Lēna vai strauja, bet dinamika uz kodu, kas ietver vairāk informācijas par cilvēku - čipa implants

Maris Reģ.: 06.06.2001

Tas ir labi vai slikti? Varbūt tehnoloģiskais progress!

Šī intervija tagad šķiet daudz saprotamāka - pilnā versija

te īsā versija

 
1 2
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

to čaļi dzer

izmantoja jau indiJāņi vienā lielā klopē, bet Tev to nesaprast jo zinātniski šādu rakstu sauc citādāk

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 2 Atbildēt

nu nu, neskopojies, padalies, ko tas "čalis dzer" nesaprata

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
1 0 Atbildēt

Čips zem ādas nav nākotne, bet gan vakardiena. Ķīnā jau tagad darbojoties samērā plaši sejas atpazīšana. Arī bez čipiem ir iespējams izveidot pilnīgu kontroli pār valsts iedzīvotājiem, pietiek reizi dzīve pieteikties pasei vai ID kartei.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pirmkārt - neslēp patiesību, tas darbojas ne tikai Ķīnā. Un otrkārt - nemēģini noslēpt čipa nepieciešamību - seju var noslēpt pasīvai identifikācijai visai viegli - sākot jau ar primitīvu masku, kas kļūdas pēc jau ir kļuvusi obligāta.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 9 Atbildēt

Nopūti jau svecīti caur kļūdaino masku? Kaut kā izlokies tārps.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Maskavas metro jau pērnā gada nogalē testēja face pay sistēmu. Atpazīst seju, identificē un automātiski no konta noskaita naudiņu

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Nosauc sistēmas parametrus, un es tev pateikšu vai tā spēs atšķirt dvīņus ... meiteni un puiku ...

Nezkāpēc Londonā visaptverošas videonovērošanas ar mākslīgā intelekta piešprici testu laikā mēģināja ķert noziedzniekus, lai ari noķēra kādus 2 no vajadzigajiem tikmēr sašņorēja 8 citus galīgi nesaistītus un nevainīgus cilvēkus ... un vēl kādu 100 pamanījās izčakarēt, tik apkērās ka sistēma identificējusi nepareizos.

Mazās testu kopās kļūdu ir maz, bet kad meklē mazu kopu lielā barā, kļūdu ir stipri par daudz ...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nemācēšu neko tuvāk pastāstīt. Varu vienīgi draugiem no tā gala uzjautāt - kāda šobrīd tur situācija, kā un vai tā fīča strādā

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nedomāju, ka tur ko pūlī meklē - gan jau seja pavisam tuvu pie kāda AI identifikatora un tad tikai notiek tālākais process

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tas protams būtu ticamākais scenārijs, kurš gan diemžēl nekādi nepaātrina iekļūšanu jebkāda veida objektā ...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Vai tad (brīvprātīgi) atteikties/no nav iespējams? Teiksim, katru otro diennakti nokārtot PMLP izziņu.Klātienē.

Vai pase un/vai IDcard "paredz" arī attālinātu saziņu ar pašu kabatas (vai somas) īpašnieku, kurā tobrīd ir ievietots šis dokuments? Kaut kādas komandas vai vismaz rekomendācijas (ieteikumus) būtu iespējams viņam "nosūtīt"? Kaut kādas tā saucamās "dialoga" iespējas te pastāv?

Atsevišķās Ķīnas pilsētās kopš 021tā gada darbojas tā saucamā "bonusu" sistēma.Paslīdējušajiem pusaudžiem paredzētajā Naukšēnu korekcijas iestādē arī tāda esot.Vai nevajadzētu izvērst/plašāk? Vismaz šajā jomā mēs varētu izvirzīties pašā priekšas gala priekšējajā priekšgalā.Jā.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 2 Atbildēt

Pagaidām, un drosi vien tuvākā laikā - 10+ gadi, čipam nebūs iespēju sazināties, saņemt, nosūtīt informāciju. Tam visam vajaga enerģijas avotu, kaut vai akumulatoru (varbūt saules bateriju uz pieres uzlīmet) Sejas atpazīšana, vismaz lielā pilsētā, var pildīt daudz vairak uzraudzības funkciju.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tā nav tiesa, jau ļoti sen (ar kārtu pusgadsimts) ir tehnoloģija bibliotēkām, kad grāmatā ielīmēts RFID čips kustoties caur vārtu radīto magnētisko lauku uzlādējas un izspļauj savu ID uz vārtu antenu/lasītāju. Tehniski mums apkārt ir daudz visādu starojumu un lauku, nekas netraucē izvēlēties populārāko, pareizi uzkonstruēt antenu un raidītāju, un būs tev pastāvīgs "ziņotājs". Man liekas krieviem tak bija pat radio kurš bez baterijām iztika noteiktā frekvencē.

1984 Reģ.: 30.11.2021
2 0 Atbildēt

Katrā jaunā kravas auto riepā šodien ir RFID čips

650 Reģ.: 25.01.2017
0 1 Atbildēt

Nu tā tak ir sazvērestība augstākakajā pakakakāpē! Nav no kā mašīnas ražot,bet izrādās visi čipi aiziet riepās un ampullās.Un vēl skaitītāju attālinātai nolassīšanai un un guglam un windowsam un wacapam, un. Jā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Radio bez baterijām ? Tak tā saucamais viena kristāla ( viena punkta diode ) radio uz austiņām ir vecs kā pasaule ( 1894.g. ). Tikai tam vajadzēja vismaz 5 m antenu. Tad vēl bija visādi labāki varianti ar apm. 30x30cm rāmja antenām. Tādas diez vai kāds gribēs implantēt. Bet jebkuram raidītājam vajag jaudu, ar to jaudu, ko var iegūt no RFID spoles, pietiek ļoti mazam raidīšanas attālumam. Jo sevišķi implantētam raidītājam. Tos pašus dzīvnieku čipus varot nolasīt no max. 10 cm attāluma.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tā arī nav tiesa, tās pašas biblenes kontekstā skatījos, ka HK bibliotēka bija pētījusi visus pieejamos RFID tegus dažādās (bibliotekām nesertificētās) frekvencēs, un bija atradusi tādus kas vairs nemaz tik ierobežoti nav uz raidīšanas tālumu.

Par antenas izmēru tev tehniski ir taisnība, taču mūsdienās tos 5 metrus var uztīt specifiskā spolē, un izmantot cilvēka ķermeņa īpašības, lai antenas sniedzamību būtiski uzlabotu, kā arī niknākai lādiņa ķeršanai, tā ka faktiski vienīgi par izmaksām ir jautājums un to cik tas ir kaut kur pielietojams ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nez kā es jau gadus desmit lietoju ikdienā čipu bez jebkāda enerģijas avota... Saimnieki lika patroļļot?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
3 6 Atbildēt

Ko nu tirs, es telefonu lādēju bez jebkāda enerģijas avota.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 2 Atbildēt

Man nekass vairāk par ņirgāšanos te prātā nenāk.Nu kaut vai to tepat nesen apskatīto ziņu par šipu implantēšanu "karavīriem".Lai viņi, tāteikt, labāk spētu kaut/kam "pielāgoties".Vai (nesavtīgās aizkustinošās rūpēs/par) ierindas Loham tuvākākajā nākotnē būtu iespējams piekontaktēt savu ķermeni attālinātajam ārstam.Vai iepriecinošā ziņa krievu lohiem, ka, ieraugot Pārkāpumu, viņiem jau no 22g vassaras būšot iespēja pasūdzēties krustojumā uzstādītajam elektroniskajam prokuroram.Pat uz suuda litija baterijas jau pirms 15g bija rakstīts, ka tai ir 10 gadi "self life".Ja reiz ir nezcik tādu, kuri nevēlas savu miesu pakļaut "sertificātai" potei,diez cik dedzīgi viņi vēlēsies implantēties. Skaidrs, ka brīvprātīgo rinda veidosies ātri un itin gara.Kā tu vari bērnu sūtīt skolā no neuzraudzītas ģimenes mājvietas.Kādas tev tiesības izmantot bezmaksas sabpakakalpojumus, ja tu pakļauj riskam veselu pilsētu.Kā tavs dzīvoklis var atļauties būt energoneefektīvs un/vai nesertificēts.Itālijā apzinīgs pislonis tagd (pagaidām) var saņemt kompensāciju par ūdenstaupošu jaunās paaudzes krānu uzstadīšanu,kā arī par lodžiju un/vai jumtu apzaļumošanu.Uz ko diez tas velk? Ciki puscilvēki LVijā (joprojām) cepur/kuldami dzīvo ekspluatācijā nenodotās dārzamājās un joprojām kākā nesertificētās kanaalizācijas sistēmās? Jā.

