Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Ko Juus sakaat par jauno OPEL MERIVA?

Norcha Reģ.: 10.06.2002

Man liekas, ka taa ir ideaala mashiina (kaa gjimenes mashiina), bet veel esmu paardomaas, vai iegaadaaties to vai nee....

Ko Juus sakaat?[addsig]

1.. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ..38
VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

did33 rakstīja: lietoju no decembra, 17kkm. patere degvielu (ap 6l/100 pilseta (1,7dizelis 75zs (160Nm) variants)) un virzas uz prieksu. mes ir gimene no 4 cileek, vienam gan tagad meenesis, nu ko var teikt, normali. ja sadoma nemt, tad skaties, lai ir modifikacija ar pilniba nolaizamu prieksejo benki, varesi iebazt garaakus meeslus. vietas pietiek, seviski patiik augstie griesti, turklat blakussedetaja celis jaaptausta krietni mazak neka Vectra liekot 5. roba. normals rinkii piizdojamais verkis.

did33

Vai tagad pēc pusotra gada lietošanas aizvien esi apmierināts ar savu Merivu?

0 0 Atbildēt

Norcha rakstīja:

Pagaidaam neko daudz pastaastiit par Coltu nevaru, jo maz ir braukts...peec gada vareeshu dod izsmeljoshaaku atbildi

Norcha

Kāda ir Tava pieredze ar Mitsubishi-colt pēc vienpadsmit mēnešu lietošanas?

osiss Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

Master_D rakstīja:

VWfans rakstīja: Esmu ar savu Merivu 1,3 CDTI nobraucis 1600 km. Sestdien biju Lietuvā, un braucot atpakaļ posmā Šauļi - Joniškis, panācu kādu uz 70 km/h braucošu auto. Izlēmu apdzīt. Tā kā manai mašīnai tikai 75 zirgspēki, manevru laicīgi ieplānoju un pirms apdzīšanas nepielīdu tuvu aizmugurē apdzenamajam, bet paliku 30-40 metrus nopakaļus. Sāku laicīgi ieskrieties, bet no piektā ātruma ceturtajā nepārliku, jo pretī tālu bija brīvs ceļš. Un liels bija mans izbrīns, kad apdzīšanas beigās konstatēju, ka 1,3 CDTI motoriņš ir žiperīgi iešūpojis mašīnu līdz cienījamiem 105 km/h.

Ko tu lieto? asaras birst

Sen nebiju tik saldi un ilgi rēcis!!!!

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

osiss rakstīja:

Master_D rakstīja:

VWfans rakstīja: Esmu ar savu Merivu 1,3 CDTI nobraucis 1600 km. Sestdien biju Lietuvā, un braucot atpakaļ posmā Šauļi - Joniškis, panācu kādu uz 70 km/h braucošu auto. Izlēmu apdzīt. Tā kā manai mašīnai tikai 75 zirgspēki, manevru laicīgi ieplānoju un pirms apdzīšanas nepielīdu tuvu aizmugurē apdzenamajam, bet paliku 30-40 metrus nopakaļus. Sāku laicīgi ieskrieties, bet no piektā ātruma ceturtajā nepārliku, jo pretī tālu bija brīvs ceļš. Un liels bija mans izbrīns, kad apdzīšanas beigās konstatēju, ka 1,3 CDTI motoriņš ir žiperīgi iešūpojis mašīnu līdz cienījamiem 105 km/h.

Ko tu lieto? asaras birst

Sen nebiju tik saldi un ilgi rēcis!!!!

Mjā... toč smieklīgi... laikam vwfans sajutās tajā brīdī kā šūmahers trases taisnē ieskriedamies līdz 300 km/h...

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: es sodien biki sadusmojos uz un skanstenes atvilku savu BMW 540 liidz cienijamiem ~180 kmh

skanstene, shkjiet, druumi sux prieksh taada aatruma.

Huligaans Reģ.: 01.04.2006
0 0 Atbildēt

Rashns rakstīja: nabaga tautasvāģa fans,vinjsm jau jadoma dazas minute ieprieks kad ierauga auto,kaa vinju apdziis un vai apdziis

did33 Reģ.: 26.08.2003
0 0 Atbildēt

nu vēl jau braucu ar viņu, bet, pateicoties dažiem, bail kautko teikt

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja:

SteelRat rakstīja: es sodien biki sadusmojos uz un skanstenes atvilku savu BMW 540 liidz cienijamiem ~180 kmh

skanstene, shkjiet, druumi sux prieksh taada aatruma.

CPisti tagad lasa un koz elkonjos, ka nebija uz Skanstenes

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Nu skanstene ir vēl tīri OK. Kolēģis, kurš vēl strādā pie cita šefa, ar šefa MB SL arī tur pagāšgad atvilka uz kaut kādiem 180. Pirms tam gan bija aizbraucis otrā virzienā, lai pārliecinātos, ka zaļi vīriņi nerēgojās

0 0 Atbildēt

did33 rakstīja: nu vēl jau braucu ar viņu, bet, pateicoties dažiem, bail kautko teikt

Bet Tu neņem viņus galvā un saki, kā ir:

1) Cik daudz esi nobraucis pa 1 gadu un 7 mēnešiem?

2) Vai Tava Meriva ir Tevi apbēdinājusi ar kaut kādiem tehniskiem defektiem?

3) Cik maksāja apkopes?

4) Kāds ir dīzeļdegvielas patēriņš?

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

did33 rakstīja: nu vēl jau braucu ar viņu, bet, pateicoties dažiem, bail kautko teikt

Bet Tu neņem viņus galvā un saki, kā ir:

1) Cik daudz esi nobraucis pa 1 gadu un 7 mēnešiem?

2) Vai Tava Meriva ir Tevi apbēdinājusi ar kaut kādiem tehniskiem defektiem?

3) Cik maksāja apkopes?

4) Kāds ir dīzeļdegvielas patēriņš?

cieniijamais maakslniek .. vai Juus nebuutu tik laipns un neieteiktu pie kura extrasensa man jaaiet lai tiktu galaa ar sava opeljmobiilja stikjiem un nikjiem... man ir diezgan smagas aizdomas (~3.5 gadu garumaa noveerotas) ka motoriitis preciizaak turbietaise (2.8 DTI) mani kraapj...

peedeejais gadiijums bij nesen kad TA onkulis ar nelaipnu skatu ieraxtiija ka rpm esot bijis 4125 kaut arii es pats ar savaam aciim redzeeju ka tahometrs augstaak par 3950 rpm neuzkaapa...

pie reizes jautaajums .. vai shaadi te tukshgaitaa gaazeejot vinjsh nebuus ko nelaagu nodariijis auto sirsninjai jo tagad kad uz spidometra ir magjiskie 310 000 km sak likties ka taa pa reizei noraustaas taa nelaagi....

veel jautaajums.. vai normaali ir tas ka braucot uz 100 km/h pateerinjsh ir 10L/100km bet traucoties uz 140km/h ar plivooshiem spoguljiem un 2T kravu iekshaa pateerinjsh pat paarsniedz 15L/100km...

un visbeidzot peedeejais jautaajums... vai cien. maakslinieks nepadaliitos pieredzee ... kuraa laukaa un kaadas konkreeti sugas (vai shkjirnes) seenes un cik lielaa daudzumaa ir jaasaeedaas lai saaktu raxtiit shaadas dumiibas ...

ar lielu cienju: lielcelju kapteinis.. ilggadeejs tengiza piekriteejs ..taalu celju brauceejs kindzulis

p.s. i

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

tb p.s. idinji

denderjans Reģ.: 15.07.2004
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Nu skanstene ir vēl tīri OK. Kolēģis, kurš vēl strādā pie cita šefa, ar šefa MB SL arī tur pagāšgad atvilka uz kaut kādiem 180. Pirms tam gan bija aizbraucis otrā virzienā, lai pārliecinātos, ka zaļi vīriņi nerēgojās

kolegas priekšā dziļi paklanos un pietupjos. he's a hero.

150zs Reģ.: 27.09.2005
0 0 Atbildēt

Nevaru atrast iisto topiku, Bet VV Fans ir nodevis atklaatiiba savas bilde nu mees vinju varam apskatiit visaa godiibaa!

Bet bija velviens WW fans kuram galeriijaa ir divas bildes ar zivi rokaasd!

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

150zs rakstīja: Nevaru atrast iisto topiku, Bet VV Fans ir nodevis atklaatiiba savas bilde nu mees vinju varam apskatiit visaa godiibaa!

Vakar redzēju gan VWfana bildes, gan arī viņa Merivu ar visu valsts numuru. Varu teikt tikai to, ka VWfans ir pilnīgi normāls džeks. Es pat domāju, ka krietni normālāks par daudziem citiem šī portāla apmeklētājiem!

osiss Reģ.: 22.12.2003
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

150zs rakstīja: Nevaru atrast iisto topiku, Bet VV Fans ir nodevis atklaatiiba savas bilde nu mees vinju varam apskatiit visaa godiibaa!

Vakar redzēju gan VWfana bildes, gan arī viņa Merivu ar visu valsts numuru. Varu teikt tikai to, ka VWfans ir pilnīgi normāls džeks. Es pat domāju, ka krietni normālāks par daudziem citiem šī portāla apmeklētājiem!

Meriva ir zila, ja???

Rashns Reģ.: 12.06.2003
0 0 Atbildēt

kura rajona ta fans dzivo,viena zila stav uz volguntes ielasbet patiesiba diezgan maz merivas ir manitas Rigas ielas,es domaju nefirmu autinji

0 0 Atbildēt

osiss rakstīja: Meriva ir zila, ja???

To, ka VWfana Meriva ir zilā krāsā, var redzēt viņa galerijā.

Vispār Merivas zilā krāsā ir redzētas diezgan daudz.

Zinu arī kurā rajonā fans dzīvo, bet neteikšu, jo ja viņš pats gribētu to darīt zināmu citiem, tad jau sen būtu pateicis.

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

Rashns rakstīja: kura rajona ta fans dzivo,viena zila stav uz volguntes ielasbet patiesiba diezgan maz merivas ir manitas Rigas ielas,es domaju nefirmu autinji

Es gan kaut kā uzkrītoši daudz tās Merivas Rīgā redzu, bet ne zilā krāsā. Pateicoties VWfanam šos auto esmu sācis ievērot...

0 0 Atbildēt

Sunis rakstīja:

Rashns rakstīja: kura rajona ta fans dzivo,viena zila stav uz volguntes ielasbet patiesiba diezgan maz merivas ir manitas Rigas ielas,es domaju nefirmu autinji

Es gan kaut kā uzkrītoši daudz tās Merivas Rīgā redzu, bet ne zilā krāsā. Pateicoties VWfanam šos auto esmu sācis ievērot...

Es arī tieši pateicoties VWfanam pastiprināti pievēršu uzmanību ikvienai Merivai, īpaši tai, kura ir zilā krāsā!

Mazdists Reģ.: 20.07.2006
0 0 Atbildēt

OPELim ir divas pamatkrāsas - zila un balta. Ja ņem kādā citā krāsā, tas maksā papildus pārsimt latus, tāpēc nebīnos, ka tik praktiskam cilvēkam kā VWfanam, mašīna ir zilā krāsā.

0 0 Atbildēt

lusja rakstīja: ...pa šoseju braucam līdz pat 170km/st (auto tika izmeģināts), varbūt varēja arī ātrāk bet nemeģinājam...

Es gan ar mazauto neriskētu braukt pa LV ceļiem uz 170km/h.

protams Reģ.: 29.10.2004
0 0 Atbildēt

denderjans rakstīja:

Uggga rakstīja: Nu skanstene ir vēl tīri OK. Kolēģis, kurš vēl strādā pie cita šefa, ar šefa MB SL arī tur pagāšgad atvilka uz kaut kādiem 180. Pirms tam gan bija aizbraucis otrā virzienā, lai pārliecinātos, ka zaļi vīriņi nerēgojās

kolegas priekšā dziļi paklanos un pietupjos. he's a hero.

Skaties ka klanoties neaplauz ragus

0 0 Atbildēt

lusja rakstīja: Ražotāja raksturojumos rakstīts, ka tieši šim modelim maksimālais ātrums ir 180km/st, tāpēc arī meģinājam

Tas, ka manuālī rakstīts, ka max ātrums ir 180 km/h, nenozīmē to, ka šādu ātrumu ražotājs uzskata par drošu ātrumu. Vēl jo vairāk, braucot pa LV ceļiem.

Bet tā jau ir katra personīgā darīšana.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Peec katras" gala sameklēšanas" auto max aatrums kriitas par kaadi 5-10 km/h. iipasi jauniem...

Un apbriinoju tos idiôtus, kuri ar sitaam budzeta miskasteem, kas balstaas uz izgatavotaaja ekonomiju un maarketinga trikiem(salona plasums, piekares iipatniibas) velk acis paargriezuši...Nu nav tas auto paredzeets aatruma rekordiem!

Un maza neoficiaala statistika no pieredzes...

Vismaz 40 % no tiem, kam ir palaimeejies izdziivot krašaa, automašiina ir bijusi mazaak par 3 meenešiem...

Vilkt var ar videejo klasi, ne jau ar sitiem iepirkumu rateljiem...

1.. 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ..38

Lasītākie raksti

Jaunie raksti