A kas tik baigi slikts notiek, ja es ar skrāpi saudzīgi izceļu viņas no ledus? Visu mūžu tā esmu darījis. Slotiņas parasti pērku no lētā gala, lietoju aptuveni gadu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vējstiklu slotiņas
Kur nopirkt labas un svaigas slotiņas? Kuras ies vismaz gadu.
26" (650mm) /16" (400mm)
Nopirku pa šiko cenuklubā bosch aerotwin, nogāja nedēļu un sāka mest švīku, pagāja vēl nedēļa un lielā šofera slota metama ārā jo 1/4 vairs uz stikla neņēma.
Mļin izmetu kasti un čeku āra tā būtu atpakaļ nesis! 14€ 'krutā' slota, kura izbeidzās nedēļas laikā nu neko, nospļāvos un apsolīju vairs ka bošš slotas mūža nepirkšu un nestīšos virsū!
Pa ceļam braucot maximā bija kkāda random 40% atlaide slotiņām paņemu trico flex pa 4€ uz atlaidi, pabraucu 2ned un atkal jau vidus slotiņas segmentā, kur ir āķis met pāri 'peļķītes' un negrib slaucīt. Gan pirmās bosch gan tagad esmu meiģinājis noslaucīt, pat nobraucis ar eļļainu lupatu, bet bez izmaiņām. Tātad kkādas vecas slotas.
Būtu pasažietu pusē vienalga, bet vot TIEŠI kur jāskatās un nereāli traucē.
Honda Accord 2007g
Vēl kur varētu pa labām naudām un forši izpulēt priekšējo stiklu un pie viena priekšējos lukturus? Ir pasažieru pusē labajā zonā iešvīkāta ~1cm platumā un pus stikla garumā švīka no slotas, nezinu drošvien kkas bij iesprūdis slotā un iepriekšējie saimnieki po.igā mauca un vēl ja ieskatās pret sauli ir tādas mazākas švīkas no slotām dzīves laikā iešvīkājušās. Pa to lielo švīku domāju varētu piesieties skatē, ne? skate gada beigās.
Cik noprotu vējstikla maiņa ir dārgs prieks?