Lohu zināšanai tiek nupat publicēta priekavēsts arī par to, ka kaut kādā priekšzīmīgā valstī kaut kāds tur kārtējais iedvesmass pārņemtais veselīgais Ministrs ir nācis klajā ar pieņēmumu, ka nevaksinētajiem neliešiem būtu klaji nepieklājīgi ilgtermiņā cerēt uz medpakalpojumu saņemšanu uz vispārējajiem līdzšinējajiem "noteikumiem".Bet, tiklīdz kāds paver privāto muti- tas ir tipisks sazvērs.Šon (neko ļaunu nenojauzdams), zemiskas ziņkāres vadīts, atveru kassjaunsu- aber tur (iespējams,cēlu mērķu vārdā) ir rakstīts : jauns.lv/raksts/arzemes/481676-celu-merku-varda-arvien-vairak-jaunu-viriesu-izvelas-veikt-vazektomiju

msh Reģ.: 16.04.2007
1 0 Atbildēt

Par to saites saturu - tas ka elites bīda šitādu sūdu nav nekas jauns - pirms pāris trīs gadiem BBC publiski nointervēja kaut kādu jaunu meiču klubiņu kuras apņēmušās nespiest ārā bērnus kamēr valda klimata krīze, lasīt - popularizēja psihisku novirzi.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 2 Atbildēt

Nu ko ta mums shitos buržujus lassīt.Anglijā tak sen skaidrs, visi passaules Lohi sen jau tur.Lūk, labāk uz dullo paņemam- 2018g janv, akurāt pirms 4g..Jā. neonnettle.com/feed/198-top-20-crazy-conspiracy-theories-that-were-proven-to-be-fact

Oii,nee.Hmm.Jā. 2022.g 5.janvāris.. Skotijas Laikraksts Jautā Lassītājiem (lohiem,drošvien), Vai Būtu Jāievieš “COVID Internēto Nometnes”,"Austrālieši tiek ieslodzīti Covid internēto nometnēs uz 14 dienām, ja viņiem ir pozitīvs tests vai ir aizdomas, ka tie ir pozitīvi.Vai mums vajadzētu sekot viņu piemēram"? ..Tak najxujam viņiem jautāt, bliežam augšā! Pīānists spēlā pavadījumu, kurjērs ar 1.8mljr portfeli jau trauc rakstītās kamanās, rokā anaanāss ;P humansarefree.com/2022/01/covid-internment-camps-scotland.html

2021.g 12.oktobris : humansarefree.com/2021/10/australia-building-quarantine-camps-for-ongoing-operations.html -Austrālijas varasiestādes būvē karantīnas nometnes, kas tiks pabeigtas 2022.gadā, lai... izmitinātu tos, “kuriem nav.... Nometnes ir sadalītas dažādās zonās,...vienvietīgie, divvietīgie un ģimenes numuri,vienlaikus 24/7 policija un apsardze. Jā.Oi,nēnē.Nee..

Ā.Nee.Oi.., šitas slapnis gan (pagaidām) nav piepildījies, meļi,cykas pletj : 2021.g 25.jūnijs humansarefree.com/2022/01/military-documents-ecohealth-alliance-covid.html

Oi,ebio, jā, nu gan laikakam ir dsā. ..January 4, 2022 downthechupacabrahole.com/2022/01/04/reptilian-beings-emerged-during-cias-interdimensional-experiments/

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Pašķirstīju to lapu un uzdūros šitam... humansarefree.com/2022/01/microchipping-humans-happening.html

Raksta beigas ir labas

No doubt that within a few years the media will call anyone who opposes such a move as “dangerous, anti-chip conspiracy theorists.”

Extremist luddite anti-chippers will presumably then be denied the right to a social life, visit supermarkets or enter the workplace.

And it will all be “for the greater good.”

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Msh, Nu zin šitās idejas ir aptuveni tieši tikpat vecas cik paši čipi, un šī sviesta "aktualitāte" tiek "pacelta" ar apbrīnojamu regularitāti, tik tie paši RFID kaut kā nespēj pilnā apmērā iedzīvoties pat piegādes ķēdēs, jo viena no lielām nelaimēm ir jebkura radio frekvence jau ir pietiekami "aizdirsta" lai tajā varētu "iespiest" lielu skaitu mazu raidošu sūdiņu ... tāpēc joprojām visas pasta pakalpojumu pakas tiek apstrādātas ar QR vai svītrkodu ...

Tam bibliotēkām izstrādātajam RFID, precīzi varēja nolasīt 2-3 grāmatu ID, kā nonāk līdz 10, tā 2-3 vispār nekādi sevi nespēs identificēt, un pārējās būs gūti identificēt. UN vēl vien problēma grāmatu kontekstā - grāmatu pietiekami ātri metot cauri vārtiem - arī neķers(iespējams nepaspēj noraidīt ļoti ierobežota darbības attāluma dēļ), un jebkāda metāla esamība somiņā blakus tādai grāmatai/tegam arī būtiski samazina iespēju ka signāls tiks raidīts, vai saņemts ...

Kredītenes bezkontakts tak ar gļuko ka maz neliekas

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

Tāpēc cilvēkus māca stāvēt rindās un identificēties pa vienam, uzrādot QR, ja čips gadījumā nenolaidās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Kas tevi spiež vilkties tur kur kaut kas jāuzrāda ? Man darba specifika, kad dzelži jàliek/jāmaina, bet tev ta kas ?

Pie kam tiem kam jārāda ar valsti nekāda sakara ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kanibaals rakstīja: Ko nu tirs, es telefonu lādēju bez jebkāda enerģijas avota.

Nez, kāds enerģijas avots ir iekšā, piemēram, slavenajos RS e-talonos? Pamuļķis esi.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Un kāds ir indukcijas lādētājā? Tavā čipā arī ir enerģijas avots, gan īslaicīgs.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Bet ko tad tu vispār gribi pateikt? Ja šādu risinājumu pats uzskati par enerģijas avotu, tad iepriekš prasti meloji, apgalvojot, ka tāds nav iespējams. Šādi čipi ir masveidā implantēti suņiem (obligāti) un arī cilvēkiem (pagaidām brīvprātīgi).

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Tu apgalvo, ka nav enerģijas avota, bet čipā tāds ir - kondensators. Tāpēc arī saku, ka telefonu tad arī lādēju bez enerģijas avota.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

PN. Divi troļļi mēģina novērst uzmanību no čipošanas. Viens apgalvo, ka nav iespējams implantēt čipu, jo to nav ar ko barot. Otrs apgalvo, ka pasīvā indukcija ir uzskatām par enerģijas avotu un novērš diskusiju uz semantiku.

Un kās ir rezultāts? Kā teiktu Raimonds, "Parastais 'Džo" vairs nepamana par ko ir diskusija - t.i. par to, ka implantēti identifikācijas čipi ir reāli, jau tiek izmantoti un svarīgais ir to pielietošanas politiskie mērķi, nevis tehnoloģiju nianšu apspriešana.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Reāli gan, bet kā cilvēku izsekošanas rīks absolūti bezjēdzīgi ! Vairāk kā tēma par kuru pamuldēt, nevis kaut kāds reāls rīks tādas, vai citas varas rokās. Ja teiksim uz LV robežas uztaisa augstu sienu, un katru kurš lien pāri nošauj - jā puslīdz reālistisks atsekošanas sūc, bet valstu savienībā bez reālām robežām - pilnīgs nekam nelietojams sūds no kura pat 1940-to gadu nacistiem būtu stipri maz jēgas !

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Tā nav tiesa, jau ļoti sen (ar kārtu pusgadsimts) ir tehnoloģija bibliotēkām, kad grāmatā ielīmēts RFID čips kustoties caur vārtu radīto magnētisko lauku uzlādējas un izspļauj savu ID uz vārtu antenu/lasītāju. Tehniski mums apkārt ir daudz visādu starojumu un lauku, nekas netraucē izvēlēties populārāko, pareizi uzkonstruēt antenu un raidītāju, un būs tev pastāvīgs "ziņotājs". Man liekas krieviem tak bija pat radio kurš bez baterijām iztika noteiktā frekvencē.

Nē, tā ir tiesa! Nevienā čipā, kuru būtu iespējams implantēt cilvēka miesā, nevar pagaidām ievietot enerģijas avotu, kurš būtu spējīgs darbināt raidītāju. Var, ejot caur nolasīšanas iekārtu, tur uzkavējoties, vai pieliekot roku ar čipu pie nolasītāja atzīmēties, un tas tiešām nav nekas jauns. Manam sunim ir tāds, neko viņš neraida un neko neuzkrāj, tur ir fiksēta minimāla informācija, nekas vairāk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Vai tad vajag kaut ko vairāk? Kapēc sunim ir čips? Tapēc, lai tad, ja suns iedomātos iet kaut kur pēc sava prāta, to varētu nogādāt atpakaļ pie saimnieka.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tu slikti saproti cilvēka motoriku un vadības mehānismus, cilvēks ir enerģijas "bumba", un čipam ir jāspēj pateikt tikai tavs unikāls ID a la personas kods, taču tas viss ir fufelis pēc būtības, jo pats nēsā tādu verķi ar kuru tevi izsekot ir vieglāk par jebkādu štrunta čipu .

Bija pat pētījums ar cik punktiem pilsētā pietiek, lai jebkuru cilvi varētu unikāli identificēt pēc "vidējā svērtā ikdienas maršruta" ...

Nahren tas čips kādam vispār vajadzīgs , ja vēl nereti pats uzliek appu, kurš ikdienas skriešanas, riteņbraukšanas utml. maršrutus fiksē un ļauj vēl ar šo info dalīties ...

Vai nu tie cilvēki dzīvo aizvēsturiskās grāmatās "par nākotni" kas ir sena pagātne, vai vienkārši stulbi, un mēģina iesmērēt lētu sūdu par dārgu naudu iestāstot ka tur baigās fīčas tajā visā

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 1 Atbildēt

Atkal mēģini noslēpt patieso čipa jēgu. Jā, pūlim ir vienalga un tie paši sevi "čipo" tevis aprakstītajā veidā. Bet čips ir vajadzīgs tavu komunistu varai - lai nevarētu noslēpties tie, kas runā pretī - jo būstiskā atšķirība - visu, ko aprakstīji, ir iespējams NEDARĪT. Varas opozīcijai pagaidām vēl ir iespēja pārvietoties bez maršruta reģistrācijas un norēķināties ar skaidru naudu. Un neticu, ka neesi pamanījis, cik mērķtiecīgi tiek izskaustas tieši šīs iespējas.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vai nu tev izdomas trūkums, vai esi iesēdies turpat kur liela daļa "futurologu" kuri mēģina ko vecu "pārdot kā ko pavisam jaunu" .

Nav nekā vieglāka kā likt tava čipam raidīt tur kur gribi tu, vai arī neraidīt neko vispār, absolūti nekā neiejaucoties tā darbībā. Un komunistiem bija daudz vienkāršākas un efektīvākas metodes, kā lohus izsekot un ar lielāku precizitāti un vairāk noderīgas info kā jebkurš sūda čips. Cita lieta ka lielā daļā gadījumu tu nahren nevienu neinteresēji ...

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Varas opozīcijai pagaidām vēl ir iespēja pārvietoties bez maršruta reģistrācijas un norēķināties ar skaidru naudu."

Un ko vēl varas opozīcijai vajadzētu darīt ? Dzīvot konspiratīvos dzīvokļos, datorus izmantot VPN + TOR režīmā, mobilos telefonus izmest pēc katra zvana, labāk, saprotams, tos nelietot vispār, bet informācijas apmaiņai lietot šifrētas papīra zīmītes koka dobumā. ( Piem. tikšanās vieta "Āpsis" ir kompromitēta. ziņo Knābis 2 )

Opozīcija taču nav opozīcija bez sakaru līdzekļiem un interneta mūsdienās, līdz ar to katra "pārstāvja" maršruts labi izsekojams jebkurā gadījumā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, konspiratīvos dzīvokļos... Bet tik vienkārša lieta, kā iespēja nepaņemt to telefonu, kas parasti tiek izmantots, līdzi vajadzīgajā brīdī, tev nav ienākusi prātā.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Kas tevi spiež vilkties tur kur kaut kas jāuzrāda ? Man darba specifika, kad dzelži jàliek/jāmaina, bet tev ta kas ?

Pie kam tiem kam jārāda ar valsti nekāda sakara ...

Ko nu atkal melo? Tie, kas pārbauda, ir ar valsti cieši saistīti - ar QR koda validācijas mehānismu, kas valstij noziņo, kur un kad tavs kods ir identificēts. Pat bankas par karšu izmantošanu neatskaitās uzreiz par katru darījumu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Vai ja pasūti jebko online veikalā tev prasa QR kodu ???

Ja jau mēģini izlikties moderns, tad jau pacenties to līdz galam izdarīt, nevis pa pusei!

Iet uz teātri, koncertu vai filmām nav obligāti, ja reiz tā gribi noslēpties no valsts !

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Draugs, online veikalā Tev tāpat ir jāidentificējas, bez rūtiņkoda, bet jāidentificējas. Un jānorēķinās caur banku

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Domā to ka LV bankas tevi ar "visām parpalām" nodod VID ? Nav spiesta lieta lietot LV vai pat ES bankas ...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Protams. Pēc VID un valdošo pieprtasījuma bankas noziņo visu. Neesi naivs

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es neesmu naivs, es bankā pirms kāda laika strādāju ... vairs nav nekāda pieprasījuma cita starpā ... ;)

Bet kā jau teicu neviens nevar piespiest lietot LV bankas ...

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Laikam jau, ka nevar piespiest. Tendence jau vienāda visā pasaulē - pēc iespējas atteikties no skaidras naudas. Tas taču ērti, vai ne?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

"Pirms kāda laika" vēl neeksistēja NILLTFN. Tā ietvaros bankām ir proaktīvi jāziņo par visu. Un LV banku nelietošana tevi izolē no partneriem. Katru darījumu, kas viekts ar ārvalstu partneri/banku VID un secīgi bankas potenciāli uzskata par naudas atmazgāšanu un tas rada ļoti lielas problēmas. Attiecīgi ar tevi, kā binesmeni, kuram ir "neobligātā" banka ārpus LV, de facto neviens sadarboties negribēs. Un rezultāts - lai arī formāli LV bankas izmantošana nav obligāta, praksē tā tomēr ir obligāta.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Praksē neviens kam tas ir svarīgi nejauc dažādas naudas kopā. Tāpēc eksistē visādi īstermiņa aizdevumu kantori, caur kuriem var izlaist cauri visu ko nav slinkums. Gluži tāpat kā izdzīvo visi IRL kazino ...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Malacis, aicini visus mazos uzņēmējus, kas vienkāršī grib strādāt un nopirkt kaut kādas izejvielas ārvalstīs, kļūt par nodokļu shēmotājiem. Nevis atzīsti, ka tava sociālistiskā vara ir noziedzīgs režīms, kas šādu situāciju ir radījis.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Beidz izlikties par lielāku lohu kā esi!

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Nu ja, pamēģini pastrādāt caur aizdevumu kantoriem....

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kāds sakars ar strādāšanu, kā taisies norakstīt nodokļus/attaisnotos izdevumus tā "strādājot". Tas ir cita plaukta jautājums ...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Kaut kad nesen bija sižets par vienu pazīstamu uzņēmumu (tikai neatceros, kurš tas bija), kurš attīstībai bija sarunājis vairāku desmitu tūkstošu aizvedumu iekš VIA SMS... sižets bijs par ko citu, tāpēc neatceros, kas par kantori un kāda summa, bet acis tajā brīdī iepletu...

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Cilvēku kas brīnàs par jahtām Vidusjūrā kuras pērk bagāti cilvēki no RU ar LV bank aizņēmumu,netrūkst ... laiks jau būtu saprast ko dažas lietas nozīmē

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Brady ļoti slikti informēts par NILLTFN prasībām un sūtāmo informāciju.

Bankas ne tuvu tik daudz darījumus nemarķē kā aizdomīgus. Un VID ļoti reti ir ziņojumu beneficārs. Finanšu izlūkošana ir vismaz 80% beneficārs.

Arī importa banka neradīs nekādus jautājumus unless tā ir Paysera. T.i. iestāde, kas darbojas minimālas identifikācijas regulējuma ietvaros.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Ko nu atkal muldi. Kā jau teicu - pagaidām ir iespēja neidentificēties un tikai norādīju, ka tu melo par to, ka koda prasītājs nav saistīts ar valsti.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tad aiziet paskaidro, kā koda prasītājs ir saistīts ar valsti, un ko tieši valsts uzzina par tevi "no prasītāja".

1984 Reģ.: 30.11.2021
1 0 Atbildēt

Valsts uzzina visu - kur esi bijis, ko esi darījis, kad ko pircis, ko un kad ēdis. Nothing special, tikai totāla kontrole

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nepareizi valsts uzzināja, kur tika noskanēts mans papīra QR kods, kam ar manu atrašanās vietu nav nekāda sakara. ;)

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Laikam jau tev ir "piemirsies", ka tā papīra koda nolasīšanas brīdī tev ir jābūt klāt un jāuzrāda personu apliecinošs dokuments.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 2 Atbildēt

Tev gan laikam grūta galva, tur kur esmu es ir visi vajadzīgie mani papīri, savukārt otra daļa, manu QR kodu var verificēt no kurienes vien ienāk prātā, man nav jābūt klātesošam ...

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 1 Atbildēt

Jā jā. Tikai pierunāt tevi vaksēties (t.i. izmantot sakrāto informāciju lai tevi pierunātu) diezkā neizdodas.

Kopumā IMO kopsavilkums pareizs ar vienu BET: ja neesi Klops/ Šlesers/ Lembergs par tevi neviens to informāciju nevāks. Jo to ir pagrūti savākt un apvienot un vēl ļoti daudz reizes grūtāk apstrādāt. Un visu laiku pastāv risks, ka kāds nenovērtēts mēsls birojā mēģinās to sliktā veidā un mazslepeni izmantot

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Rimi to jau zina vairāk ka valsts.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Pēc valsts pirmā svilpiena Rimi visu info šamiem arī nogādā

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

To var izdarīt tad, ja lieto Rimi atlaižu karti, kuras man nemaz nav, bet protams var no bankas karšu norēķiniem ko izvilkt ... bet es daudz lietoju skaidru naudu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jau paskaidroju. Iemācies vismaz izlasīt.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti