Nu tā pa lielam naudasmaiss… uzskaita čupu ar viediem, kā iesipt santīmu. No tām, kas nav nabadzībā motivētas:
“paātrinājums, uzrāviens, klusums salonā, nevibrē” - neviens EV dzīvē to izslavēto paātrinājumu nerāda, tikai tukši lielās, reālajā Latvijas satiksmē esmu agresīvs ātrāk par plūsmu braucējs, ne tuvu neizmantojot visnotāl nesportiska auto uzrāvienu. Skaņa salonā pamatā ir no riepām un garāmbraucējiem - pret to EV nepalīdz, bet auto apdares kvalitāte gan. Par vibrāciju varētu diksutēt uz retiem ceļiem Rietumeiropā - atkal jau motora vibrācija ir nenozīmīga pret bedrainu ceļu.
“momentāns siltums salonā ziemā” ir jebkuram normālam dīzelim - tos jau sen aprīko ar autnomiem elektrosildītājiem
“nekas nesmird, negriežas zem motora pārsega.” - nezinu, kas tev tur ko liek ostīt, man nekas nesmird - smirdošākā lieta, kas ir bijusi - pārāk ilgi pavasarī astātas ziemas riepas - skandināvu gumija siltā laikā smird. EV pret to nepalīdz.
“bezmaksas stavvietas rīgā, autobusa joslas” korķos sēdēšanas hobijs man nepiemīt - to jau sen esmu teicis, ka EV jūsmiņi beigās pierāda, ka EV ir noderīgs, lai… baudāmāk pavadītu dzīvi nožēlojamos korķos
Un bez deģenerāta meliem jau neiztikt… Un kas pec taviem kritērijiem skaitās “izmēģināt”? CIk reizes jāsēžas pretīgā nomas Teslā, lai pārliecinātos, ka tas auto riebjas? Man pieleca ar pirmo, bet ir sanācis paņemt vēl tīri tādēļ, ka tuvākā - var pieciest.
Es es es.man man man. Iauto foruma vates narciss savu deģiša viedokli atkal uzskata par vienīgo un pareizo.
reāli smieklīgi.
Jo mums te visiem ir dzili pie dirsas tavs ubaga viedoklis wannabe pilsētas reiser.
vojadžerī sēžot pieslapinājis ķebli un sajuties ka makrejs 
Nez kurš EV “deģītis” te sāka sludināt savu vienīgo parezo viedokli. Laimīgais korķossēdētājs centusipējs, kas to vien jēdz, kā citu par ubagiem saukt, jo laikam tikai tā savu 'ver'tibu var pierādīt.
Lai nebūtu skaņa salonā no riepām, vajag izvēlēties michelin, nevis "Petrošina", jampampiņ 
Es tādiem vatetajiem ka tev neko netaisos pierādīt. Mans uzdevuma šeit ir tev publiski uzklucēt cccp produkt 
Labi, ka atzinies, kas ir tavs saimnieku dotais uzdevums. Jo izmisīgā vēlme pierādīt, ka esi kristāls par citiem, visu laiku ņem virsroku.
Tipiska vates lumpeņa atbilde.