Kompaktie sedani.

Janozaurs Reģ.: 19.12.2015

Sveicināti.

Gribēju uzzināt citu cilvēku viedokli par kompaktajiem sedaniem, tādiem kā audi a4, vw jetta, volvo s40, fabia, un citiem.

Kam tie domāti? Es nesaprotu šo auto klasi. Ja gribi pirkt kompaktu, tad pērc kompaktauto - hečbeku. Salonā vietas vairāk, ir bagāžnieks, var ledusskapi aizvest, smuki izskatās. Bet kompaktie sedani? Vietas nav ne aizmugurē, ne bagāžniekā. Kāpēc nevar piemest dažus tūkstošus un paņemt vismaz vidējo sedanu - a6, passat... Piemēram tas pats a6 bāzes komplektācijā būs labāks nekā a4 tādā pašā cenā.

Vw fanam nepatīk xc90, man alerģija pret kompaktiem sedaniem, sevišķi ciest nevaru a4. Universāla tipa virsbūvi vēl varētu saprast.... bet tik un tā.

Ko jūs domājat? Ja esat nopirkuši, kāpēc izvēle krita tieši uz šo auto?

 
1 2
Janozaurs Reģ.: 19.12.2015
0 0 Atbildēt

Padumjos laikos žigulim uz aizmugurējā plaukta gulēja māsa.

kt315b Reģ.: 04.12.2012
1 1 Atbildēt

Autor, man ir 40+ gadi, un es savā mūžā vēl ne reizi neesmu vedis ledusskapi. Cik ledusskapjus esi vedis Tu?

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Manos 30 esmu vedis 5 ledusskapjus, veļamašīnas, kumodi, galdu, dīvānus un ko tik vēl ne, ko nav iespējams ielikt nevienā sedanā.

Vismaz reizi nedēļā bagāžniekā sēž suns(ko diez viņš teiktu par sedanu?) un vismaz reizi mēnesī sedans būtu apgrūtinājis dzīvi liekot meklēt piekabi vai universālu.

Tā kā viss atkarīgs no dzīvesveida un nē es neesmu celtnieks.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Suns sedana grabažniekā droši vien prātotu par to, kāds viņa īpašnieks ir muļķis - tajos laikos kad apkārt braukāja pamatā sedani, suņus veda aizmugurē, nevis grabažniekā. Bet ja tev būtu sedans, pie tavām īpatnējajām vajadzībām tu ļoti ātri pielāgotos un piekabi tālu nekur nemeklētu, jo tev tā diez vai būtu tālāk kā man - man piekabe stāv 15 metrus no mašīnas. Vai arī tu sedanam uzliktu jumta reliņus - es domāju ka tevis nosauktās lietas tie turētu.

Savādāk var piekrist, reizēm noder, bet reāli tās situācijas, kur tiešām bez hečbeka nebūtu iztikts ir bijušas tās, kur negaidīti ir bijis jāved kādam citam kaut kas neplānoti. Nerunājot nemaz par situācijām kur vedamais objekts ir tāds, kur hečbeks ir labāks, bet vienalga sūdīgs - piemēram, piecmetrīgas kāpnes es varētu golfā iestūķēt, bet kad man vajadzēja aizvest tās kāpnes čomam uz liepāju, es tomēr devu priekšroku piekabei.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

It kā jau neviens nepērk universāli, jo reizi cik tur gados jāved ledusskapis, bet kad tā situācija pienāk - tad saproti, ka tas tomēr ir baigi krietni, ja tāda iespēja ir.

Tēvam ir analogs auto, kā man, bet ne universālis - attiecīgi it kā sīkumus var salikt pietiekami, bet tomēr šad tad nācies izpalīdzēt aizvest kādu lielgabarīta mantu. Sīkums, bet patīkami.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti