Kādu urbi, skrūvgriezi ar bateriju pirkt? Bosch, Makita, Dewalt, Milwaukee?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Dalamies pieredzē ar akumulatora skrūvgriezēja jeb urbja lietošanas pieredzi. Kuri tad ir labākie un ilgmūžīgākie? Atsauksmes par konkrētas firmas urbi utt.

Svarīga uzreiz ir arī baterija jeb akumulators, kuram ilgāk tur un labāka savienojamība ar citām ierīcēm.

 
1 2
krix Reģ.: 04.10.2002
1 0 Atbildēt

Ja finanses atļauj izvēlēties, tad pērc to instrumentu, kurš tev ērti guļ rokā. Man personīgi Makita nepatīk, nešķiet ērti slēdžu izvietojumi.

Pašam visi bezvadu instrumenti no Milwaukee. 2013.gadā vajadzēja jaunu urbeni, Bosch nomira pēc 7 gadu lietošanas. Tobrīd tikai Milwaukee un Makita kaut ko sāka piedāvāt no bezvadu instrumentiem. Bet jaudīgu 1/2 kvadrāta muceni 600N tikai Milwaukee. Tā arī sāku krāt Milwaukee, 18V. Tagad ir kādi padsmit dažādi instrumenti. Neviens 4Ah aķis no 2013.gada nav nomiris. Ir reizes, kad mazliet uzkaras, bet atdziest un atkal ir ok.

Jā pasmagi, bet nav bijušas problēmas ar instrumentu pārkaršanu kā tas ir Makita. Ir skrūvēts 12h no vietas. Nav problēmu. Otri tādi ir DeWalt.

Par to raudāšanu, ka šmaucas un tirgo bez aķiem. Nu nav šie štrumi muļķiem, bet lietpratējiem. Un viņi jau zin, ko vienu reizi ir nopirkuši. Es biju ļoti priecīgs, ka jau otro instrumentu varēju pirkt lētāk, jo aķi un lādētājs man jau ir.

Toties ar vadu visi ir no Makita. Nu gandrīz, ir viens Hilti, vecs zvērs vēl no 2004.gada.

Bet paklausi msh, vispirms saproti ko darīsi, tad saproti vai tam tev tiešām tam vajag savus štrumus. Ja jā, tad šodien ir opcija. Izīrē, pastrādā, sapratīsi un tad nopirksi.

PS es neesmu būvnieks, bet mājās lielāko daļu daru pats.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti