ar dažādām izmaksām.

kontradmiral

No kurienes tev tāds mīts, ka Hondām ir tikai un vienīgi oriģinālās rezerves daļas japērk? Kopš beidzās garantija, gandrīz vienmēr ir liktas analogās bremžu uzlikas un diski, analogie filtri, sveces utt. Tieši tādus pašus, kādus Nippon arī piedāvā kā analogos, tikai gandrīz 3 reizes lētāk. Pats nopērku Ape Motors ar lielu atlaidi un tad uz Nipponu aizvedu tikai nomainīt. Tieši tāpat ir arī Lexus un citu marku automašīnām.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Jā vairums detaļu Hondai var nopirkt pa tiešo no oriģinālo detaļu ražotāja, izņemot šarnīrus un lodbalstus, kā arī dažas specifiskas blīves, tiem analogi nav vai arī kvalitāte netur līdzi.

kontradmiral Reģ.: 07.12.2004
0 0 Atbildēt

Nu par Hondām tā servisa cilvēki minēja, bet man jau ar likās, ka tas varētu būt uz kaut kādām specifiskām daļām.

Topiku uzcēlu ar domu, ja nu neesam iedomājušies, kādu labu alternatīvu vai no sērijas nepērc RX, jo viņiem visiem pie 200K beidzas resurss tam un tam - labāk mazāku, bet jaunāku SUV, bet nu ne jau Juke.

Un mazums varbūt kādam no iauto vai paziņam ir vēlme pārdot savējo. Pagaidām izskatās, ka nav liela pamata sākt skatīties apkārt un būs jāsāk meklēt +/- labā stāvoklī esošu RX. Sludinājumi gan stāv ilgi, tas nozīmē, kā pārdot arī nebūs viegli, bet būs lielākas iespējas pakaulēties par cenu.

Ir mašīnas, kuras 10 gadīgas nevajag pirkt, ir liels risks ieberzties, piemēram Pajero līdz kuram tur gadam dīzeļiem plīst augstspiediena sūkņi - remonts pa dārgo, ir daudzi, kas sapērk nobrauktus Touregus un brīnās, ka katrs servisa apmeklējums 1k un uz augšu utt.

bobcat Reģ.: 12.10.2006
0 0 Atbildēt

Par detaļām japāņiem, man patikās Sia Inter Cars piedāvājums, labs piedāvājums ar Japānā ražotām alternatīvām lietām un ar atlaidēm labi cipari.

Piemērs, L200 sajūga komplekts pie Mitsu maksāja ap 500 EUR, no interkāra dabūjām Aisin ražojuma 200 EUR ar visu pvn.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Honda CRV 08' neoriģinālo sajūga komplektu APE Motors iegādājos par 203 EUR. Nippon oriģinālo par 700 EUR piedāvāja, bet neoriģinālo arī no APE Motors atvestu - par 450 EUR.

TDIOTS Reģ.: 07.01.2007
0 1 Atbildēt

RX tāds pats naglu spainis kā JUKE vien ir . Salīdzināt ar Merci....ka pirkstu ar fimpi. Vienīgi JUKE būs 2-3 reizes jaunāks .

Par GB12 viedokli ka Juke ar parasto 117 zs 1.6 automātu (variatoru) pagalam neiet. Apdzenot stipri jāpiedomā. - ja MĀK , tad ''iet'' . Vulgaris gāzēšana, tam perdelim , izraisa tikai skaļu rēcienu ir jāprot ''ķert'' momentu un tad ''uzbērt piparu'' + viņam ir ''sporta'' režīms

Gadijās pabraukaties ar jauno HRV - dīzeli/mehaniku , bija ļoti baudāms ,ar labu dinamiku un patīkamu gaitu pa Maskačkas bruģi . Ja man patreiz būtu japērk '' Jūkveidīgais'' noteikti izvēlētos HRV .

nuja, bet tēma bij par RX....

Tātad -nepērc to veco ,rijīgo un (manuprāt ) pārvērtēto RX .

(ne)nobraucot menesī 1kkm ,tas kakumaiss vienkārši sapūs ( pieredze tāda arToyota )gan dzelžos gan mehānismos .

Pilns tirgus ir ar JAUNIEM ,~20keur cenā , SUViem . Ieloki tos 8keur 1ajā iemaksā , operlīze 5gadi , 250eur/menesī ,ieskaitot apdrosināšanas , un pilns dvēseles miers -darbojas garantija

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Ja grib lekšā komplektāciju, tad par to naudu sanāk tikai juke un tamlīdzigie.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Lexus jau vispār cīnās ar MB, ja kas.

Par naglu kasti RX nekādi nenosaukt!

Un ar lētākiem mazajiem SUV vai krosoveriem RX tomēr nevajadzētu salīdzināt - pilnīgi cits komforta līmenis, vēl atšķirīgāks akustiskais komforts.

Vienīgais arguments pret varētu būt RX izlaiduma gads...

Ja uzskata, ka 2007.gada (piemēram) ir slikts. Ar tiem pašiem 150tkm tas varētu pat būt ļoti labs pirkums!

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Lexus cīnās ar acuru.

Ar mersi salīdzina, jo eiropā acura nav izplatīta. Bet mersis uzvar lexusu vienos vārtos.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Ko jūs lexus ( luksuss toyotu) salīdziniet ar kaut kādu ībli džūku. Visur internetā, galvenais konkurents ir tieši hondas luksuss versija - acura. Latvijā tās grūti dabūjamas. Latauto portālā kādas trīs ir. Tāpēc, ja cilvēks grib to leksusu, ja patīk, lai ņem. Nav ko pierunāt uz citu. Pēc tam tu izrādīsies vainīgais, ja nopirks kādu citu, ar kuru būs problēmas.

Nissan ilgu laiku bija pati vīrišķīgākā auto marka, to apliecina vairāki statistikas dati. Tāpēc tika radīts tas šausmonis juke, lai pievilinātu sievietes. Tagad internetā var atrast statistiku par patreizējiem parametriem. Sievišķīgāko auto topā ietilpst bmwx6, juke un kaškajs. Juke un kaškajs tie ir krosoveri, suvs ir x6.

Bet kā raktīju iepriekš, lexusa rx lielākā daļa lietotāju arī ir sievietes. Un ja viņai patīk, tad lai ņem.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nissan nācās to darīt, tobiš, meklēt jaunas tirgus nišas, jo tevis pieminētie vīrišķīgie modeļi - Patrol, Pathfinder, toreizējais X-Trail strauji zaudēja pieprasījumu. Un kaškaji iznāca pirms džūka. Bet vispār šo epopeju Nissan iesāka ar noti.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Vēl jau ir alternatīva - Infiniti FX. Nebūs tik uzticams kā lexus, arī detaļas grūtāk dabūt (ja ko specifisku vajag), bet ir pieejama dīzeļversija (2.paaudzes modelim) un, vismaz man subjektīvi, bet arī labākas izskatās, vismaz par lekša 2009.-2015.gada modeli noteikti.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti