Ko jautāt Rīgas mēra kandidātiem pirms pašvaldību vēlēšanām 2025. gadā? - Forums - iAuto

Ko jautāt Rīgas mēra kandidātiem pirms pašvaldību vēlēšanām 2025. gadā?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Plānojam sarunu ciklu un uzdot Rīgas mēra amata kandidātiem jautājumus. Ko sagaidāt no vēlēšanām, kādus jautājumus uzdot?

1 2
Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav jau nekādu mēra kandidātu, par tiem tāpat balsot nevar un ir vien fikcija. Vēlētāju šmaukšana.

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Vēlēšanas tomēr ir vēlēšanas. Tautas griba. Īsti šmaukšanas te nav.

Naudasmaiss Reģ.: 10.02.2025
3 0 Atbildēt

Paga.  Un kā tu izskaidro faktu, ka mediji, ieskaitot šito te kantori iauto, kaut kādu ubļudaku, piemēram, Ušakovu vai Šleseru, jau pirms vēlēšanām dēvē par "mēra kandidātu". Vai šito pašu trekno pelmeni, kurš gribeja nokāst sev bezmaksas stāvvietu pie kantora un ir netīrāks par tirgusa 10 eiro banknoti? 

To par šmaukšanos grūti nodēvēt. Tā ir vistīrākā diršana. Ta lūk!

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nu un kuru tad drīkst dēvēt par mēra kandidātu? Pēc tavas definīcijas pavisam droši šo amatu var likvidēt vispār, jo kandidēt uz to nedrīkst. 

0 0 Atbildēt

Kā var kandidēt, ja tas nav vēlētāju vēlēts amats? Fikcija. Tā jau ASV tāds Cenk Uygur kandidēja uz prezidenta vēlēšanām, kaut tiesa jau lēma, ka neatbilst prezidenta kandidātam. Tas šim netraucēja turpināt "kandidēšanu". 

Kivičam ar līdzīgi sanāca ar kandidēšanu uz kultūras ministra amatu, kaut partija paredzēja kultūras ministru likvidēt. Kivičš sper zemes gaisā, kad viņam atgādina par kandidēšanu, jo taču nekandidēja uz neeksistējoša ministra amatu.

0 0 Atbildēt

Kā? Pasakot vēlētājiem, ka plāno ieņemt šo amatu, ja pārstāvētā partija uzvarēs vēlēšanās. Kas tieši nepātīk? Pēc tava pieprasījuma jālieto kāds cits vārds, lai gan visiem normāliem cilvēkiem ir skaidra šī nozīme?

0 0 Atbildēt

Bet šis amats nav vēlēts. Tur var kandidēt jebkurš deputāts. Par to stāsts.

650 Reģ.: 25.01.2017
3 0 Atbildēt

Sabiedrības intereses?? Ta kam Jūs to stāstiet. Vienkārši riebjas. Bezkaunības,iekassēšanas un apkāšanas triumfs.Ko tu muldoņa cilvēkiem te nupat pusziemā kladzināji no tv24 e-krāna- ka uii,jāa,  neuztraucieties, centrā pakarinātos 30 taču neviens nekontrolē, nava neparko jāmaksā, tas tik tā formāli, un jaa, un utttēē.Visu šo laiku visi jūs pie šīs pašas siles grozījāties un šis visas nejēdzības un pretīgās bezkaunības pa lielam atbalstījāt. 

Cerams, ka tajā metropolīpu apsēstajā lohmetropolipolē beidzot atnāks kāds tāds Ai-nārs un tiešām 1reiz (jo dziļāk,jo labāk) ieliks/lietā tos no čkakakaburņinieku apkakārtnes izskrūvētos stabiņus. 

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Šlesers savā laikā pirmo automaģistrāli solīja - www.db.lv/zinas/latvija-buves-pirmo-autobani-156610

1 0 Atbildēt

Kā var nesolīt. 

šo arī solīja, ka dzelzceļu neslēgs - www.delfi.lv/193/politics/13807229/slesers-pieaugs-pasazieru-vilcienu-bilesu-cenas

3 1 Atbildēt

Nekā - tāda jau ir tā demokrātijas burvība - vara tiek tiem, kas māk skaistāk melot. Vai kā mūsu gadījumā - gadu desmitiem uzturēt kārtīgu nacionālo naidu, tā lai puse elektorāta balsotu par “saskaņu” un otra puse pret “saskaņu”, ignorējot jebkādu saimniecisko jēgu un ļaujot ievēlētajiem viekārši zagt, nedarot gandrīz neko. Vienotības jenoti Jaunupa pelēkajā vadībā tak aizgāja līdz pat klajiem 80% IT projektos, par 20% kautko uztaisot - piemēram, e-veselību. Un Ušakovam tikmēr ļāva ņemt 20%, ar nosacījumu, ka uz viņu drīkstēs rādīt ar pirkstu un saukt par zagli. 

2 1 Atbildēt

Tu gadījumā neesi kaut kāds Maira Brieža fiziski neattistitais brālēns? Varbut pasaki vel ka okupekli arī nevajadzēja nojaukt. Vajadzēja uzklāt vateņiem sarkano paklaju 9. maijā? Varbut pievienot Rēzekni un Daugavpili raZijai ko?

Kolorādo pa daudz saēdies ko?

0 1 Atbildēt

Pamazām tā āža kāja viņam lien laukā. Tanku bučotājs. Esot ekonomiski izdevīgi bučot tankus un nekādā gadījumā nedrīkst pilsoņiem prasīt runāt latviski, kas vēl nebūs Latvijā un jārunā latviski, kaut kas nedzirdēt.

0 1 Atbildēt

Debils melis kārtējo reizi. Parādi man, kur, izņemot tavus slimā suņa murgus es kaut ko tādu esmu teicis?

0 0 Atbildēt

Divus komentārus augstāk teici, ka jātaisa bizness ar krieviem.

0 0 Atbildēt

Iekopēsi, kur tieši, MELI?!

1 0 Atbildēt

Naudasmaiss rakstīja:

Tu gadījumā neesi kaut kāds Maira Brieža fiziski neattistitais brālēns? Varbut pasaki vel ka okupekli arī nevajadzēja nojaukt. Vajadzēja uzklāt vateņiem sarkano paklaju 9. maijā? Varbut pievienot Rēzekni un Daugavpili raZijai ko?

Kolorādo pa daudz saēdies ko?

Jā, pateikšu - “okupekli” nevajadzēja nojaukt. Nojaukt to vēlas tie, kam jāslēpj pagātne. 

Un ne jau tādēļ, lai tu ar saviem drauģeļiem varētu svinēt un sist cilvēkus par Krievijas himnas nezināšanu. 

Uz šī “okupekļa” bāzes bija jāierīko vērienīgs komunistiskā terora piemiņas memoriāls, tai skaitā pārvietojot opkupācijas muzeju un nojaucot kauna traipu Rātslaukumā. Paskaidro, komunistu pakaļlaiža, kādēļ Aušvica un Dahava NAV NOJAUKTAS, bet kalpo, lai atgādinātu visiem vēstures kļūdas. Bet to, pie kā noveda komunisma idejas un uzvara - jāslēpj?!

2 0 Atbildēt

Tev biletīti nopirkt vatesmēsl, mēs te varu derēt ar lielako prieku sametisimies biznesa klasei?

Pieminekliti vinam vajadzēja saglabāt. Ganjau iet tur arī 9. maijā pasvinēt, pasukties ar pārējo raZijas fanuklubiņu

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Šāda versija par Uzvaras parku, starp citu, tika izskatīta, bet atmesta kā pārāk problemātiska. Ja piemineklis stāvētu, tad cilvēki turpinātu tur iet, un nāktos vardarbīgi dzīt prom. Esošais risinājums tika nolemts par labāko - nav pieminekļa, nav problēmas! Un, kā redzams, tas darbojas! Bez tam Uzvaras parka vēsture un nozīme ir senāka par to mēsla pieminekļi, un tagad tiek mēģināts to vēsturi pamazām atsaukt.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Labāk ir kā patreiz un tur var labi pasportot. Māras dīķis komplektā. Nav kā toreiz  alus un kautiņu vieta…

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Tagad tur būvē vasaras kafejnīcu un notiek dažādi pasākumi. Es biju uz diviem - tur bija tā uguns nakts, kur kkadii franči uguns instalācijas svilināja un koncerts. Vai tur bez sporta pasākumiem agrāk kkas notika? Man liekas, ka nē.

1 0 Atbildēt

Protams, ka “darbojas” - komunistu aktīvisti bez aiztures atkal grib celt komunismu un atkārtot vēstures kļūdas. 

“Nav pieminenkļa, nav problēmas” - ļoti precīzi raksturo komunistu varas risinājumu kā tikt vaļā no atgādinājuma, kādu ļaunumu nes komunisms. Var tak uzstutēt necilu vagonu nomaļā stacijā un ķeksītis par “Piemiņu komunistiskā terora upuriem” ir izpildīts. Tā, lai praktiski nevien neredz un neatceras. 

Parka vēsture un nozīme nešaubīgi ir senāka par komunistisko teroru un daudz nozīmīgāka, vai ne? 

1984 Reģ.: 30.11.2021
3 0 Atbildēt

“Nav pieminenkļa, nav problēmas” - ļoti precīzi raksturo komunistu varas risinājumu kā tikt vaļā no atgādinājuma, kādu ļaunumu nes komunisms.

Tas piemineklis joprojām vienam milzu baram ir viņu galvās. Kā to pieminekli dabūt no tām galvām ārā - par to neviens pat iedomājies nav, pēdējo 33 gadu laikā. Principā mūsu vadoņi no tās pašas Jeģinaja Rossija atšķiras tikai ar saziņā lietojamo valodu

1 0 Atbildēt

Tas piemineklis bija sāpe tiem, kam galvās ir komunisms, bet nepietiek drosmes to atzīt un tieši aizstāvēt - tādēļ ir jāiznīcina visu, kas atgādina, kas notiek, ja to no galvām neizdzen. 

Bet nu “Jeģinaja Rossija” tomēr jau sen ir kļuvusi par nacistu, nevis komunistu partiju, tā ka atšķirības būs tomēr lielākas.

0 0 Atbildēt

Bet nu “Jeģinaja Rossija” tomēr jau sen ir kļuvusi par nacistu, nevis komunistu partiju, tā ka atšķirības būs tomēr lielākas.

Es biju domājis attiecībā par Vienīgo Pareizo Viedokli

0 0 Atbildēt

Nu redz “vienīgais pareizais viedoklis” bija gan Hitleram, gan Staļinam. Tomēr kaut kāda atšķirība tajos bija gan. 

0 0 Atbildēt

Cik var spriest pēc vēstures liecībām, atšķirības bija niansēs. Maitasgabali bija abi

1 0 Atbildēt

Nu tieši tādēļ man riebjas kretīni, kas musdienu versijā atkal cenšas “sakaut Hitleru” tā, lai “kolektīvais Staļins” atkal uzvarētu.

0 1 Atbildēt

Davai pietiks klaji dirst, vates atbalstitāj. Tas piemineklis bija vieta kur tusējās musu valstij nelojāli, vatastanu slavinoši subjekti. Un nekam citam tas betona pimpis nebija paredzēts

1 0 Atbildēt

Piederi pie analfabētiem, kas nemāk lasīt - es neteicu, ka piemineklis jāatstāj esošaja formā un izmantošanas veidā. Un pat, ja tusejās - vismaz parādijā, kam viņi ir lojāli. Tagad nolīduši pagrīdē, cenšas radīt maldīgu iespaidu, ka ir “patrioti”.

0 1 Atbildēt

Varbūt pietiks klaji dirst vates cienītāj? 

1 0 Atbildēt

Ja domā, ka pietiks, tad pārstāj. 

0 1 Atbildēt

Tu man vates mēsl neteiksi ko man darīt

1 0 Atbildēt

Kad liekas, ka debilismā zemāk krist nav kur, tad pats “uzbrauc” savam piedāvājumam. 

0 1 Atbildēt

Aizej pabučo krievam zābaku  

1 0 Atbildēt

Tu man vates mēsl neteiksi ko man darīt. Pietiks, jau ka tu un tavi draudziņi bučo.

0 1 Atbildēt

Drīz gjevjatijs maijs, varēsi apraudāt nojaukto kauna stabu vatņiku pakalpiņ

Tupais muļķis gribeja kaut ko kaut kur pārvietot. Ar ausvicu vel salidzina. Tupais vates pakaļlaiža nesajēdz ka neviens vācietis neiet uz aušvicu un nesvin kaut kadus tur židu dedzināšanas svetkus, atškiriba no latvijā mītošajiem okupantu pēctečiem, kuri katru 9. maiju piesmej latviesu tautu.

1 0 Atbildēt

Precīzi debilais komunist - tieši par to jau ir runa, ka komunisms netiek nosodīts līdzvērtīgi nacismam. Un tādi kretīni, kā tu un tavi drauģeļi ārkārtīgi cenšas, lai liecības par komunisma ļaunumu tiktu iznīcinātas. 

0 1 Atbildēt

To saka krievu pazoļu laizītājs, kurš grib saglabat okupantu obelisku. Smieklīgi.

Tadi ka tu bija ari domē, "statusiņu" obeliskam izbidīt. Muzeja eksponatsjā. No vateņu partijas.

Vai nu tu esi vatenis vai vienkārši pamulķis. Ganjau otrais variants. Vienkārški glupiņš

1 0 Atbildēt

Aizej, komunistu pakļlaiža, pasatāsti tiem, kas ir saglabājuši Hitlera nāves nometnes, ka viņi plāno tās atkal izmantot. Tādu “loģisku” tu te mēģini uzspiest. 

0 1 Atbildēt

Tabletites atkal aizmirsi šorīt iedzert?

Totalakie bezsakara murgi nāk ārā.

1 0 Atbildēt

Nu es tā kā diezgan vienkārši un tieši izsakos. Ir jābūt izcili debilam, lai nesaprastu. 

0 1 Atbildēt

Izcili debilam ir jābut lai izteiktu jebko kas ir pretrunā ar okupekļa nojaukšanu okupantu zabaka bučotāj. Tas arī īsumā viss un vairak.nekas cits nav diskutējams.

1 0 Atbildēt

Nu tu jau pat diskutēt nespēj, komunistu pakaļlaiža, tikai atkal un atkal malt pa riņki, ka komunistiskā terora vēstures liecības ir jāiznīcina. 

1 1 Atbildēt

Protams, ka jāiznīcina, uzreiz viena problēma mazāk un nav bezgalīgi jācīnās ar okupantu pēctečiem, kas tur tusē. Tas piemineklis bija vēstures viltojums un nekādi to nepadarīt par vēstures liecību. Liecību pietiek ko paturēt. 

1 1 Atbildēt

Ja iznīcina pieminekli, tad okupantu pēcteči pārstāj eksistēt? Vai jālasa teikums tā, kā tu arī domāji savā komunista prātā - kamēr bija redzami, nācās “cīnīties”, tagad, kad neviens neredz - okupantu pēcteči var gan komunismu, gan krievu fašismu atbalstīt un varai par to galva vairs nesāp, ka elektorātam “nacionālo” skatu bojā. 

2 1 Atbildēt

Es brinos, kur subjekts ar nosaukumu "Bradypus" (tulkojumā Breidija vagīna) var būt tik stulbs. Par Mairi Briedi un rosļikovu laikam balsos. Tie domā tieši tā pat!

1 0 Atbildēt

Ar savu “tulkojumu” tikai pierādi, kādēļ tu nespēj savā primitīvajā vateņa prātiņā neko vairāk par tumsonību saprast. 

0 1 Atbildēt

Nejau es, bet tu esi vatenis, kurš vēlas saglabāt okupācijas simbolu, lai ir kur vateņiem iet pasvinēt Latvijas okupācijas svētkus.

1 1 Atbildēt

Tu piedevām savai krievu pakaļlaižas un svinētāja būtībai, esi viens no kretīniskajiem meļiem, jo jebkurš var izlasīt, ka ES vēlējos saglabāt memoriālu komunistiskā terora upuriem, kamēr TEV tas ir uzvaras simbols, kur iet pasvinēt. 

2 1 Atbildēt

Nu tad jau sanak ka tu esi stulbenis un nesaproti, kam tas betona falls bija celts. Ta jau domaju. Vienkārši glupiņš, jo tadi komunistiska terora upuru memoriali mums ir jau vairaki, un tiem nav nekada sakara ar "asvabaģīķeļiem" no plašas austrumu kaimiņu zemes.

Un nevajag dirst atkal. Citēju tavu rakstito, zabaka laizītāj: "Jā, pateikšu - “okupekli” nevajadzēja nojaukt. Nojaukt to vēlas tie, kam jāslēpj pagātne."

Laikam stulbenitim atmina tik īsa ka neatcerās ko pats rakstījis. 

Zemesgramata Reģ.: 14.08.2013
1 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Kad beidzot aizliegs kūpošus dīzeļus iebraukt Rīgas centrā? Pilsētas, kur domā par mierīgo iedzīvotāju veselību, tādi ierobežojumi jau sen ir ieviesti.

2027.gadā

1 0 Atbildēt

Kad būs Tiesas prāva pret Tiem, kuri šos dīseļus saražoja,vairumā tepat tirgoja,bezkaunīi melīgi reklamēja un tos kopš pagājšā gadsimta bez jebkakādām sirdsapziņas spazmām "laida/cauri" tā dēvētajai cssdTA ?

1 0 Atbildēt

Jāsāk ar Rūdolfu Dīzeli. Tas bija viņš, kurš visu šo pasākumu laida pasaulē 

1 0 Atbildēt

Vēsturē gauži maz gadījumu, kad būtu ticis notiesāts kāds (kādas Organizācijas) patiesais Dibenātājs vai Vadītājs.Tiesa tiesā galvenkārt lohus.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Pamuļķu mīļākais jautājums ir - "kam pieder krima? ".

2 0 Atbildēt

Un atbilde, kas vienmēr samulsina pamuļķus “Krimas tatāriem”

2 0 Atbildēt

Nu kā kam pieder- tak Lohiem!

Ko vislabāk "pajautāt" (laicīgi jau) tiem ievēlēšanās Kandidātiem- "kā jums nav Kauna?"

1 1 Atbildēt

Kanibaals rakstīja:

Protams, ka jāiznīcina, uzreiz viena problēma mazāk un nav bezgalīgi jācīnās ar okupantu pēctečiem, kas tur tusē. Tas piemineklis bija vēstures viltojums un nekādi to nepadarīt par vēstures liecību. Liecību pietiek ko paturēt. 

Tas piemineklis bija vēstures viltojums

Varētu par šo sīkāk? Kas tieši ir “viltojums”? Tas, ka ASV sabiedrojās ar komunistiem, lai uzvarētu fašismu un atļāva uzvarētājiem realizēt komunistisko teroru?

Diezgan jau skaidrs, kurā virzienā tu velc un ko gribi saukt par “viltojumu” - komunisma uzvaras sekas, ko piemineklis simbolizēja perfekti. Starp citu - ar ģeniālu arhitekta zemtekstu, izveidojot zvaigznes ar melnam apmalēm.

0 0 Atbildēt

Komunisma uzvaras sekas. Jebal. Kāds idiots.

Tu vispār zini kura gadā to betona fallu tur uzblieza un kāds tam ir nosaukums? Lašarņik.

Kāds komunisms dalbān. Taja laikā sākas ta saucama perestroika un komunisms bija galēja norietā.

2 1 Atbildēt

Kāda starpība gadam, kad “uzblieza”? Kad nav nekā iebilstama pret būtibu, jāķeras pie tēmas maiņas un meliem? 

“Komunisms norietā” viņam…  Tieši to jau jūs, kretīni, vēlaties noslēpt, ka sabruka komunistu PSRS projekts, nevis komunisma idejas un gribat atkal jaunu komunisma uzvaru panākt EPSRS izskatā.

2 2 Atbildēt

Butiba te ir tāda, ka tu esi stulbs ka krievu zābaks, kuru labprat laizi. Tas arī viss

0 0 Atbildēt

ar šo zābaku var neielaisties sarunā, tam pasauli pārvaldot visvarena valdošā elite, kas izrādās neesot visvarena un neko nekontrolē. Pasaku tēli pārvaldot pasauli.

0 0 Atbildēt

var neielaisties sarunā” tavā un tavu drauģeļu izpildījumā ir izmisīga melu virkne, mēģinot sagrozīt manis teikto, kas papildināta ar tupām rupjībām. Interesanti, kādēļ mans patiesais viedoklis jūs tik ļoti uzvelk un vēl neko iebilst nespējat. 

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
2 0 Atbildēt

kandidātiem varētu uzprasīt - kādi pasākumi tiks veikti, lai novāktu bīstamos un ātri braucošos, līdz ar to traumatiskos, skrejriteņu braucējus no gājēju ietvēm?

0 0 Atbildēt

Naudasmaiss rakstīja:

Nu tad jau sanak ka tu esi stulbenis un nesaproti, kam tas betona falls bija celts. Ta jau domaju. Vienkārši glupiņš, jo tadi komunistiska terora upuru memoriali mums ir jau vairaki, un tiem nav nekada sakara ar "asvabaģīķeļiem" no plašas austrumu kaimiņu zemes.

Un nevajag dirst atkal. Citēju tavu rakstito, zabaka laizītāj: "Jā, pateikšu - “okupekli” nevajadzēja nojaukt. Nojaukt to vēlas tie, kam jāslēpj pagātne."

Laikam stulbenitim atmina tik īsa ka neatcerās ko pats rakstījis. 

Nē, stulbenis esi TU. Jo nemāki izlasīt ne to, ka arī Hilera nāves nometnes, kas tika celtas citiem mērķiem, kalpo kā memoriāli, ne to, ka esošie komunistiskā terora upuru atgādinājumi ir mazi un visai nomaļi - tieši tā tev un taviem komunistu druģeļiem gribas - ķeksītis izpildīts, bet tā, lai īsti neviens neredz un neatceras. 

Un pilnīgi debili ir MELOT, ka es neatceros, ko esmu rakstījis, jo raktīju jau to, ka mūsu IEMESLI par “okupekļa” nenojaukšanu atšķiras, nevis noliedzu to, par ko tu tagad atkal MELO. 

Varbūt pats pacenties atbildēt, kādēļ mans patiesais viedoklis tik ļoti raisa tavā komunistu pakaļlaižas dvēselē nepieciešamību mani apmelot un gānīties, nespējot pret to iebilst?

0 0 Atbildēt

Labrīt, krievu pazoles laizītāj.

Šodien atkal aizmirsi tabletīti iedzert?

Tev ka jau okupantu atvasei ir cita izpratne par vēsturi. Respektīvi, tāda kādu pasniedz tavi elki no saskanas un Rozzija24tv. Tādēļ ari nesaproti, ka neviens kārtigs latvietis to betona fallu saglabāt nealkst. Viss ir tik vienkārši.

Un nav jau nekāds jaunums ka tādu vates cienitaju un nodeveju te netrūkst. Ir mums gan sportisti, gan politiķi, gan nožēlojami neveiksminieki iauto komentatori.

0 0 Atbildēt

Labrīt, komunistu pakaļlaiža.

Saprotu, ka pēc tavas definīcijas es neesmu “kārtīgs latvietis”. Nu tāds, kas sit cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu un vēlas noslēpt liecības par komunistiskā terora ļaunumu, lai varētu celt jauno EPSRS komunismu. 

Labi, vizmaz, ka skaidri pasaki, kas ir tava “kārtīga latvieša” definīcija un es lepojos, ka neesmu tāds. 

0 0 Atbildēt

Kārtigs latvietis tu viennozīmīgi neesi. Es lieku uz to ka kāds no taviem vecākiem vai ari abi  ir vateņi un esi audzināts pēc vates tradīcijām un vertibu skalas.

0 0 Atbildēt

Jā, es neesmu “kārtīgs latvietis” pēc tavas definīcijas, jo neatbalstu cilvēku sišanu par Krievijas himnas nezināšanu, asi iestājos pret komunismu un personiskās brīvības ierobežosanu. Tāpat - esmu pret slepkavošanu ideoloģijas vārdā. Un tev taisnība - esmu okupantu pēctecis (ne pirmajā pakāpē gan, bet tomēr), kaut kādi vācu baroni dzimtas kokā ir. Tada nu ir man tā izcelsme, vērtību skala un “vates tradīcijas”

0 0 Atbildēt

Kas tie par murgiem atkal, ko? Laikam galīgi atpalicis prātiņā.

Slepkavosana ideoloģijas vārdā - esmu pret.

Slepkavošana lai pievāktu teritorijas, resursus utt. tātad ir ok?

Nu vate tiesi tā arī domā. Ja godigi, mani tas nepārsteidz.

0 0 Atbildēt

Jā, tu ESI atpalicis prātiņā. Slepkavošanu ideoloģijas vārdā te aizstāv tavi domubiedri, tu pagaidām šādu ideju neesi izteicis, labi, ja vismaz esi pret. Tādēļ pieminu atsevišķi.  Lai pievāktu teritorijas - to kautkā neviens nav aizstāvējis, tādēļ nepieminēju, bet nu ja tev nepielec, protams - esmu pret. 

0 0 Atbildēt

Tas jau neko nedod, ka esi pret. Vatetie ari ir pret, bet pasvinēt uzvaru pie betona pimpja gan grib. Nu lidzigi kā tu. 

2 0 Atbildēt

bradipussi,

Nevajag salīdzināt "nāves nometnes" ar komunisma slavinošiem simboliem. 

Tu vari saprast atsķirību starp vārdiem - "nāve" un "uzvara".

Tie pieminekļi ir UZVARAS simbols, nevis nāves.

Iet bērns, kuru neinteresē politika un prasa mammai - "kas tas par pieminekli"?

Un atbild mamma, kura neinteresējas par politiku - "tas ir UZVARAS piemineklis, kad tika atbrīvota Rīga".

Un tas paliek kā uzvaras piemineklis mūžīgi mūžos. Bradipussi prieks, ka visi atceras, kā krievu komunisti uzvarēja briseles komunistus. 

1 0 Atbildēt

Bet ja bērnam mamma atbildēs - "tā ir NĀVES nometne', tad bērns uzreiz sapratīs, ka tas ir kaut kas slikts.

Bet uzvara ir laba. Bet "ATBRĪVOŠANA" - vispār  lieliska! Tātad, labi, ka uzvarēja.

Tie pieminekļi tika būvēti speciāli, lai tauta neaizmirst par lielām uzvarām. 

Ja komunisti, kā bradipussi, grib lai visi atceras komunismu, tā sekas, tad neviens neliedz uzbūvēt tādu memoriālu.

Kas liedz uzbliezt 100 metrīgu statuju un nosaukt to par "nāves statuju", atbilstoši to noformēt, lai pēcnācēji redz, cik tas ir šausmīgi. Nevis uzvaras, lai visi redz, ka Rīga tika atbrīvota no latviešu leģionāriem un mežabrāļiem

0 0 Atbildēt

Piedod, bet tavs skaidrojums jeb vestijums breidipusijam nebus saprotams, jo viņš ir okupantu atvase un grib svinēt uzvaru. Saproti. Iespējams ka vina fāteri vai muteri varētu atrast pat cekas maisos. Tur ir iedestīta vates filosofija pašos pamatos.

Vins murgo par komunistiskā terora upuru memoriālu, bet pats visticamak pat nezin, kur tādi atrodas un pat nezina par tadu eksistenci. Jo ta visa ir tukša muldēšana un kauna staba saglabāšanas mērķis ir pavisam cits.

0 1 Atbildēt

Tas, ko simbolizē piemineklis, ir galvā, nevis piemineklī. Ja tev galvā ir UZVARA, tad arī piemineklis to simbolizēs. Piemineklis ir tikai atgādinājums padomāt par to, kas ir galvā. Atstājot šo pieminekli un ap to izveidojot memoriālu ar liecībām par to, ko tas patiesībā simbolizē būtu iespējams mainīt to, kas ir galvās. Nojaucot - tas kļūst par “svēto mocekli”, kas uz mūzīgiem laikiem tajās galvās paliks, kā nojauktais UZVARAS piemineklis. Tas arī ir nojaucēju īstais mērķis - panāk, lai tā UZVARA, kas ir galvās, netiktu apšaubīta. 

Tā kā esi veiksmīgi pievienojies tiem, kas manu viedokli cenšas apgriezt tieši pretēji patiesībai, jo patiesību apstrīdēt nespēj. 

0 0 Atbildēt

Kādā galvā, idiot. Tas piemineklis ir uzcelts Latvijas "asvabaģīķeļiem". Diezgan konkrēti norādīts un ar konkrētu mērķi tur tas stāvēja.

Šitā demagoģija "viss ir galvā" naāk no saskaņas urļikiem.

Ukrainas okupācija arī ir "tikai galvā", jo patiesībā vatētie ukrainu pašlaik no "nacistiem atbrīvo". Vai ne pussijbreidij, pazolu bučotaj? Ta tak ir. Viss tikai galvā.

Jebal. Kur tu pusiijbreidij esi tāds lohs, laikam jau mamma ar tēti par kārtigu latvieti neaudzinaja, toties audzināja čuppties ar utainajiem un sēt pretlatviskas idejas. 

0 0 Atbildēt

Jā, komunistu pakaļlaiža. Tas piemineklis tika uzcelts atgādinājumam par uzvaru pār Hitlera faštiem. Komunistu izpildījumā. Simbolizē tieši to - ko atnesa komunistu uzvara pār fašistiem, ko sabiedrotie ASV un Eiropā atļāva. Nojaut to atgādinājumu vajag tiem mūsdienu komunistiem, ka atkal grib uzvarēt fašismu - šoreiz Putina. Un atkal prasa sabiedrošanos ar ASV, jo paši nespēj. 

Ukrainā šobrīd ir iebukuši fašisti, šoreiz Putina, tāpat kā pirms “atbrīvošanas” Latvijā. Un tu, komunistu pakaļlaiža, gribi, lai komunisti “atbrīvo” Ukrainu. Tieši tādēļ ir jānojauc pieminekļi, kas atgādina, kas notiek pēc tam kad komunisti “atbrīvo”no fašistiem. 

0 0 Atbildēt

Slima sunīša murgi. Nu tiešām. slims ar galvu cilvēciņš. Stipri. Te jau prasās baltais halāts ar garajām piedurknēm.

0 0 Atbildēt

Normāli. Neko citu negaidīju. Komunistiem psihene vienmēr ir bijis sirdij tuvs rīks opozīcijas ieslodzīšanai. 

0 0 Atbildēt

Nu jā. Rosļikovs un pārējie urļikovi arī ir opozīcijā. Nu ta pat kā tu. Jūsu "intereses" redzami sakrīt.

Labi. Pienemsim ka betona fallu nenojauktu.

Kā tu risinatu vateņu spietošanas problēmu 9taja maijā?

0 0 Atbildēt

Precīzi. Kas nav ar mums, tas ir pret mums. Nez no kā tu tādu ideoloģiju esi samācījies. 

Kapēc “vateņu spietošana” ir problēma? Tieši otrādi - iespēja viņus izķert. Labāk paskaidro, kādēļ tavi pozīcijas komunisti nav pieņēmuši likumus, kas pret komunisma slavināšanu vēršas tikpat bargi, kā nacisma. 

0 0 Atbildēt

Viss kārtībā. Tev vateņu spietošana nav problēma. Tas visu izskaidro. Jau otrais pierādījums, ka tu esi stulbs vatņiks. 

https://m.likumi.lv/ta/id/333439-par-padomju-un-nacistisko-rezimu-slavinosu-objektu-eksponesanas-aizliegumu-un-to-demontazu-latvijas-republikas-teritorija

Raksti vēl, stulbeni

0 0 Atbildēt

Interesanti… Paskaidrosi, kādēļ atsaucīte ir tikai uz… 2022. gada pieminekļa nojaukšanas likumu? Kādēļ gadu desmitiem PSRS neviens neliedza slavināt? Un jā - aizliegts jau ir… slavināt vairs neeksitējošu valsti, nevis komunistisko teroru. Tieši kā tev un taviem komunistu pakaļlaižām patīk. 

0 0 Atbildēt

Idiot, kas tavuprāt ir padomju režīms? Mamma uz padomjlaika flīzēm hruščenes vannasistabā laikam izlaida ar galvu pa priekšu jo nu totālākais grūtgalvis

0 0 Atbildēt

“padomjlaika režīms” ir sadzīvisks apzīmējums konkrētas valsts - PSRS iekārtai, un tev, komunistu pakaļlaiža, ārkārtīgi gribas noslēpt to, ka PSRS bija tikai pirmais eksperimentālais komunistu projekts, kas tika “aizlaizts pensijā”, bet idejas nesagruva kopā ar PSRS. Un tagad padomju eiropas saimnieki liek to slēpt, ko tu un tavi “kolēģi” izmīsīgi darat labākajās propagandonu tradīcijās. 

1 0 Atbildēt

Cienījamais utainās sērgas cienītāj. Pietiks nodarboties ar klaju demagoģiju. To, kas ir padomjlaika režīms, māca bērniem pamatskolā. Un tur nu diezgan konkrēti ir uzrakstīts gan par komuņagu partiju, gan par politisko sistēmu, gan par visu pārējo, kas ietilpst zem šī jēdziena. 

Es saprotu ka psrs dzimušam, augušam un skolu bastojušam tagadējās sistēmas apbižotam lumpenim ar "citādu domāšanu" ir savas teorijas. Diemžēl tās ne sūda nesakrīt ar pārējās veselās sabiedrības viedokli. Tākā ierullē to savu "alternatīvo" apzīmejumu tur kur saulīte neiespīd, utaino dibenu bučotāj

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 0 Atbildēt

jā, kas te par miskasti?

vai tad neviens nejēdz uzdod kādu jautājumu Rīgas mēra kandidātiem?

1 0 Atbildēt

Kāda jēga? Tāpat rekur komunistu elektorāts savējos ievēlēs. Ja parādīsies kāds pretkandidtāts. tas VDK… tfu VDD novāks, lai netraucē. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Precīzi. Kas nav ar mums, tas ir pret mums. Nez no kā tu tādu ideoloģiju esi samācījies. 

Kapēc “vateņu spietošana” ir problēma? Tieši otrādi - iespēja viņus izķert. Labāk paskaidro, kādēļ tavi pozīcijas komunisti nav pieņēmuši likumus, kas pret komunisma slavināšanu vēršas tikpat bargi, kā nacisma. 

Kā tu izķert taisies? Braukt ar buldozeriem uz "mierīgiem puķīšu nolicējiem?" 

eksistē tāda lieta, kā bara efekts. Pat ja cilvēks nav vatņiks, redzot, kā citi staigā un liek puķītes, notiek tuss -mūzika, uzkodas, grādīgais, viņi ies arī, kompānijas pēc. Un tā jau tas tiek kultivēts. 

1 1 Atbildēt

Esi kādreiz redzējis, kā Rietumeiropas policija pret demonstantiem vēršas? Kā kvalificē un soda naida noziegumus? Precīzi tā. Organizatoriem krimināllietas. Cilvēka sišana par krievijas himnas nezināšanu - naida noziegums un restota saulīte. 

Ko vara atbalsta, tas arī tiek “kultivēts”. Nacionālā naida kurināšana kopš “neatkarības” atgūšanas ir bijis neizbēgams politiskās varas dalīšanas jājamzirdziņš elektorāta apjāšanai. Nacionāļi ar Saskaņu aizkulisēs ir labākie draugi un kopīgi vienojas kā valdīt. 

Paskaties interesanto datumu sakritību ar komunistu pakļlaižas piesaukto likumu - nojaukt to savajadzējās, kad Ukrainā plāns nogāja greizi - t.i. tieši pēc fašistu un komunistu jaunās alianses nodevības. 

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

tu kā pēc grāmatas laid - tāpat kā kremļa propogandons - "tu pats tāds"

respektīvi - muldi un melo

0 0 Atbildēt

Nevis "tāpat", brt viņš ir!

0 0 Atbildēt

Ar “īstā latvieša” komunista definīciju tev nepietika. Tagad stāstīsi, ka Kremļa propaganda sauc Putina režīmu par fašistisku. 

0 0 Atbildēt

Kas tieši ir meli manis teiktajā?

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti