Degvielas cenas Latvijā un pasaulē

Kādi novērojumi, tendences vēl pazemināsies? Degvielas cenas Latvijā šodien, dīzeļdegvielas cena, 95. benzīna cena, lētākā degviela Rīgā. Naftas cenas prognozes, degvielas akcīze. Kāpēc degviela Latvijā ir dārgāka nekā Igaunijā un Lietuvā? Kur šodien ir lētākā degviela Rīgā un reģionos? Kuru DUS tu izmanto un kāpēc tu lej degvielu Neste, Circle K, Viada, Virši, Kool, Viada, Straujupīte, Astarte u.c. Atsauksmes par degvielas kvalitāti.

< 1 ... 15 16 17 18 19 20
darklight rakstīja:

Nu ja par braukšanu uz darbu… Braucot uz darbu un atpakaļ ar auto es ietaupu vismaz stundu no savas dzīves, jo tā nu sanāk, ka ar auto nepilnā pusstundā veicamais maršruts ar sabiedrisko transportu prasa vismaz stundu vai vairāk. Velo sanāk pa vidu, bet nu nespēju es lietū vai aukstumā uz viņa uzkāpt. Tad nu tā - kamēr es pa stundu darbā nopelnīšu vairāk nekā izmaksā degviela ceļam, man būs izdevīgi braukt ar auto.

darklight rēķina pareizi, tikai degviela nav vienīgā izmaksa. Klāt vēl nāk apkope, riepas, apdrošināšana un nolietojums, un, ja to visu sadala uz kilometru, sanāk krietni vairāk nekā tikai par degvielu. Bet, ja sabiedriskais tur neiet vai brauc divreiz ilgāk, auto tāpat paliek izdevīgāks. Lai cilvēki masveidā pārsēstos, litram būtu jākāpj ļoti augstu.

< 1 ... 15 16 17 18 19 20

Lasītākie raksti

Jaunie raksti