Nu varbūt pa priekšu auto marku modeli? Kā lai iAuto eksperti lai zin ko tev vajag
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Nu varbūt pa priekšu auto marku modeli? Kā lai iAuto eksperti lai zin ko tev vajag
tiri tehniski drošinataju blokam/blokiem vienmēr ir apraksts iekšpuse, vai kur uzlimets utml. Otrs auto lietotaja rokasgrāmatā (tagad var ari dileru mājas lapās nereti atrast elektroniskās) ari tam būtu jābut iekšā. Bet citadi bez ta ko Conqueror teica mēs varam pazīlēt kafijas biezumos, un teiksim.iemest tava virziena info teiksim par Scania, kas nez vai būs diž noderigs
Kaut gan šis aizdomigi līdzīgs ar Panamera 4 topiku, ar domu ka feiks !!!
Nu te darbs adminam, tos google-translate-mēslus atfiltrēt un miskastē iemest.
Massa lukturiem pienāk pa vadu, vai vads iet uz korpusu. Ja lukturim nav massa, tad tur aizmugurē viss mirgo ieslēdzot virzienrādītāju vai STOP.
Es pārbaudu lampas, vadus un drošinātāju. Bet man viss šķiet normāli, vai kāds no jums varētu man pateikt, kurš drošinātājs pieder aizmugurējiem lukturiem? Varbūt es pārbaudu nepareizo, vai arī kādā vietā trūkst savienojuma. wordcounter.onl/ vidmate.onl/ mobdro.onl/
WALA rakstīja: Kaut gan šis aizdomigi līdzīgs ar Panamera 4 topiku, ar domu ka feiks !!!
Aha, domāju gan. Niks arī uz to pusi.
Kas te forumā notiek? Pēdējā laikā ļoti daudz fake profili google translate tekstus liek.
Atrodi lukturiem massu!
Gandrīz visi autovadītāji zina, ka automašīnas tālās gaismas apžilbina pretimbraucošos, taču krietni mazāka daļa apzinās, ka spilgtākā gaisma transportlīdzekļa aizmugurē ir miglas lukturis, kuru nu gan nav ieteicams lietot, kad vien iegribas.
Vernons rakstīja: Massa lukturiem pienāk pa vadu, vai vads iet uz korpusu. Ja lukturim nav massa, tad tur aizmugurē viss mirgo ieslēdzot virzienrādītāju vai STOP.
Felipe?
Pat lohu speciālists ir uzrāvies uz reklāmas spameri.
Otrs auto lietotaja rokasgrāmatā (tagad var ari dileru mājas lapās nereti atrast elektroniskās) ari tam būtu jābut iekšā. Bet citadi bez ta ko Conqueror teica mēs varam pazīlēt kafijas biezumos, un teiksim.
mittiemant8 rakstīja: Otrs auto lietotaja rokasgrāmatā (tagad var ari dileru mājas lapās nereti atrast elektroniskās) ari tam būtu jābut iekšā. Bet citadi bez ta ko Conqueror teica mēs varam pazīlēt kafijas biezumos, un teiksim.
Bet man viss šķiet normāli, vai kāds no jums varētu man pateikt, kurš drošinātājs pieder aizmugurējiem lukturiem www.autoclicker.onl
Jautājums par aizmugurējiem lukturiem
Man ir problēmas ar aizmugurējiem lukturiem, dažām dienām gaismas darbojas labi, dažām dienām ne.
Es pārbaudu lampas, vadus un drošinātāju. Bet man viss šķiet normāli, vai kāds no jums varētu man pateikt, kurš drošinātājs pieder aizmugurējiem lukturiem? Varbūt es pārbaudu nepareizo, vai arī kādā vietā trūkst savienojuma.
Pateicos jau iepriekš.