sebs rakstīja:
Jorens rakstīja:
sebs rakstīja:
Jorens rakstīja: ir ir
Joren paardod man savu Corru par 1000LVL
njem
Sakraashu naudu, mosh panjemshu, ja komplektaa dosi labus R16 lietos diskus ar iznesumu J7, kaa minimums
eu, kas ir j7 IZNESUMS????
sebs rakstīja:
Jorens rakstīja:
sebs rakstīja:
Jorens rakstīja: ir ir
Joren paardod man savu Corru par 1000LVL
njem
Sakraashu naudu, mosh panjemshu, ja komplektaa dosi labus R16 lietos diskus ar iznesumu J7, kaa minimums
eu, kas ir j7 IZNESUMS????
niekalbis rakstīja: klau, VWfans, kad Tu pirki/pasūtīji savu merivu, kur to darīji? adam jeb hansa? kāpēc jāgaida tik ilgi; uz vietas šiem arī ir kādi auto? cik var un vai var nokaulēt no cenas?
Uzraksti man savu e-pastu, atbildēšu.
VWfans rakstīja:
niekalbis rakstīja: klau, VWfans, kad Tu pirki/pasūtīji savu merivu, kur to darīji? adam jeb hansa? kāpēc jāgaida tik ilgi; uz vietas šiem arī ir kādi auto? cik var un vai var nokaulēt no cenas?
VWfans rakstīja:
Pastaasti tak paareejiem ar' !!!
Jāgaida ir vienmēr ja grib pats komplektēt auto nevis pirkt gatavu,un ražošanas laiks ir jebkuram ražotājam,nokaulēt noteikti var tikai jāmāk....es tā domāju
Kad būs mašīna, pastāstīšu.
Redz, kur teikts, ka Vācijā Meriva ir makten populāra. Tad jau slikts auto tas nav. 2004.gada pirmajā pusgadā Vācijā pārdots 28 tūkstoši Merivu - vairāk nekā Zafiras:
Ja gribat ko zināt par jaunu Zafiru,jautājiet. Ir labāka,krietni,par iepriekšējo.
Deksters
Vai Tev tagad ir arī jaunā Zafira?
NEKO NESAKU. nebiju pamanijis, ka ir arī vecā meriva.
VWfans rakstīja: Deksters
Vai Tev tagad ir arī jaunā Zafira?
Uz dažām dienām testēšanai. 1,9 D. Man patīk,nu nav tas vairs 80.to gadu Opelis...
Apskatījos Vācijas statistiku par vieglo autoparku un secināju, ka Opel-Meriva šā gada sākumā tur ieņēma godpilno 7.vietu visu minivenu, kas tur ir 5,8% no vieglajiem auto, skaitā:
1.vieta Zafira - 355 tūkstoši mašīnu;
2.vieta Scenic - 313 tūkst.;
3.vieta Sharan - 233 tūkst.;
4.vieta Touran - 222 tūkst.;
5.vieta Altea/Toledo/Leon (nesaprotu, kāpēc skaita kopā) - 220 tūkst.;
6.vieta Galaxy - 173 tūkst.;
7.vieta Meriva - 158 tūkst.
protams rakstīja: Leons-minivens?
Jauno Leon (ne-)esi redzējis?
Tagad Opel-Merivai būs nikns konkurents - Nissan-Note. Sevišķi labs tas būs ar 1,5 dCi 68 zirgspēku dīzelīti.
aaarpraaac ,68 zs to auto jau nevar savaldiit
Jūs neticēsiet, bet mana 75 zirgspēku Meriva ir žiperis!
vwfan tu tak esi viens mazohists - ta jusmot par 75 ZS un Merivu nespej neviens... pat tas kas vinu radijis...
Palaidniex rakstīja:
protams rakstīja: Leons-minivens?
Jauno Leon (ne-)esi redzējis?
Esmu gan.Nejauc Leon ar Toledo vai Altea.
vwfan,tev tak kadreiz bija vr6,ka tu vari fanot par sitadu tripera motoru,nezinu kas tev pa motoru,bet pabraucu ar brackas darba auto 1,6,nu ziperis ir 1 un 2 atruma ,bet pec tam riktigs suuuds tas motors,vienigais kas man patika bija bremzes tam auto,sakuma nevareju pierast ka tik asas
VWfans rakstīja: Jūs neticēsiet, bet mana 75 zirgspēku Meriva ir žiperis!
ha hā... un tas pat kamēr jauna, nepiebraukta
piebrauks, tad vispār būs bail kāpt iekšā
īstenībā zirgaspēki ir pufenis
par šiperi mašīnu padara tikai un vienīgi griezes moments
un tas, kā dzinēja griezes momentu trasmisija pārveido - novada līdz riteņiem
zirgi... grieze...
bet vai trīs mati tas ir daudz vai maz???
svarīgāk i jautājums - mati ir vai matu nav...
Palaidniex rakstīja:
svarīgāk i jautājums - mati ir vai matu nav...
eu, priecīgas tev paģiras! Var teu uz astes uzsēsties pirmdien no rīta?
Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?
Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....
Ko Juus sakaat?[addsig]