Hyundai loniq 9 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi - Forums - iAuto

Hyundai loniq 9 2025 / 2026 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi

GadaAuto Reģ.: 20.09.2014

Hyundai loniq 9 elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Šis jaunums bija nr1 manā testa sarakstā! Teicams braucamais. Kvalitatīvi nostrādāts. Pat griestu materiāls kaut kāds ļoti taktili patīkams, sajūta kā būtu samts/zamšs? Plašās opcijas neuzskaitīšu, gan jau ik katrs atradīs sev nepieciešamās. Braukšanas dinamikas un vadāmības sajūtas ir  sporta auto līmenī, ne lielā suv vai kādā tur viņu kategorijā varētu ierindot, kaut vai mikrovena 7 vietīgā… Pat uzlūkojot no 200m attāluma kā tāds, bez skaņas uzņem ātrumu un paātrinās, lido mašīnas cienīgs skats. 

Kas pietrūka, laikam pneimo vai citādi regulējama balstiekārta…Pa sliktiem ceļiem būs paciets. Bet te dilemma, jaudas un stablitātes nodrošināšanai. Kompromiss. Kam nav nepieciešams kāds skaļi pazīstama zīmola izstrādājums, šis būs tieši laikā.

SandrisM Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

Ja es būtu turīgs pensionārs, kurš vēlas nesteidzīgi apceļot Eiropu, līdzi ņemot sievu, mazbērnus un suni, tad šis būtu viens no variantiem braucamā izvēlei. Jaudīgs, ērts, ietilpīgs un piebāzts ar visādām "ekstrām". Laikam skaitās SUV, bet es to drīzāk pieskaitītu miniveniem - tik ietilpīgs un ērts tas ir. Šis tiešām ir "premium" līmeņa auto: gan kvalitātes un apdares, gan arī diemžēl cenas ziņā - lētākajā versijā 77k, bet jaudīgajā ar 428 zs pat 90 000 EUR. Priekš Hyundai tā kā padārgi. Toties solītais 600 km nobraukums ar vienu uzlādi ir spēcīgs arguments, lai Ioniq 9 patiešām uzskatītu par tādu elektroauto, ar kuru var doties tālā ceļojumā.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Tas noteikti nav SUV, bet minivens. Krēslu koncepts 2+2+2 ir ideāls risinājums 3+ģimenei. Aizmugurējā rindā var ērti sēdēt arī pieaudzis pasažieris. Tiesa gan, ja pieņem, ka ceļojumā brauc 6 cilvēku ģimene, tad līdzi ņemamā bagāža vai nu jānosūta iepriekš ar DHL vai jāliek jumta bagažnieks, kas noteikti būtiski palielinātu jau tā ne mazo kWh patēriņu (vidēji 24-25 kWh/100km), attiecīgi samazinoties range.

Bet visādi citādi ļoti skaists, funkcionāls, dinamisks auto. Jau Ioniq6 savulaik novērtēju ērti ierīkotos digitālos spoguļus, priekšējā ekrāna informatīvo dabu. Šajā auto šis viss ir tieši tāpat. 

90 t.EUR ir dārgi, bet es par šo cenu labāk izvēlētos tieši Ioniq9 nevis Toyota Land Cruiser.

Juris_Zvirbulis Reģ.: 24.03.2014
0 0 Atbildēt

Hyundai loniq 9

Elegants, komfortabls un ietilpīgs elektroauto. Par ietilpību bija iespēja pārliecināties transportējot pilnu salonu ar žūrijas locekļiem, kad vajadzēja pārdzīt mašīnas no AB dambja uz Lilasti. Neviens nesūdzējās par vietas trūkumu – pat trešajā rindā sēdošie.

Komforts un aprīkojums arī ir premium līmenī, kas neizbēgami noved pie iespaidīgas cenas. Tas šo auto attiecīgi padara par nišas produktu.

AldisZelmenis Reģ.: 12.01.2017
2 0 Atbildēt

Hyundai Ioniq 9 ir monumentāls auto. Dārgs, bet ir pamatots, par ko. Pirmklasīgs elektropiedziņas pildījums, jeb pats labākais un greznākais, ko šobrīd spēj piedāvāt Hyundai&KIA koncerns. Multimediju sistēma, ekrāni, salona iekārtojums un izpildījums ir ārpus plašpatēriņa zīmola rāmjiem. Mūsdienās ,piemēram, vācu trijotnei Mercedes, Audi , BMW salona apdarē ir pat pieticīgāki apdares materiāli un izpildījums. Lielu elektroauto faniem, kas meklē kaut kaut starp lielu SUV un minivenu, šis ir lielisks atradums.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Kā jau te iepriekš minēja, šajā auto galīgi nejūties kā SUVā. Man bija tāda “vojādžeriska” sajūta. Auto ir ērts, jaudīgs, stabils (pavisam droši ar 90-100 var braukt pa sniega risēm), salons ergonomiski iekārtots, ietilpīgs, par komfortu tiešām ir padomāts. Laikam vienīgais mīnuss ir visai lielais strāvas patēriņš (kas it kā tik lielai govij ir likumsakarīgi) - ziemas režīmā (-10 grādi) uz šosejas aptuveni 100 km/h režīmā kompis rādīja 32 kWh/100 km.

Man patīk šis auto. Bet vispār - Hyundai taisa labas elektromašīnas. Ir forši braukt gan ar mazo Inster, gan to pašu Ioniq5 (kura virzienā skatītos es, ja gribētu pirkt elektroauto), gan šo te Ioniq9.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Es gan nekādi nesaprastu šāda elektriska autobusa izvēli. Ir tak skaidrs, ka tāda kluča pārvietošanai vajag milzums kw, kurus tad jāuzglabā milzīgā baterejā. Tā, kā EV vājā vieta ir tieši baterejas uzpildīšana, kura šim irvajadzīga milzīga, šis auto savam īpašniekam sagādās daudz vairāk neērtību kā piem tas Citroen. Man liekas, ka tos autobusus vērts pirkt tikai ICE piedziņā.

1 0 Atbildēt

Nuuuuu, viņam ir 110 kWh bača. Un pie Baložu Ignitis lādētāja (150 kilovatīgā) es trešgaļu uzlādēju aptuveni 15 minūtēs. Nav tik traki. Bet, nu, labi, ikdienā ar ātro nelādēsi. Mājas wallbox ar tādu no nulles līdz simtam var uzlādēt līdz 10 stundām. Normāls vakars-rīts režīms. Turklāt, to jau nedara katru dienu. 

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

Man ir max ātrums 120kw/h. Nekad neesmu redzējis lielāku ātrumu par 80. Lai dabūtu max, jābūt t, brīvam tīklam, etc. 

Ikdienā skaidrs - es arī pie mājas pēc vajadzības, Liepājā nelielo iztrūkumu arī aizpildījum kamēr Hesītī knapi vrapu paspēju norīt. Bet man ir stipri mazāks un vieglāks auto. Ar šito hipopotamu nāktos 2 vrapus stumt. Ja būtu Zilupe kā galapunkts, nāktos uzņemt stipri par daudz kaloriju. Nu un nepazīstamās vietās (piem ceļojot) tā laika nosišana tāda kaitinoša

0 0 Atbildēt

Man aplikācija rādīja 146 kW, tā ka, tur viss bija OK.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti