1) Vikipēdijā arī tu vari pierakstīt. Ticīgo ir daudz vairāk kā neticīgo. Palasi ne Vikipēdiju, bet kaut kādus citus materiālus. Un izlasi, beidzot, Bībeli.
2) izlasi, beidzot, Bībeli, vai baidies, ka pēc izlasīšanas, izmetīsi visus savus krustus mēslainē?
Noass izpeldot ararata kalnā, pirmais ko izdarīja - iekopa vīna dārzu. Tad sataisīja vīnu, piedzērās, un pliks gulēja uz zemes. Un tad viņu ieraudzīja viņa dēls. Tad Noass pamodās un citi dēli viņam šo gadījumu izstāstīja ( ka viņa dēls redzēja viņu pliku). Un Noass viņu nolādēja, un pataisīja viņu par VERGU. Sev un saviem brāļiem. Atcerēsimies, ka Noass bija VIENĪGAIS negrēcīgais cilvēks, kuram Dievs atļāva izdzīvot, jo pārējos noslīcināja.
Un tādā nianse, ka tas dēls- vergs nāca no vietas, kur dzīvo melni cilvēki... Jo pārējie brāļi bija balti. Tur nebija minētā rase, bet bija minētā viņa tautība vai vietā, kurā viņš piedzimis. Tagad, no galvas neatceros. Nu, bet tas tā. Par šo pēdējo atziņu vēl diskutē un strīdās. It kā nē melnais, bet pusmelnais bija. Un arī paši brāļi it kā nē pavisam balti bija... Tas ir rasistu strīdus ābols.
3. Par sugu veidošanos palasi kaut vai skolas grāmatas.
Sugu veidošanās galvenais dzinējspēks ir DABISKĀ ATLASE. Jebkuram organismam notiek mutācijas. Kaut kādas ģenētiskas atšķirības. Ja tās izrādās priekš konkrētā organisma pozitīvas, tad organismam ir priekšrocības. Tad pēc ilgiem gadiem ( organismiem, kuriem dzīves ilgums mazs, tas notiek straujāk), izveidojas vai nu jauna suga, vai nu evolucionē tā iepriekšējā, kad ar laiku izmirst tie, kuriem ģēni bija "sliktāki".
Tas ir ļoti ilgstošs process. Jāpaiet simtiem un tūkstošiem gadu, lai rastos jauna suga, jo pat ja organismi ir dažādi, bet savā starpā var vairoties, tad tā tik un tā skaitīsies viena suga.
Mikroorganismiem ir mazāk ģēnu, tie vairojas ātrāk, tāpēc katra maza mutācija var radīt lielākas izmaiņas.
4. Nu ja tev nerada negācijas, kad Dievs iznīcina veselas tautas, slīcināt, spīdzina, dedzina, tad lai tā ir.
Es neuzskatu par pozitīvu lietu, ka Dievs padara aklu cilvēku uz 3 dienām, lai tas viņam kalpotu ( Zauls un tad Pāvels, jo viņš nomainīja vārdu pēc tam).
Ja es rakstītu Bībeli, es sarakstītu ka cilvēki dzīvoja sūdīgi, bet tad satiekot dievu- labi.
Bet Bībelē otrādi. Dievs to tikai darīja kā spīdzināja, mocīja un nogalināja lai viņam kalpotu.