Priekš furnitūras mans iecienītais veikals ir eamf, priekš instrumentiem forkus. Diži pa katalogiem nerakājos, domāju, uzzvani šitiem, un apjautājies, ja piemērs no saites neder:
Brady to nav grūti pašam izgatavot teiksim no koka un izmantojot kopā ar koka līmspīlēm būs vairāk kā labs jox, bet visam citam es ar ar AM furnitūra esmu sadarbojies ...
Ja nav rūpnieciskām vajadzībām 50+ eņģes, tad venkārši no rokas. Atmēri, atzīmē, punktsitis, tievs urbītis un tad ar frēzi. Eņģes jau regulējas vismaz 2 mm uz katru pusi.
Eņģēm pofig. Ir urbtas ar parasto urbi. Ar frēzi, protams, patīkamāk, bet to pagaidām no kāda jāaizņemas - viens no retajiem instrumentiem, kura man nav
Kā jau teicu, lielākā vēlme un sarežģītība precizitātei ir ekscentra savienojumiem.
Tā gluži nav - tas 1mm jau ekscentram ir diezgan izšķirošs - vai tas spēs normāli pievikt. Nav jau tas ekscentra kāpums tik liels. Ar roku urbjot sanāca ciešami, bet varēja just, ka daži ekscentri pagriežas par maz, bet citi nepievelk līdz galam. Tā mēgela gan līdz šai dienai nav izjukusi, bet jaunajam projektam nemaz nebūtu iebildumi izdarīt to precīzāk.
Kad mainīju mēbelei fasādi, Depo nopirku attiecīgo laikam jau par urbi saucamo instrumenu un saurbu eņģu vietas. Šablonu toreiz neatradu, lai gan tas varētu atvieglot darbu.
Instrumenti
Vai kāds zina, vai un kur Latvijā ir iespējams iegādāties šitādus?
www.aliexpress.com/item/1005002775651073.html?spm=a2g0o.store_pc_allProduct.8148356.11.629910c1giKVE1
www.aliexpress.com/item/1005003299590507.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.18fb4c4dRs19pN
Ali šobrīd ar piegādēm vissirslikti.