- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kasinsh79 rakstīja: Un tomēr, nesaprotu tos lielo džipu fanus, es visur esmu izbraucis arī ar "parastu" vieglo
Galīgi nav manu vēlmju sarakstā.
Pld par uzskatāmu viedokli gan ![]()
Elementāri, kasiņ - "parasts vieglais" ir uzbūvēts ap puņķainu nesošo virsbūvi. Tikmēr īstam džipam ir rāmis. Starpība? Paplēs parastu vieglo tā bik niknāk pa bezceļiem vai kādu trasi, un tad tu redzēsi starpību. Man šķūnī stāvošais A90q pirms kādiem 10-15 gadiem tā arī ir ticis lietot - rezultātā dažas plaisiņas lanžeros, daži vaļā atnākuši punkti pie labās priekšējās glāzes, dažas plaisiņas pasažierim pie kājām, pāris plaisas grabažniekā pret pakaļas pusrāmja stiprinājumiem - es te nosaucu tikai tos bojājumus, kas ir radušies bez kontakta starp virsbūvi un kaut ko citu, jo bija arī daži bojājumi, radušies kaut kur uzsitoties - piemēram, visas četras bedres, kurās liekas kājas, bija ar kūvaldu jāsit uz leju un vēl šis tas. Tikmēr džipam slodzes, kas vieglajam rezultējas šādi, ir paredzēts izturēt bez bojājumiem. Diemžēl mūsdienās, pseidodžipu modes dēļ īsto džipu paliek mazāk; jaunie modeļi mēdz atteikties no rāmjiem... Es ceru ka vismaz pikapiem tas nenotiek. Ak jā, vienīgais vieglais, kuru es uzdrošinātos nopietnāk paplēst bezceļos būtu - tu uzminēji - otrais golfs - bet nu ne kurš katrs, bet Country :D - jo tā ir vienīgā man zināmā vieglā mašīna, kas rūpnīcu ir pametusi ar virsbūvi uzliktu uz rāmja. Tas tā ļoti ironiski kontrastē ar šodienas pseidodžipiem - ļoti augsts golfs, hečbeks ar pseidopilnpiedziņu, uzlikts uz rāmja, pret lielu, augstu kasti, uz parastas golfa klases mašīnas virsbūves, bez jebkāda rāmja...
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
18
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Visiem, kas ir saņēmusi Jūrmalas domes sodus no LMT luksofora kameras Majoros šis būtu jāzina (+ DOKUMENTS)
1