- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
fckns rakstīja: Jāņem ir Lolvo - tam vismaz nav žēl, ja piemīž grīdu vai saplēš salonu.
Tu msh brālis? Arī normāli nemāki runāt?
WALA rakstīja: NU laukos tik rupji kaķus dzenāt ar man negribētos, tomēr peles un žurku populāciju diezgan labi regulē. Arī man Mārupē tie kaimiņu kaķi uztur zināmu kārtību ( ir redzētas gan peles, gan pat ūdensžurkas zobos), tādēļ par klātbūtni pārlieku nesūdzamies, bet nu terases mēbelēs gan īpaši redzēt negribam, tad nu tādiem kaķiem kas "aizmirstas" - piedāvājumā "bemaksas duša"... ne terases mēbelēm kāda skāde, ne arī kaķim ...
Nu tā. Ta tava kārtība būs krimināli sodāma. Vot. nra.lv/latvija/370283-veterinararsti-janosaka-kriminalatbildiba-ipasniekiem-kuru-dzivnieks-sakroplo-vai-nogalina-citu-dzivnieku.htm
Conqueror rakstīja: apmēram tā, protams, ka tas neesmu es un tas nav mans kaķis, vienkārši kā piemērs
![]()

Mana "apkaklīte" )
Chalenger rakstīja: nu, kaķim ir tāda lieta kā nagi, labāk par jebkuru spilvenu, noturēsies, kur vajag ![]()
Jā, tikai svarīgi ir, lai tas brīdis nepienāk tad, kad kaķis atrodas jebkāda veida saskarē ar cilvēku. Manējais reiz uzgūlās man uz vēdera, kad snauduļoju pie teļļuka. No kaut kā iztrūkos, košaks tā sabijās, ka sāka spolēt man pa vēderu... Sekas vēl mēnešiem pēc tam bija redzamas.